Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

EaGle 17-06-08 19:01

Re: Comentarii lucrari!

+ Jantele sunt strambe

Nitro Customs 17-06-08 19:05

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1596994)
+ Jantele sunt strambe

aia de pe fata am putea spune k e putin inclinata...dar la spate eu nu vad nici o greseala....

si nici la fata , se vede asa ptr ca jentile originale erau iesite in afara iar cele puse de mine sunt bagate inauntru...de aceea se vede asa..

EaGle 17-06-08 19:09

Eu ti-am spus ce impresie da, pe spate mie mi se pare absolut stramba, m-am uitat bine si la pneu dar nu prea are legatura......in fine, noi sa fim sanatosi :D

Gabi 17-06-08 19:25

Īn cinstea meciului din seara asta, pot să dau şi eu cartonaşe ! Galbene, roşii, de care vreţi voi !

cipskate69 17-06-08 20:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1594756)
bataie de joc....ptr ca unii chiar se straduiesc sa va comenteze lucrarile...si sa va spuna toate greselile in detaliu...si voi apareti cu 10 lucrari p saptamana toate varza si cu aceleasi greseli.....
te provoc sa iei o masina , oricare ar fi si vreau sa vad urmatoarele modificari (extrem de usoare si care fac parte din categoria tuningului NORMAL)
1.jenti
2.culoare
3.Suspensii
4.Geamuri fumurii
5.clean look.

masina "stock"...nu e totusi stock...am salvat din greseala peste dupa ce am lasato jos:oops::oops:
sper sa nu iau vreun caronash:???::???::rolleyes2

Platinum 17-06-08 20:48

2 Attachment(s)
un golf imbracat in verede:) si full brush pe deasupra ..parerei comentarii sugestii ..stiti voi ..pt wipuri urmariti "Wip Section"

Nitro Customs 17-06-08 21:58

Cipa...e praf...da praf..scz dar ai stricat bmw-ul...considera ca fiind un comentariu prietenesc :P

@Platinum ai o lucrare toon...e dragutz..dar nu se incadreaza bine in peisaj..plus k zici k nu e terminata.. :|..hai k stiu k poti mai mult :P si tu si cipskate.. :D

Manson 17-06-08 23:02

pt cei care scot masiniile pe banda rulanta...incercati sa faceti ceva simplu si de efect....fiti mai atenti selectati....uitati-va pe net la un bodykit si incercati sa il faceti....nu mai punti tot felul de piese pe masina aiurea ca din acest motiv va luati niste comenturi mai dure si dupa ziceti ca are cineva ceva cu voi...

@cipskate69....tu unu ai merge cu un bmw care are decat jumatate de maner la usa?culoarea aia nu e chiar oke...selectiile lasa de dorit iar rotiile nu sunt oke deloc...mai ales cea pe spate....mai atent....si mai simplu ....bafta, si nu o lua nici tu nici restu in nume de rau.

Platinum 17-06-08 23:08

1 Attachment(s)
update...facut in pauza meciului ...alte greseli ?:D

Gabi 17-06-08 23:09

E toony !!!

mrsika 17-06-08 23:26

2 Attachment(s)
1 ora d lucru..pauza de la invatat pt bac
enu e nush c..da mie imi palce
c&c

Alyn_Boy94 18-06-08 11:45

2 Attachment(s)
...............................

TFK 18-06-08 12:04

2 Attachment(s)
40% Brush, 40% Smudge, 20% Copy Paste!
+ Nu mai am originalul din cauza ca am salvat originalul dupa ce am pus jentile :lol:

Gabi 18-06-08 12:07

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 1598307)
+ Nu mai am originalul din cauza ca am salvat originalul dupa ce am pus jentile :lol:

De ce te apuci să faci "brush" cānd nici copy/paste nu-ţi iese ? Wtf, guys, chiar vreţi să rămāneţi la nivelu' ăsta forever ? :roll:

- carbon ireal;
- roţile... :rolleyes2
- pasajele roţilor... :roll:
- şi tuningu' unde e ?

FunBMW 18-06-08 13:13

2 Attachment(s)
pisica m3 coupe cabrio:) astept comentari...

bobohtml 18-06-08 13:20

1 Attachment(s)
TFK - u lucrezi in paint? Lasa brush`u si incearca sa faci c/p calumea -selectii aiurea strambe, gume ciopartite, bara fata nu are forme, ai coborat si masina din fundal intr`un cuvant nu e bine mai nimic.

No offence nu inteleg de ce post`ati doar de dragu de a publica la ce ati muncit 10 minute.... La ce greseli sa iti atrag atentia daca tot ce ai facut e gresit.....

Alyn_Boy94 - poate selectii colturoase ireale fara umbre, viniyls ireale (alea trebuie sa fie putin transparente) jenti strambe si colorate aiurea. Citeste cateva TUTORIALE inainte sa incepi o lucrare.

mrsika - greseli nu vad dar sunt putine modificare.. macar geamurile si culoarea schimbata si o aerisire ceva.

FunBMW - diferenta prea mica... stock .. Defapt nu e originalu ce ai tu acolo e deja lasata si fara cateva elemente

Nitro Customs 18-06-08 14:06

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 1598307)

Cum ai calculat? :P

Tu folosesti lasso tool cand faci brush sau smudge?..dak nu incearca sa-l folosesti ptr. ca nu prea ai linii.. :|

Nitro Customs 18-06-08 21:03

2 Attachment(s)
S class ..in cimitir cum zicea cineva :|

cipskate69 18-06-08 21:15

Quote:

Originally Posted by Nitro Customs (Post 1599376)

da...zicea cineva de cimitir........oare cine :D....in fine...deci: neoanele mi se par prea inafara fatza de cat e lasata masina...roata spate...prea inauntru...si la parbriz stanga...la originala,chederul in sus se facea din ce in ce mai mic...la tine e aceeasi marime...daca intelegi c vreau sa zic...oriqm..haideti la bere :drunk::drunk::drunk: buna berea fratilor...scuze nitro.,..parerea mea

Vally_SPV 18-06-08 22:46

Quote:

Originally Posted by Nitro Customs (Post 1599376)

Roata spate, asa cum zicea si cipskate69 e putin prea ascunsa sub aripa in raport cu cea de pe fata!
Grila pare ca nu e cea mai reusita, adica nu pare reala 100% chiar daca e potrivita bine(asa am patit si eu... tot cu un Mercedes, probabil au o slabiciune)

Per total masina e frumusica.. imi plac mult neoanele, poate`mi zici si mie cum le`ai facut!

PS: Astept si eu comentarii la lucrarea postata mai jos :)

Vally_SPV 18-06-08 22:49

2 Attachment(s)
Mult controversatul Scion! O masina putin ciudata :)

cipskate69 18-06-08 23:58

Quote:

Originally Posted by Vally_SPV (Post 1599649)
Mult controversatul Scion! O masina putin ciudata :)

mult smudge la grila :D...si roata spate...blurry:D..si laterala...se vede aceasi reflexie de 2 2 ori..:D

Nitro Customs 18-06-08 23:59

Roata de pe spate e asa ptr ca am scos in afara aripa..iar pe cea de pe fata am lasat-o la fel. si am pus si umbra care lasa impresia k e inauntru ..neonul e facut din 2 bucati..am facut o linie ( cu orice vrei tu) pe layer nou..dupa care Blending options/outer glow si te joci acolo, si unde scrie Blend mode modifici pana iese ceva cat de cat real( eu am dat color dodge...parca)...si a 2 a parte e facuta cu brush si modificat alcel " blend" dar direct de unde scrie Normal ( nu mai intrii la blending options)..dak ai inteles ceva dai un pm.. ;)

EaGle 19-06-08 00:08

2 Attachment(s)
Facuta in 2 zile pentru TOBA :-)
Stiu ca sunt erori la lumina/umbra..dar ...in mare?

Platinum 19-06-08 00:16

lumina , umbra disort aiurea ,, si mai ales jentile care sunt urat proportionate .....incearca sa bagi niste reflexii ...donoru tau e un scion de studio...si aici e un background de afara ...

EaGle 19-06-08 00:17

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1599872)
lumina , umbra disort aiurea ,, si mai ales jentile care sunt urat proportionate .....incearca sa bagi niste reflexii ...donoru tau e un scion de studio...si aici e un background de afara ...

Din masinile de cursa care am vazut eu, vopseaua e 80% mata :rolleyes2

Vally_SPV 19-06-08 00:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1599828)
mult smudge la grila :D...si roata spate...blurry:D..si laterala...se vede aceasi reflexie de 2 2 ori..:D

Am crescut reflezia la roata spate, mai mult nu am ce sa`i fac.. asa e originalu`!

Am scos cea de`a 2`a umbra!

La grila nu am folosit deloc smudge, doar putin clona.. mai mult nu am ce sa`i fac ca nu mai am originalu` de la stadiul respectiv (opacitatea trebuia putin mai mare)

Platinum 19-06-08 00:21

o fi vopseaua 80% da la tine nu e asa...uitate la niste poze cu o vopsea mata sa vezi ce inseamna ...are mult noise pe ea..e aiurea rau am incercat odata si mi-a iesit aiurea ..plus ca la tine donoru care l-ai avut (dc vrei il si pun ) are o tenta de lucire vopseaua nu e mata ...io ti-am dat o sugestie prieteneasca....dc vrei sa faci o lucrare buna ...nu zic copie parti dar incearca prin brush sa la ajustezi nu prin disort ...ca se vad aiyrea ..plus schimba jentile ca 1 la mana dau aiurea pe masina ..2 la mana sunt ovale nu rotunde . 3 la mana mi se par de studio nu de afara ..take care:P

Vally_SPV 19-06-08 00:26

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1599876)
Din masinile de cursa care am vazut eu, vopseaua e 80% mata :rolleyes2

Exista si autocolant care poate fi oricum. Dar in mare vopseaua e mata cum zici si u! M`am uitat de curiozitate la cateva masini dupa ce am citit msg`u :)

Vally_SPV 19-06-08 00:29

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1599872)

Care? ce? unde? cum?

EaGle 19-06-08 00:30

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1599894)
o fi vopseaua 80% da la tine nu e asa...uitate la niste poze cu o vopsea mata sa vezi ce inseamna ...are mult noise pe ea..e aiurea rau am incercat odata si mi-a iesit aiurea ..plus ca la tine donoru care l-ai avut (dc vrei il si pun ) are o tenta de lucire vopseaua nu e mata ...io ti-am dat o sugestie prieteneasca....dc vrei sa faci o lucrare buna ...nu zic copie parti dar incearca prin brush sa la ajustezi nu prin disort ...ca se vad aiyrea ..plus schimba jentile ca 1 la mana dau aiurea pe masina ..2 la mana sunt ovale nu rotunde . 3 la mana mi se par de studio nu de afara ..take care:P

Mda, in mare parte ai dreptate,jantele sunt luate de pe o S2000 tot de afara oarecum..important e sa-i placa propietarului :-)
Succes si merci pentru comentariu;)

Gabi 19-06-08 00:47

EaGle, ideea e foarte mişto şi realizarea la fel de mişto. Singura problemă, īn afară de cele enumerate, e că la mine se vede blurry rău ! :(

Platinum 19-06-08 01:20

am vrut sa incerc ceva nou da nush dc mi-a iesit ..oricum e cam "quick" ...da m-am saturat de ea ...:d

orig
http://img3.imagebanana.com/img/au1z...Hotrodorig.jpg

chop
http://img3.imagebanana.com/img/0hru...Hotrodchop.jpg

Scuze ca nu am postat cu uploadul forumului da mie nu mi-a mers ...m-am chinuit juma de ora sa postez si nu mergea ..:(

cobbo 19-06-08 01:34

3 Attachment(s)
un focus ...all brush (in afara de jante)...comment pls..:)

no limits design 19-06-08 06:51

bravo...sa stii ca e putin toony...si blury....oricum arata bine...bravo

EaGle 19-06-08 10:46

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1599967)
EaGle, ideea e foarte mişto şi realizarea la fel de mişto. Singura problemă, īn afară de cele enumerate, e că la mine se vede blurry rău ! :(

Da, am incercat sa-i dau "dreamy effect" :-)..ms de comentariu, chiar eram curios sa stiu ce parere au si altii !
Wlady, te bat :lol:
PS: @cobbo: incearca sa mai scoti din lumina aia de pe plasa (spoiler fata), e prea puternic reflexul, adica nu trebuie sa lumineze si plasa, sper ca ai inteles. Oricum bravo pentru lucrare !

Platinum 19-06-08 11:05

de a mea nu zice nimeni nimik:(

TFK 19-06-08 11:49

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1600034)
am vrut sa incerc ceva nou da nush dc mi-a iesit ..oricum e cam "quick" ...da m-am saturat de ea ...:d

orig
http://img3.imagebanana.com/img/au1z...Hotrodorig.jpg

chop
http://img3.imagebanana.com/img/0hru...Hotrodchop.jpg

Scuze ca nu am postat cu uploadul forumului da mie nu mi-a mers ...m-am chinuit juma de ora sa postez si nu mergea ..:(

foarte tare! ( nu zic ca ai prea putine modificari ca, cum a zis Kemmo : mai bine putine si bune decat multe si proaste ;) )

Tudorache$ 19-06-08 16:01

2 Attachment(s)
oleaca modificat ...

cipskate69 19-06-08 16:41

2 Attachment(s)
e unn fel d vt...e doar un desen...incerkre fff esuata de brush.....:rolleyes2:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 14:08.

- Copyright 2026 4Tuning