Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/88517-trucuri-secrete-info-stiam-e36.html)

bmw_motorsport 15-03-12 15:18

Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4933235)
Cum e munca de chinez , macar sa ai plin acolo in bord , am vazut dar nu mai stiu unde un DIY cu OBC daca il gasesc il pun aici , dar e al dracu de mult de tras fire si tot felul ...

cred ca ma las pagubas....:oops:
ms oricum

nick_nasta 15-03-12 15:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4933239)
cred ca ma las pagubas....:oops:
ms oricum

cam asta e schema

mistreku 15-03-12 16:02

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4933235)
Cum e munca de chinez , macar sa ai plin acolo in bord , am vazut dar nu mai stiu unde un DIY cu OBC daca il gasesc il pun aici , dar e al dracu de mult de tras fire si tot felul ...

Nu e chiar munca de chinez, eu doar ce am facut conversia de la 7 la 18 butoane, mi-a luat 2 ore max. Nu e chiar asa greu, trebuie doar un DIY bun si un pic de rabdare.

RIcKO 15-03-12 16:04

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 4933299)
Nu e chiar munca de chinez, eu doar ce am facut conversia de la 7 la 18 butoane, mi-a luat 2 ore max. Nu e chiar asa greu, trebuie doar un DIY bun si un pic de rabdare.

Da dar el vrea trecerea de la nimic la OBC si aia e mai greu decat trecerea de la OBC mic la OBC mare

Budy_ 17-03-12 10:33

PROBLEMA E36 320i

Cand schimbi viteza pe la 4000 + + se aude o pocnitura mica...de la ce poate sa fie?

mistreku 17-03-12 12:44

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 4936262)
PROBLEMA E36 320i

Cand schimbi viteza pe la 4000 + + se aude o pocnitura mica...de la ce poate sa fie?

Diferential? Bucsa aia rotunda cu 6 gauri de la cardan, poate?

Budy_ 17-03-12 20:50

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 4936387)
Diferential? Bucsa aia rotunda cu 6 gauri de la cardan, poate?

cam cat costa aprox daca e de la bucsa aia?

mistreku 17-03-12 21:32

N-am idee, noua banuiesc ca o sa coste un ban. Dar cauta si tu la mana a doua, daca aia e problema. Inainte de toate insa, uita-te si tu la ea, sa nu o cumperi degeaba. La plecarea de pe loc, face zgomot?

Budy_ 17-03-12 21:33

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 4937086)
N-am idee, noua banuiesc ca o sa coste un ban. Dar cauta si tu la mana a doua, daca aia e problema. Inainte de toate insa, uita-te si tu la ea, sa nu o cumperi degeaba. La plecarea de pe loc, face zgomot?

Nu,in timp ce esti in mers..si schimbi vitezele..la 4000ture ++

alexxss 17-03-12 23:19

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 4937086)

Noua este intre 100 - 200 RON depinde de producator.
Lemforder este 180 RON am luat eu pt mine.

GL91ANB 18-03-12 06:06

Mi-am luat ieri stopuri OEM la sedanul meu si nu stiu ce becuri trebuie sa am in partea de jos.Ele aveau becuri cu dublu filament pe partea dinspre aripi si becuri simple pe partea de interior.In mijloc nu aveam niciun bec la ele si nu stiu ce trebuie sa pun.
Problema este ca atunci cand aprind pozitia se aprinde automat si ceata si este deranjant pt cei din spate.Daca apas pe butonul pt ceata nu se intampla nimic.
Ce becuri ar trebui sa se aprinda in mijloc?

zku76 18-03-12 09:27

in mijloc trebuie bec cu un filament si reprezinta pozitia.In legatura cu ceata ma gandesc ca nu ai pus bine soclul in stop.verifica becul cum era pus pe stopul vechi de l-ai dat jos.

numai bine

mistreku 18-03-12 11:14

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 4937386)
Mi-am luat ieri stopuri OEM la sedanul meu si nu stiu ce becuri trebuie sa am in partea de jos.Ele aveau becuri cu dublu filament pe partea dinspre aripi si becuri simple pe partea de interior.In mijloc nu aveam niciun bec la ele si nu stiu ce trebuie sa pun.
Problema este ca atunci cand aprind pozitia se aprinde automat si ceata si este deranjant pt cei din spate.Daca apas pe butonul pt ceata nu se intampla nimic.

Trebuie becuri cu filament dublu pe partea exterioara - pozitie si ceata. Becuri cu un singur filament (5w) la mijloc - pozitie. Becuri de frana pe interior.

zoly_bike 18-03-12 11:36

sal baetii, stie cineva cum se monteaza macaralele ,firele, butoanele la geamuri electrice pe compact e36??? momentam am geamuri manuale dar achizitionez electrice nu vreau sa dau fok la masina.....se leaga la tablou de sigurante?? mai bine ma duk la electrician? (desi nu am incredere in ei)

rdy4ever 18-03-12 17:19

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 4937386)

Daca pui becuri cu dublu filament pe exterior va functiona cum trebuie pozitia+ceata, apoi pe mijloc pozitia simpla... ca pozitia e din doua becuri formata, sa-i zicem asa. Majoritatea nici nu le mai schimba pe mijloc din comoditate, de aia nu le ai.

All times are GMT +2. The time now is 19:52.

- Copyright 2026 4Tuning