![]() |
|
Re: Ce masina credetzi ca este?
dupa faruri seamana cu o anume japoneza dar dak nu pui o poza si din lateral macar...cam greu :D
|
cumva Toyo Supra?
|
poza de lateral sau spate
camaro? |
aia nu-i un Camaro modificat cu bodykit de Testarosa?
deci ala era PORSCHE 914/6?? BAH dinteuse..tu glumesti? :lol: :lol::lol: eu am zis 914/6..in sensul k 914 sau 916..sunt 2 modele cu boxer in 4 sau 6 cilindrii...asta dupa forma plafonului..dar dk am nimerit-o din greseala..SUPER NICE :oops: :D |
1 Attachment(s)
Ba Florine...uita-te singur http://mobile.de/SID9pKvbA3QIMQJpmR2...1111250427504&
Nu,nu e Camaro...poza din spate :rolleyes2 |
MDah..de fapt era un EAGLE :wink: ala e numele .......PE baza Porsche 914/6 cum am zis intial :) bulangiule :lol: EAGLE e firma de kit-cars oarecum, face numa ciudatenii faine...in stilul celei rosii...
asta e Porsche 924/944 cu body kit interesant :-P |
florine ai fost mai rapide ca mine.
dinteus nu-mi place de tine , ca am zis eu porsche acum 2 pagini si nu ai zis nimica ai asteptat . |
bre dinteuse..parca noi am vorbit ceva mai demult..
http://mobile.de/SID8yy9OagjQ.e3h4ij...1111263056196& care cuvant UNIKAT din contextul de mai sus nu-l intelegi? Noi ne tot certam pe aici sa nu punem prototipuri facute in garaj de cutarik Gica..si u ce faci? :x :x :evil: :chainsaw: |
stiam k eshti baiat desptept si o gasesti daca dau link-ul ala,de-asta am ezitat...in fine...bre baiatule...masinile tunate nu sunt unice,deci prototipuri?Masina asta a fost modificata si a ajuns asa...ce vrei...trebuia
recunoscuta bla bla daca scoatem toate masinile unicat de aici crede-ma ca nu mai raman decat 2-3...measure your words |
1 Attachment(s)
ia hai sa vedem
|
NSU RO 80..kaka maka..prima masina de serie cu motor Wankel 2 pistoane=1L 115CP DIN, cutie automata, 4 discuri frana cu circuit dublu de franare si in functie de greutate, vit maxima:180km/h, perioada fabricatie 1967–1977, suspensii independente Mac Pherson :D:D
|
1 Attachment(s)
inca o rosie ....dupa voi c e? ...am gasito pe google..numele mi s-a parut un pik ciudat cand am vazut care e "numele" original ****** *****
|
Toyota Supra !
|
da...ai ghicit...(aveti cumva poze si din fata?)
|
1 Attachment(s)
da ...............
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning