![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Scz ca ti-am gresit numele , eroare umana ... gura de aer e cam ireala sau asa mi se pare mie .... :) NU te supara pe mine
|
2 Attachment(s)
am facut si eu o masina....ce parere aveti?..plss comentarii la sange.. :D
|
pai eleronul sta in aer...nu se vede nimica prin luneta,in fata ai uitat de niste umbre la plasa din spoiler..si unde ai prelungit capota peste masca iara trebuia sa mai faci ceva umbre....in rest bine....
|
la umbre nu prea ma pricep...dar spoilerul nu sta in aer...doar ca BMW-ul asta e hatchback si spoilerul vine prins deasupra geamului..deci nu avea ce sa se vada prin luneta..ca ma gandisem sa fac prelungirea prin luneta dar mi-am dat seama :P
|
2 Attachment(s)
pls comment la "white cAt " - BMW z4 :D
|
Quote:
1. ai inceput a lucra pe 3 sedan lasa asta.... 2. din cate stiu eu 3 compact nu a aparut si dc ar aparea ar avea portbagajul un pic iesit in afara, vezi model pisika Bmw seria 3 compact E36 sau chiar model E46 au un pic de portbagaj...insesizabil, dar au si cred ca acolo zic yo ai putea pune un eleron, nu zic ca tu nu ai pus la luneta ;)....totul e ok....;)...ai uitat niste umbre din partea mea pe acolo pe la plasa ;) nu te supara...am zis-o ca un sfat prietenesc ;) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
be 'ride' back with another 1, new modell 8)
|
1 Attachment(s)
un ursulet,astept parerile voastre...inca nu e gata
Posteaza-l cand e gata - Gabi |
Reme o singurica greshelutza vad la Skoda...... man gaura aia din dreapta privitorului....din bara eee mai mica ca astalalta........stiu ca noah.....se vede dintr-o parte masina dar ee mai mica.....:rolleyes2
|
Quote:
ms REME....my bad.. :sadblinky :ashamed: am avut impresia ca e seria 1.. |
2 Attachment(s)
din fata cam seamana deaia am crezut asta...sry d greseala :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning