Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tommy_VDF 16-03-07 23:03

Re: Diverse discutii

cu vento vr6 la 240 se aude aerul fff tare, ganditi-va la o dacie k se pregateste sa zboare..............doamne ce minte..............240 cu dacia :)) :))

tommy_VDF 16-03-07 23:06

am auzit k faci burn-uri bobita seara prin oras si uiti sa mai dai un semn si lu je !!!!! bulan...................

shantzu 17-03-07 01:00

F frumos azi prin orash ..... de departe cea mai tare seara ;)

PH86MIN 17-03-07 01:03

snt d acord cu u,cel putin pt mn a fost cea mai tare seara de cand vin pe acolo :D am ras rau de tot :))))

tng 17-03-07 01:09

foarte frumos......... mult fum, mult ras, multa lume, multe masini ... multa distractie :D

Super !!!

panaitescud 17-03-07 01:11

Quote:

Originally Posted by tng (Post 802363)
foarte frumos......... mult fum, mult ras, multa lume, multe masini ... multa distractie :D

Super !!!

de akolo venea fumul ala :?::?:

shantzu 17-03-07 01:14

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 802367)
de akolo venea fumul ala :?::?:

pai cred ca de acolo venea :rolleyes2 ca noi nu ne mai vedeam intre noi la cat era de mult :lol:

PH86MIN 17-03-07 01:15

saracul ala cu autobuzul,nu a mai putut vedea culoarea semaforului d atat fum :))))))

DONU' 17-03-07 01:51

Quote:

Originally Posted by tommy_VDF (Post 802229)
cu vento vr6 la 240 se aude aerul fff tare, ganditi-va la o dacie k se pregateste sa zboare..............doamne ce minte..............240 cu dacia :)) :))

Hai sa-ti explice fratele tau de ce se aude aerul foarte tare in VR6 la 240 la ora.
Pentru ca suportul de la oglinda din stanga, cel de pe interior este desfacut si intra aer pe-acolo, de unde si zgomotul infernal. ;)

DONU' 17-03-07 01:57

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 802356)
F frumos azi prin orash ..... de departe cea mai tare seara ;)

16 martie 2007 - zi ramasa in istoria Comunitatii 4tuning Ploiesti :peace:
Foarte frumos.
Multa lume, masini, distractie, burn-uri, cerculetze, muzica, zgomot!!!

Dedic aceasta seara prietenului nostru Blondu'.
Cred ca a suferit destul!
Merita sa facem ceva frumos ca sa simta si omul ca e de-al nostru.
Sa-ti traiasca mashinutza!!! Si sa ne traiesti si tu! CALIBRA C20LET :peace:

DONU' 17-03-07 01:59

Quote:

Originally Posted by tommy_VDF (Post 802233)
am auzit k faci burn-uri bobita seara prin oras si uiti sa mai dai un semn si lu je !!!!! bulan...................

Baaa, ce bulan sunt...
Am uita, frate! Mereu fac prostii d-astea. Stiam ca iesi la 21:00 de la munca si am zis ca poate esti obosit, ca te duci acasa. Am zis ca te sun si P... ca pe urma am uitat!
:sad:

serbica 17-03-07 12:05

Da a fost super tare aseara,......:D, si ce e mai important e ca s-a marit nr de opeluri in ploiesti...VECTRA&CALIBRA POWA:twisted:

ah si Donule cred ca e super senzatie cu 240 la ora.....yo inca nu stiu cei aia...:???: sa ma dai si pe mine sa vad cum e...:D

DRooPY 17-03-07 16:45

a fost misto.....poate ne intindem si in seara asta

Skma 18-03-07 12:58

Da droopy da stii tu ulciorul nu prea merge de multe ori la apa adik merge dar nu asa des !:twisted:

PH86MIN 18-03-07 22:02

ce am vazut azi in orash prin centru,deci am ramas masca,o combinatie intre un ATV si kart,km asa ceva avea forma si inscriptionarile masinilor de formula 1 de la renault,deci era imensa,avea ghidoane,si un tip care era cu mn in masina si mi a zis k cica ar fi fabrikta de cei de la renault si ar avea motor de 1.8 l,cred k e torpila jukria aia si rupe km tot,pakt k nu am apucat sa ii fac poze dar el era pe un sens si eu pe altul :(

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning