![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
RushDan , e un risc in achizitionarea oricarei masini vechi , nu stii ce e pe sub vopsea ,cat chit , cata rugina , cat despre partea mecanica e destul de simpla zic eu si nu e asa o mare problema , dar caroseria daca are rugina o sa ai mult de munca si multi bani de bagat in tabla , panourile sust destul de scumpe
Cat despre consum ... nu e de luat in considerare , consuma clar , si daca tii cont de consum si ajungi sa ii pui carburator de dacie deja distrugi farmecul masinii Daman a fost putin rautacios , asa ma luase si pe mine la inceput :lol:, dar are dreptate , masinile vechi in general aduc cheltuieli pana le aduci la linia de plutire , si cand in final plutesc tot mai apare cate cv Totul depinde de cat de puternic e motivul pt care iti doresti un rechin :D , la mine a fost asa puternic aproape ma orbit |
eu zic ca nu e nici un risc sa cumperi o masina veche...nu stiu dc ai tu impreia asta crezi k la o masina din 2000 in colo nu bagi bani?....si piesele is muuult mai scumpe...si la partea mecanica e destul de simpla...adica nu e cu calculatoare si cipuri si draci...acuma...exct ce zici adrian dak e dorinta mare...toate asta nici nu mai intra in calcul
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
e cineva interesat de un set de jante ca cele din poza ? jantele sunt ale unui prieten dar din ce am inteles sunt ATS, pe 13, 4x100
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
cate un mic cadou la rechin :D
-nuca schimbator de bmw model mai nou proaspat imbracat in piele -husa schimbator imbracata in piele |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Apropo de cumparat rechini, cum facem cu taxa??? Are cineva sfaturi? Eu am gasit masina, am vorbit cu omul si nu pot sa o cumpar ca e taxa mai mare ca pretul de achizitie. Voi, care ati cumparat anul asta rechini sau orice masina veche, cum ati procedat?
|
Da intradevar marlanii astia din guvern cu taxa lor de poluare au facut ca taxa pentru un rechin cu un motor de 1.8-2.0 sa fie in jur de 800 euro,cam cat valoarea unui rechin acceptabil.:cry:sa traiasca procurile in cazul asta:-)
Are cineva din intamplare faruri de e30 sau e34 cu lupa doar faza scurta ? |
taxa asta are si parti bune pt cei care vor sa isi aduca un e21 din germania.
|
O toba finala de rechin are cineva ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Multam de info :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning