![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
lupalb, au iesit ma pana la urma aripile ? a dat la linie tot ? daca ai vreun lonjeron stramb suna`ma si adu masina la mine..am baorsul dupa usa:))
|
parerea mea este urmatoarea: vtm....akolo poti verifica doar daca ai suspensii bune,,,,in rest.....senzatia este de.....70-90 la ora......liniute....poti verifica forta motorului....senzatia este de .........140-200 la ora......sper sa nu gresesc....bafta la all....
|
5 Attachment(s)
Quote:
Pun aici pozele cu farurile, grila si bara... ca nu stiu unde altundeva. Daca vreti explicatii.... vi le explic dupa, desi nu cred ca e ceva de explicat. |
ma facusi cu angel eyes`urile....dar tot n`ai faruri cu lupa:)))
|
Si ce zici daca in astea pun sistem xenon?
te superi atunci domnu`? |
nu, maine imi vine si mie, ne facem in K ?
|
da ma , da atunci nu o sa ai angel eyesuri:)) necastigatorule :lol:8)
|
sa nu treceti mai mult de 6000 ca e interzis :)
|
scoate masina si hai sa ne dam :)) ba..toate ca toate,,,oi fi eu necastigator...dar la tine se aude scartz de la rotile din spate ? dar de`a latu` poti pleca ? sau sa se uite lumea dupa tine la semafor cand pleci cu fum la rotile din spate ? a ? asta nu poti...necastigatorule:))
|
Hahahahahahahhaha
Cu masina cu care sunt acuma, scot fum de la toate rotile, si plec de a latu` cu toata masina. |
E quattro!!!!!...pai ce naiba domne...:))
|
Ati zis ceva de "fum" ? :))
|
ma bag si eu l intrecere am pus 8000k:))
|
eu mi-am pus de 12 000 pe lumina de marsarier
|
" Adăugat de :
NoName92 #8749 Inclasabil 01:29 15/11/09 Comentarii (18) Am si eu o problema ... aproape de cate ori fac dus si e tatal meu acasa ... se intampla sa`l mai treaca si pe om nevoile ... intra in baie nu e nici o rusine suntem barbati amandoi ... dar chestia e ca imi da cate o data o palma la fund si imi spune ca seman cu mama :/ ... mi`e asa sa`i zic mamei ca tatal meu se da la mine si chiar ma plesneste ... si nu pot riposta sau sa comentez e cam foarte mare si mi`e sa nu se ajunga prea departe ! daca vrea mai mult decat o palma ?!?! help me !!!!" =)))))))))))))))))))))))))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning