![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
este foarte naspa . ai multe selectii strambe ...pe geam se ved urme de smudge... |
@cobbo - focus - arata f bine! bravo! ambele versiuni sunt misto, dar cea cu plafonul negru imi place cel mai mult!
@platinum - hot rod - arata f fain si originalul, dar si ce ai lucrat e bine ;) bv! @cipskate69 - meriva - inteleg ca vrei sa te apuci de brush, dar termina cu celelalte...pune jantele macar bine -> sunt strambe, alege o culoare cat de cat buna si reala -> e prea saturata, prizele alea de aer zici ca sunt gauri in plic. mai lucreaza! @Tudorache$ - scion cub - hmmm, idee simpla dar de efect, carbpnul trebuia sa il faci zic eu pe un fundal gri inchis spre negru albastrui ca sa para mai real. ploapele peste faruri sunt cam ireale. oricum ai lucrat real fata de altii!! bv |
hai sa te invat ceva ..ca sa iti iasa brush cat de cat mai bine trebuie sa faci urmatoarele..
1. originalul il bagi intr-un fundal negru fara jenti si geamuri 2.vrei sa faci brush(rebrush) ai nevoie de linii pt inceput ia o bara care e deja tunata si s-ar potrivi ca unghi pe masina apoi fiecare line a acelei bare faci cu edit-stroke (culoarea rosie ) 3..apoi vine totu de la sine ... |
Quote:
oricum nu cred k mai fac...mau demoralizat UNII!!!! ms oricum |
Quote:
nu tre sa t demoralizezi..pt k asa e la inceput.. exact asa am inceput si eu..toti ziceau k am lucrari nashpa si nush c..dar eu vedeam k incep sa misc.. o perioada nu am mai postat nimik..am incercat la nesfarsit sa fac lucrari frumoase..m-am lasat d cateva ori..da iar m-am apucat..am "rasfoit" tutoriale la nesfarsit in speranta k voi prinde cva..pan la urma am reushit..da un pm cu idu tau..si o sa t ajut.. @ mashina..are multe greseli..o sa trebuiasca sa faci mai mult c/p..sa iti iasa bine..apoi sa incerci rebrush..overbrush..sa incepi sa intelegi umbrele..luminile..si apoi sa incepi sa faci din intreg brush bafta..si ink o data...NU RENUNTA! |
update la dacie ...iam bagat alt kit ...brush/rebrush=80% c/p 20% ..8)
sorry la mine nu merge uploadu decat asa :( orig http://img3.imagebanana.com/img/3g17...DSC0336111.JPG chop http://img3.imagebanana.com/img/6gj9...ia13101111.jpg |
hai k iti zic eu..
mashina asta pare neterminata..ma refer la bara fata..care e ff toony..are ink nevoie de lumini..umpre..chestii lateralu e ok..insa nu imi plac liniile din zona archurilor..sunt prea groase..si prea pronuntate.. ar iesi super bn..dak ai copia o vopsea p ea..dar fara a inlocui kitu.. ai putea schimba oglinzile..si ai putea scoale aia d p plafon+antena oricum..k idee e super |
2 Attachment(s)
:lol::lol:
|
2 Attachment(s)
un golfuletz :D
|
Mazda 2
2 Attachment(s)
|
Re: Mazda 2
Quote:
|
pentru prima incercare e super.
|
Quote:
kMo. |
1 Attachment(s)
scion........
|
lumina ireala, culoare ireala, carbon ireal in rest e bine
|
Quote:
|
Quote:
PS: Poate ai si o imagine cu o rezolutie mai mare sa vedem si noi detaliile mai de aproape! |
2 Attachment(s)
cielo :drdodgy:
|
dilio esti diliu...bravo nene..... ai incercat sa ii dai reduce noise??
|
Pai .. poza la rezolutie mai mare nu am :sad: iar donorul de la faruri :
Click Here Si ... thanx for comments ;) ! |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un passat CC
|
neon ireal...si la cea inchisa la culoare..si spoilerul stramb...in rest e destul de bine...
|
mai comentati si la mine, va rog. multumesc! :)
|
2 Attachment(s)
comm pls............:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:roll eyes2
|
spoileru fata prea jos ,incearca sa folosesti blur pe lateral
|
man, nu vreau sa fiu rau...intelege si tu..ia'o incet...
"brush"ul nu este asa brush la tine..este un smudge doar. Bara fata e smudge. Carbonul este...aproape carbon dar totusi nu este carbon. Chestia aia de pe capota..ori mai mica si acoperita cu carbon ori fara ea... taietura de pe lateral este...mai ai de lucrat la ea. Carbonul de la oglinda...merge imbunatatit destul.. Mai lucreaza, man dar putin cate putin. Ce a recomandat keemo (parca) acum cateva pagini nu e moarte de om... Fa o lucrare in care sa faci bine shaving, lowering, new rims, carbon. Daca le faci BINE pe astea, mai urca putin cate putin... |
carbon ireal . gaura aia dp usa e ireala . bara fata e muci . umbra nue facuta bine . zici ca pluteste masina :D
edit: am postat in aceelas timp cu trickz |
2 Attachment(s)
Cum arata?:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cipskate69- iei totu prea repede incearca sa te perfectionezi in c/p dupa care sa faci si brush.. incearca sa insisti mai mult pe o masina pana o duci la rank de realitate. Guma din fata nu se aseaza bine pe fundal , plasa trebuia putin inclinata pentru ca masina se vede din lateral, aerisirea din lateral este colturoasa si ireala, bara din spate cu are continuitate cu aripa.
|
Nimeni la mine ?? :(( pagina 812 hai uitatziva si zicetzi cv :P :lol::lol:
|
2 Attachment(s)
Pana acum nu prea mam bagat la schimbat de bari si altele ii printre primele masini modificate mai tare
|
Quote:
in rest imi place... :D |
2 Attachment(s)
comm pls:D:oops:
|
|
Janta spate are prea multa reflexie de soare ..cea anterioara mere cat de cat ca reflexii....oricum tare masina :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
VW Golf
1234567890 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning