![]() |
|
Re: Diverse discutii
cu vento vr6 la 240 se aude aerul fff tare, ganditi-va la o dacie k se pregateste sa zboare..............doamne ce minte..............240 cu dacia :)) :))
|
am auzit k faci burn-uri bobita seara prin oras si uiti sa mai dai un semn si lu je !!!!! bulan...................
|
F frumos azi prin orash ..... de departe cea mai tare seara ;)
|
snt d acord cu u,cel putin pt mn a fost cea mai tare seara de cand vin pe acolo :D am ras rau de tot :))))
|
foarte frumos......... mult fum, mult ras, multa lume, multe masini ... multa distractie :D
Super !!! |
Quote:
|
Quote:
|
saracul ala cu autobuzul,nu a mai putut vedea culoarea semaforului d atat fum :))))))
|
Quote:
Pentru ca suportul de la oglinda din stanga, cel de pe interior este desfacut si intra aer pe-acolo, de unde si zgomotul infernal. ;) |
Quote:
Foarte frumos. Multa lume, masini, distractie, burn-uri, cerculetze, muzica, zgomot!!! Dedic aceasta seara prietenului nostru Blondu'. Cred ca a suferit destul! Merita sa facem ceva frumos ca sa simta si omul ca e de-al nostru. Sa-ti traiasca mashinutza!!! Si sa ne traiesti si tu! CALIBRA C20LET :peace: |
Quote:
Baaa, ce bulan sunt... Am uita, frate! Mereu fac prostii d-astea. Stiam ca iesi la 21:00 de la munca si am zis ca poate esti obosit, ca te duci acasa. Am zis ca te sun si P... ca pe urma am uitat! :sad: |
Da a fost super tare aseara,......:D, si ce e mai important e ca s-a marit nr de opeluri in ploiesti...VECTRA&CALIBRA POWA:twisted:
ah si Donule cred ca e super senzatie cu 240 la ora.....yo inca nu stiu cei aia...:???: sa ma dai si pe mine sa vad cum e...:D |
a fost misto.....poate ne intindem si in seara asta
|
Da droopy da stii tu ulciorul nu prea merge de multe ori la apa adik merge dar nu asa des !:twisted:
|
ce am vazut azi in orash prin centru,deci am ramas masca,o combinatie intre un ATV si kart,km asa ceva avea forma si inscriptionarile masinilor de formula 1 de la renault,deci era imensa,avea ghidoane,si un tip care era cu mn in masina si mi a zis k cica ar fi fabrikta de cei de la renault si ar avea motor de 1.8 l,cred k e torpila jukria aia si rupe km tot,pakt k nu am apucat sa ii fac poze dar el era pe un sens si eu pe altul :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning