![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Ca o parere:
Verifica daca au fost schimbate rolele/rola (pompa apa) la distributie vreodata. Nu doar cureua conteaza. Kitul de distributie e bine sa fie schimbat in interval de 80 000 km. Deci cureaua daca este calitate te mai duce dar grija mare sa te duca si rola/rolele (pompa apa) depinde cum este la tine. |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
@GbO69: Eu o voi schimba la 60.000 km sau la 4 ani de la schimbarea anterioara, desi in Autodata e dat ca se schimba la 120.000 km sau 8 ani. Prefer sa fiu eu linistit. E vorba de un Opel Astra 2002.
|
haha asta cred ca este pentru mine sa mai invat nu?
__________________ nu Ramoo Doamne Feriii!!! lam pus ca imi place ce fac tipii aia nu de altaaa :( :D si clar tu te descurci la fel de bineee ca si ei :D |
Quote:
PS: Un loc bun de cauciucuri de iarna ieftine si bune ? :D (SH) Quote:
PS: Un loc bun de cauciucuri de iarna ieftine si bune ? :D (SH) Quote:
!:D |
Quote:
|
Quote:
Felicitari, te descuri tot mai bine ! ;) |
Salutare la toata lumea :) .... iarasi probleme :twisted: am tras de "bolidul" meu de rahat azi pana a cedat cablu de al ambreiaj :shock: .... nu va plictisesc cu povestea, cert e ca am nevoie urgenta de nr de tel a lu Alex (Seatul gri metal) sa il sun sa merg cu ea la service .... ms mult.
|
Quote:
|
Quote:
|
io cred ca de aia prindea la tine cum lasai 1 mm pedala de ambreiaj.
Ramo am io ceva gume de 14" da is vechi, dp o Skoda S100 din 74 parca=))) am 4 sau 5 bucati in pivnita. ti le trebe? ;;) |
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca nu am mai ramas sa vad actiunea lui pinky!!! anunt oficial plec in 21 zile scapati de mine......in 10.11.10 plec!!!mai 2 intalniri...sincer cred ca doar de voi o sa imi fie dor!!! ca in rest toul sa stricat ce a fost frumos...dar pe forum raman si o sa va trimit filmulete tari....ca am intentia sa dezvolt pasiunea mea acolo(rau de tot)bucurandu ma de pretul benzinei si a masinilor!!!
o sa va fie dor de scrisul meu si felul meu de a vb!!! am zis am vandut si masina.... |
Quote:
Asteptam filmuletele de peste ocean :D Inainte sa pleci trebuie sa o facem lata neaparat... sa ne mai bagi cate una din stilul tau de a vorbi :) |
Sper sa ma anuntati si pe mine la ultima venire a lui Alex sa o facem lata si sa luam un mic cadou amintire de la noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning