Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

cristi.mk4 13-08-10 22:09

Re: Discutii despre orice!

vlad .....am vb, nu are nimic, si nici nu aduce momentan`

quaieee 14-08-10 14:05

Stiti careva ceva magazin de calculatoare second hand?

cristi.mk4 14-08-10 15:26

Quote:

Originally Posted by quaieee (Post 3585202)
Stiti careva ceva magazin de calculatoare second hand?

incearca aici [email protected] liviu muresan are preturi bune`si ii de treaba, te intalegi la pret....

quaieee 14-08-10 15:33

nu vreau sa cumpar, vreau sa ii donez niste unitati si un monitor care imi ocupa spatiu aiurea daca nu le primeste le tot arunc la gunoi

cristi.mk4 14-08-10 20:28

va salut pe toti colegi de pe forum, eu plec in concediu in delta dunari....sper sa aveti parte de un show frumos pe aeroport.....numa`i bine`

ballack 14-08-10 22:07

Quote:

Originally Posted by quaieee (Post 3585319)
nu vreau sa cumpar, vreau sa ii donez niste unitati si un monitor care imi ocupa spatiu aiurea daca nu le primeste le tot arunc la gunoi

daca vrei, te ajut sa gasesti ceva familie de nevoiasi si sa le faci donatie. Daca te intereseaza, ai numarul meu la rubrica bazar.

Cristi, sa ai un timp fain in Delta. Sa ne aduci ceva poze de acolo ...

mm02zyj 15-08-10 01:44

salutare. pt ce-i care sunt din BM..nu stie careva daca la Robot sau la alte firme care fac leasing si au masini comfiscate in urma nerespectari contractului. iar aceste masini sa fie scoase la vanzare de aceea firma:d ms mult

cristi.mk4 15-08-10 06:19

Ms mult Horatiu

vlad_:P 15-08-10 09:58

Quote:

Originally Posted by mm02zyj (Post 3586177)
salutare. pt ce-i care sunt din BM..nu stie careva daca la Robot sau la alte firme care fac leasing si au masini comfiscate in urma nerespectari contractului. iar aceste masini sa fie scoase la vanzare de aceea firma:d ms mult

la fiecare dealer autorizat ai sa gasesti masini returnate pt nerespectarea contractului, dar eu personal te sfatuiesc sa nu iti cumperi asa cv,pt ca majoritatea sunt masini de firma, forjate, umblat 50.000 km intr-un an in romania (fara sa schimbe nimic, nici uleiul) si apoi returnate la dealer. Cunosc astfel de persoane, si de aceea iti spun ca sa sti.

Dolce CST 15-08-10 12:30

Se tine ceva linii/tuning in Baia Mare la asta ?

The MIG 15-08-10 21:24

se mai aude ceva de show'ul de pe aeroport?

mm02zyj 15-08-10 22:43

Quote:

Originally Posted by vlad_:P (Post 3586426)
la fiecare dealer autorizat ai sa gasesti masini returnate pt nerespectarea contractului, dar eu personal te sfatuiesc sa nu iti cumperi asa cv,pt ca majoritatea sunt masini de firma, forjate, umblat 50.000 km intr-un an in romania (fara sa schimbe nimic, nici uleiul) si apoi returnate la dealer. Cunosc astfel de persoane, si de aceea iti spun ca sa sti.

ms pt ajutor....credeam ca gasesc ceva in stare buna:D eram curios ce preturi au astea ce is confiscate ca dincolo am gasit un GTC la 13000 si ceva cu 35000 de km. si voiam sa vad cam cum e piata si aici unde le da mai bine.. dar se pare ca acolo pt ca sunt intretinute si toate facute cand trebuie nu cand isi aminteste....sau chear deloc. ms mult

dobro_c 17-08-10 15:11

radem, glumin, dar adevarul e ca sectiunea baia mare e cam moarta... nimeni nu mai face nimic, nimeni nu se da, nimeni nu organizeaza nimic...

cand eram eu mai tanar :D (acum 2-3 ani) aproape in fiecare weekend se faceau liniute "legale"... sae e criza de vina???

AnDrEiCa 17-08-10 20:12

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 3591354)
radem, glumin, dar adevarul e ca sectiunea baia mare e cam moarta... nimeni nu mai face nimic, nimeni nu se da, nimeni nu organizeaza nimic...

cand eram eu mai tanar :D (acum 2-3 ani) aproape in fiecare weekend se faceau liniute "legale"... sae e criza de vina???

E scump gazu:D:D

razvy_91 23-08-10 01:06

Intreb pentru ultima oara : se mai tine ceva pe aeroport sau nu ??? Ziceati ceva de 29 august ... Mai este o saptamana si nu este nicio miscare ...

All times are GMT +2. The time now is 22:28.

- Copyright 2026 4Tuning