![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
este liber fiecare sa spuna ce doreste si sa cumpere ce masina crede ca este mai buna, dovada ca dai niste sfaturi de 2 lei, daca ai posta si tu si altii doar din experienta proprie atunci ar fi mult mai interesant de citit un topic, ca inveti ceva din experienta altora.asa doar te bagi in seama si tu, fara sa spui nimic. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
daca ai grija de masina are si ea de tine orice ai pune in rezervor. |
Quote:
|
Benzina e uscata, se evapora repede, pute, consumul e mare. Deci eu am renuntat la ea.
|
Gata, am inteles! Treci peste! :rolleyes2
Doamne, nu-i buna de nimic benzina asta, tui mama ei.:lol: |
Quote:
|
Nuu maa. Sint bune si masinile pe benzina. Sint masini silentioase, nu tremura motoru, nu tremura schimbatoru, si piesele sint mai ieftine decit la diesel. Am luat diesel din cauza consumului mai mic. Asta e singurul motiv de ce am trecut pe diesel. Acum merg o data pe luna sa fac plinu. La benzinar mergeam aproape de doua ori pe luna. E enervant cind vin acasa de la servici si pe autoban e coloana sau trafic si stau in loc, sau merg incet cu antaia, si cind insfirsit ajung acasa dupa o ora, ma trezesc ca aratatoru de la benzia in loc de jumate rezervor cit am avut, a-mi arata un sfert de rezervor. Deci asta-i cel mai enervant lucru. Acum am trecut pe diesel si nu mai trebuie sa stau cu ochii pe aratatoru de la benzina sau motorina. Consum mai mic. Merg mai relaxat. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning