![]() |
|
Re: Chat
Quote:
Pe de alta parte..nu-mi place samanta, nu stau in parcari..si nu pot sa dau basu blana(cunoscatorii stiu de ce) La tine performanta conteaza? f bine..bafta..cand o sa ai rezultate..cum am eu in tuning..vorbim, iar nu ne vom intalnii pe strazi..pt ca eu m-am maturizat..nu mai fac ilegale.. joi seara si alte prostii de genu..iar fiesta`ul tau..nu ma impresioneaza cu nimik..nici mecanic..nici estetic..chiar e o masina jalnica..pur si simplu..asta-i adevaru..si acum..hai sa ne uitam in oglinda..si sa zicem "cine pe cine minte?" |
Nu stiu cati ar da "fiesta aia jalnica" pe punto ala devastat. Macar la fiesta nu se umfla aripile fata cand deschizi usa. :lol:
Lasa'ti omu sa isi spuna parerea ca de aia e forum. Sau nu? :???: |
mad man ovi..tu cine esti ?ti-ai pune bicicleta la bataie ca nu se umfla aripile cand RIDIC usa ?
|
E plin de "fani" si "cunoscatori" :blahblah:
Angajati-va critici la gazeta, altfel va pierdeti timpul aiurea. bubu keep it up ;) |
Nu are importanta cine is, sunt un nimeni pt. ca tata nu poate sa'mi dea 15.000 eur sa'i f_t intr'un punto. Si nici nu am prieteni care sa'mi dea cupe. :sad:
Cat despre bicicleta nu ma risc pt. ca am mare nevoie de ea prin oras. Daca tii neaparat dam o liniuta si daca pierzi pui un film cu balamalale alea smechere pe yt. :lol: |
man..recunosc..tata mi-a dat bani ..sa-mi iau masina..a fost cadou..masina stock..cum era ..modificarile..le-am facut din banii mei.. iar despre prieteni care dau cupe...pot sa zic atunci ca toata tzara mi prietena..ca am luat din toata tzara cupe..nu doar din cj ;) si..sunt destule filmulete cu balamalele..pe youtube..cauta lambo doors LSD..sunt rare pe punto ce-i drept..ca nu sunt universale..au venit special pt fiat punto..in loc la cele originale..nu stiu dc zici ca se umfla aripile..poate ai mancat stricat sau ai visat urat..cine stie..asa ca..abtzine-te de la comentarii..daca esti pe langa problema..si traiesti pe viata altora ;)
|
ai de viata mea, manele
|
care imi recomanda un om serios la un service care se baga sa-mi verifice o masina(vw passat '94) la partea tehnica si electrica ?
|
cautal pe David la AUTODIAS pe calea turzii. ii foarte serios..zii ca esti din partea lui suciu.
|
vreau sa schimb uleiul.filtrul de motorina.filtrui de ulei..ziceti-mi un loc unde as putea sa fac toate astea,sa fie pret rezonabil si treaba buna
|
acolo langa stadion dupa parerea mea se face treaba buna cu schimbatul filtrelor, pretu am uitat cat a fost
|
acolo langa stadion schimb si eu de vreo 3 ani, uleiul, si sunt multumit, iar daca produsele sunt luate de la ei, schimbul e gratis.
|
Stie careva ceva loc calumea de munca pt un student in anu 3 la AR? :) De preferinta in domeniu, da mere si altceva.
|
Bulldog...si pt anul 2 daca ar fi ok:))...
|
Wrong post
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning