![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Pe masina sonda lambda siemens (rosu negru alb galben)
Sonda lambda bosch (negru gri alb alb) cum se fac legaturile ? Quote:
http://www.lambdapower.co.uk/images/...or_cutaway.jpg http://www.lambdapower.co.uk/images/...ia_cutaway.jpg Din ce se vede aici sunt 2 senzori care functioneaza pe principii diferite. |
Titania type 1
RED = heater +ve WHITE = heater -ve YELLOW = signal +ve BLACK = signal -ve iata si la siemens |
Update :
NU interschimbati senzorii titania si zirconia ! Titania nu emite voltaj (primeste 1v si isi modifica rezistenta ohmica in functie de amestecul gazelor ) Zirconia emite voltaj (poate fi masurata pe banc) Modul in care le puteti deosebi cel mai usor il reprezinta culorile firelor : negru,gri,alb,alb -sonda zirconia negru,rosu,galben ,alb-sonda titania Si mufele sunt diferite (rotunte dar difera pinii mici ) Eu am pus o sonda lambda bosch (zirconia) buna in locul uneia siemens (titania) si mi-a topit un fir. Sper sa fie de ajutor si altora. Numai bine. |
Quote:
|
sal..cine stie ce ulei si cat sa pun antr-o cutie de e36 316.?
|
De curand mi-am luat un e36 si usa din dreapta nu se deschide deloc...cum as putea sa o deschis sa vad ce are?
|
Quote:
|
am demontat fata de usa tija se misa acolo dar nu se deschide deloc nush ce sa ii fac :(
|
Quote:
Le voi lasa si eu asa. Inca o intrebare : Se potrivesc bandourile de la bara spate cu PDC de pe compact pe berlina ? |
ce compresie trebuie sa aiba un motor m42b18?
|
Quote:
|
Am o problema cu stopurile,nu imi merge decat cel de pe stanga.Cel din dreapta s a oprit brusc ,nu se aprinde deloc.
Am verificat sigurantele,becurile si cablurile,toate par in regula. Unde sa ma mai uit ? |
Masoara in mufa vezi daca ai 12 volti,cand semnalizezi cand pui pozitie,etc!!e posibil sa se fi intamplat ceva cu instalatia,dak zici k becurie si sigurantzele sunt bune,dar masoara sa vezi,dak ai tensiune inseamna k lampa e de vina!!
|
N am niciun aparat de masura...
Insa ceea ce e mai ciudat e faptul ca pe partea stanga functioneaza bine,doar dreapta e complet moarta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning