![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
+ Jantele sunt strambe
|
Quote:
si nici la fata , se vede asa ptr ca jentile originale erau iesite in afara iar cele puse de mine sunt bagate inauntru...de aceea se vede asa.. |
Eu ti-am spus ce impresie da, pe spate mie mi se pare absolut stramba, m-am uitat bine si la pneu dar nu prea are legatura......in fine, noi sa fim sanatosi :D
|
Īn cinstea meciului din seara asta, pot să dau şi eu cartonaşe ! Galbene, roşii, de care vreţi voi !
|
2 Attachment(s)
Quote:
sper sa nu iau vreun caronash:???::???::rolleyes2 |
2 Attachment(s)
un golf imbracat in verede:) si full brush pe deasupra ..parerei comentarii sugestii ..stiti voi ..pt wipuri urmariti "Wip Section"
|
Cipa...e praf...da praf..scz dar ai stricat bmw-ul...considera ca fiind un comentariu prietenesc :P
@Platinum ai o lucrare toon...e dragutz..dar nu se incadreaza bine in peisaj..plus k zici k nu e terminata.. :|..hai k stiu k poti mai mult :P si tu si cipskate.. :D |
pt cei care scot masiniile pe banda rulanta...incercati sa faceti ceva simplu si de efect....fiti mai atenti selectati....uitati-va pe net la un bodykit si incercati sa il faceti....nu mai punti tot felul de piese pe masina aiurea ca din acest motiv va luati niste comenturi mai dure si dupa ziceti ca are cineva ceva cu voi...
@cipskate69....tu unu ai merge cu un bmw care are decat jumatate de maner la usa?culoarea aia nu e chiar oke...selectiile lasa de dorit iar rotiile nu sunt oke deloc...mai ales cea pe spate....mai atent....si mai simplu ....bafta, si nu o lua nici tu nici restu in nume de rau. |
1 Attachment(s)
update...facut in pauza meciului ...alte greseli ?:D
|
E toony !!!
|
2 Attachment(s)
1 ora d lucru..pauza de la invatat pt bac
enu e nush c..da mie imi palce c&c |
2 Attachment(s)
...............................
|
2 Attachment(s)
40% Brush, 40% Smudge, 20% Copy Paste!
+ Nu mai am originalul din cauza ca am salvat originalul dupa ce am pus jentile :lol: |
Quote:
- carbon ireal; - roţile... :rolleyes2 - pasajele roţilor... :roll: - şi tuningu' unde e ? |
2 Attachment(s)
pisica m3 coupe cabrio:) astept comentari...
|
1 Attachment(s)
TFK - u lucrezi in paint? Lasa brush`u si incearca sa faci c/p calumea -selectii aiurea strambe, gume ciopartite, bara fata nu are forme, ai coborat si masina din fundal intr`un cuvant nu e bine mai nimic.
No offence nu inteleg de ce post`ati doar de dragu de a publica la ce ati muncit 10 minute.... La ce greseli sa iti atrag atentia daca tot ce ai facut e gresit..... Alyn_Boy94 - poate selectii colturoase ireale fara umbre, viniyls ireale (alea trebuie sa fie putin transparente) jenti strambe si colorate aiurea. Citeste cateva TUTORIALE inainte sa incepi o lucrare. mrsika - greseli nu vad dar sunt putine modificare.. macar geamurile si culoarea schimbata si o aerisire ceva. FunBMW - diferenta prea mica... stock .. Defapt nu e originalu ce ai tu acolo e deja lasata si fara cateva elemente |
Quote:
Tu folosesti lasso tool cand faci brush sau smudge?..dak nu incearca sa-l folosesti ptr. ca nu prea ai linii.. :| |
2 Attachment(s)
S class ..in cimitir cum zicea cineva :|
|
Quote:
|
Quote:
Grila pare ca nu e cea mai reusita, adica nu pare reala 100% chiar daca e potrivita bine(asa am patit si eu... tot cu un Mercedes, probabil au o slabiciune) Per total masina e frumusica.. imi plac mult neoanele, poate`mi zici si mie cum le`ai facut! PS: Astept si eu comentarii la lucrarea postata mai jos :) |
2 Attachment(s)
Mult controversatul Scion! O masina putin ciudata :)
|
Quote:
|
Roata de pe spate e asa ptr ca am scos in afara aripa..iar pe cea de pe fata am lasat-o la fel. si am pus si umbra care lasa impresia k e inauntru ..neonul e facut din 2 bucati..am facut o linie ( cu orice vrei tu) pe layer nou..dupa care Blending options/outer glow si te joci acolo, si unde scrie Blend mode modifici pana iese ceva cat de cat real( eu am dat color dodge...parca)...si a 2 a parte e facuta cu brush si modificat alcel " blend" dar direct de unde scrie Normal ( nu mai intrii la blending options)..dak ai inteles ceva dai un pm.. ;)
|
2 Attachment(s)
Facuta in 2 zile pentru TOBA :-)
Stiu ca sunt erori la lumina/umbra..dar ...in mare? |
lumina , umbra disort aiurea ,, si mai ales jentile care sunt urat proportionate .....incearca sa bagi niste reflexii ...donoru tau e un scion de studio...si aici e un background de afara ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am scos cea de`a 2`a umbra! La grila nu am folosit deloc smudge, doar putin clona.. mai mult nu am ce sa`i fac ca nu mai am originalu` de la stadiul respectiv (opacitatea trebuia putin mai mare) |
o fi vopseaua 80% da la tine nu e asa...uitate la niste poze cu o vopsea mata sa vezi ce inseamna ...are mult noise pe ea..e aiurea rau am incercat odata si mi-a iesit aiurea ..plus ca la tine donoru care l-ai avut (dc vrei il si pun ) are o tenta de lucire vopseaua nu e mata ...io ti-am dat o sugestie prieteneasca....dc vrei sa faci o lucrare buna ...nu zic copie parti dar incearca prin brush sa la ajustezi nu prin disort ...ca se vad aiyrea ..plus schimba jentile ca 1 la mana dau aiurea pe masina ..2 la mana sunt ovale nu rotunde . 3 la mana mi se par de studio nu de afara ..take care:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Succes si merci pentru comentariu;) |
EaGle, ideea e foarte mişto şi realizarea la fel de mişto. Singura problemă, īn afară de cele enumerate, e că la mine se vede blurry rău ! :(
|
am vrut sa incerc ceva nou da nush dc mi-a iesit ..oricum e cam "quick" ...da m-am saturat de ea ...:d
orig http://img3.imagebanana.com/img/au1z...Hotrodorig.jpg chop http://img3.imagebanana.com/img/0hru...Hotrodchop.jpg Scuze ca nu am postat cu uploadul forumului da mie nu mi-a mers ...m-am chinuit juma de ora sa postez si nu mergea ..:( |
3 Attachment(s)
un focus ...all brush (in afara de jante)...comment pls..:)
|
bravo...sa stii ca e putin toony...si blury....oricum arata bine...bravo
|
Quote:
Wlady, te bat :lol: PS: @cobbo: incearca sa mai scoti din lumina aia de pe plasa (spoiler fata), e prea puternic reflexul, adica nu trebuie sa lumineze si plasa, sper ca ai inteles. Oricum bravo pentru lucrare ! |
de a mea nu zice nimeni nimik:(
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
oleaca modificat ...
|
2 Attachment(s)
e unn fel d vt...e doar un desen...incerkre fff esuata de brush.....:rolleyes2:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning