Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Crysty MLV 24-01-10 07:17

Re: Club CIELO

la manerele de la usi nush dak o sa umblu....ma refeream doar la bandourile aceea si la bari plus cele de pe porbagaj....atat cred

ALEX_BZN 24-01-10 23:33

am si eu o intrebare...cand am fost la tester raportul de injectie al masinii era undeva la 3.9,el trebuia normal sa fie intre 3.0 si 3.5 iar baiatul mi l-a reglat din tester la 3.3..ori mi se pare mie ori nu mai trage masina ca inainte...voi ce ziceti??? app daca e din asta pana la ce parametru merge marit ca sa fie oki...sa nu mearga masina balbait sau inecat....si sa traga si bine.ms.

87-bob 25-01-10 08:42

alex ce simptome avea masina ta?poate si eu am aceeasi problema cu tremuratul,ca nici acum n am ajuns la tester cu frigul asta...

ALEX_BZN 25-01-10 10:27

la mine mergea bine si inainte cand avea raportul de injectie mai ridicat decat normal..apoi mi l-a reglat la normal si parca nu mai trage masina ca ianainte..merge bine nu bate nu intrerupe dar e mai puturoasa..am intrebat daca dai raportul ala mai mare pana la ce nivel poti sa il ridici fara probleme.......si eram curios daca a facut cineva asa ceva..de ex in loc de 3.3 sa il duca la 4.5...am dat un exemplu.

Crysty MLV 25-01-10 17:10

s-a mai ivit o problema la masinuta pe care o conduc...nu-mi mai merge motorasul de la stropitoarele acelea de parbriz....stie cineva daca are vreo siguranta ceva sau el se arde?..

D o n n 25-01-10 17:37

crede=ma....e inghetat...pot paria asta

Crysty MLV 25-01-10 17:42

si zici sa mai stau o perioada pana se mai duce frigul asta?...dar nu se aude nici cand "bazaie"...posibil sa fie inghetat....ms

D o n n 25-01-10 17:55

cand ingheata apa in el...e ca si cum nu ar mai fi....deci stai linistit..e destul de complicat sa dai jos motorasul..trebe sa dai aripa jos,pe stanga deci si spoiler fata,,,nu face motorasul nou cat face manopera...si apropo...daca stii ca e gol..sau macar jumate...pune apa clocotita acolo....si asteapta cateva minute apoi incearca

ALEX_BZN 25-01-10 17:55

dap..daca ai avut umpic de apa in instalatie s-a blocat.

banzay 25-01-10 17:59

Sigur e inghetat! Mai ales daca ai avut doar apa sau solutie de vara :) Eu ma mir totusi cum solutia asta de rezista pana la -30, nu a inghetat, ca de obicei sunt tampenii astea de sunt scrise pe ambalaje. Dar inainte sa pun lichidul asta, inghetase si la mine la fel. Nu mai scotea nici un bazaiat nimic. Liniste... si-a revenit cu prima raza de soare :)

Ca fapt divers, pt cultura mea generala, ce compresie trebuie sa aiba un cielo 1.5 dohc?

PS: Incearca cu apa calda nu clocotita, ca plasticele alea imediat crapa. Inghetate cum sunt, cu diferenta de temperatura, unde mai pui ca sunt si subtiri tuburile imediat se indoaie sau se crapa :)

Crysty MLV 25-01-10 19:30

o sa incerc maine sa vad ce reusesc...ms oricum

mike-fullspeed 25-01-10 21:38

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 3014074)
cand ingheata apa in el...e ca si cum nu ar mai fi....deci stai linistit..e destul de complicat sa dai jos motorasul..trebe sa dai aripa jos,pe stanga deci si spoiler fata,,,nu face motorasul nou cat face manopera...si apropo...daca stii ca e gol..sau macar jumate...pune apa clocotita acolo....si asteapta cateva minute apoi incearca

La Cielo bidonasul cu lichid pentru parbriz e in bara fata???? ma mir... toturi e Cielo nu "bemveu"!

Crysty MLV 25-01-10 21:41

mike, nu este in bara este in aripa stanga bidonasul cu lichid pentru parbriz...

ALEX_BZN 25-01-10 21:56

Ca fapt divers, pt cultura mea generala, ce compresie trebuie sa aiba un cielo 1.5 dohc?

La cel de 8v este intre 3.0 si 3.5 si la fel este si la cel de 16v ce am auzit si eu de colo si colo.

D o n n 25-01-10 21:56

mike,lasand la o parte ironia.cum dai jos aripa fata?are suruburi sub capota,prag,si spre surprinderea ta.sub partea laterala a spoilerului...;)
daca nu as fid esfactu cap coada cielo..ziceam...ca vorbesc din povesti..

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning