![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
2 Attachment(s)
Vad ca deja strangem cativa dintre noi randurile si se contureaza intalnirea:D din ce vad eu locatia preferata este Transalpina...acum as vrea sa propun si niste date> weekendul 1-2 iunie sau 8-9 iunie, pentru ca ma gandesc ca majoritatea dintre noi in lunile iulie si august au concedii cu familia pe la mare,munte,nunti,botezuri:lol: asa in iunie la inceput de vara nu prea se mai gasesc scuze :-)
pun si eu o poza cu ''broasca'' in zapada:lol: |
Da si eu sunt de parere sa facem intalnirea in iunie dar as propune weekend-ul 29-30 iunie, mai degraba, ca sa fie cald calumea daca venim cu corturile sa nu dardaim prea tare in timpul noptii :D
|
1 Attachment(s)
un rechin , 2 rechini sub zapada si sar si eu cu al 3-lea ,la prima lui zapada din noua lui viata(vopsea) :-P
Attachment 2658573 da trebuie sa fie cald , daca e de stat la vidra sau la obarsia lotrului cu cortul seara va fi destul de racoare |
29-30 iunie mi se pare foarte bine.ca o sa fie cald,putem sa stam cu cortul,bem un spritz,facem un jar,mai schimbam o impresie... etc. voie buna adica ;)
|
merg si eu cu wekendul 29 30 1unie
|
deci pana acum se pare ca locatia sa stabilit,Transalpina si pana acum weekendul 29-30 iunie..dar sa nu uitam si de restul colegilor care inca nu au intrat pe forum sa isi zica parerea:-)
|
29-30 iunie suna bine. rechinasul meu a prin viata dupa CE am schimbat toate furtunele de vacuum de LA Carburator. cred caI'll duc LA o Reglare de carb sa fie in forma maxima pt intalnire.
|
Si eu votez pentru 29-30 iunie Transalpina!
|
cine are o pompa de benzina electrica de vanzare...?? :D
|
2 Attachment(s)
nu intereseaza pe nimeni jantele
smoor roadster 4x100 , 15" /8j/ et 25 cauciucuri aproape noi dunlop sp sport p9000 /195/45/15-215/45/15 valve ascunse capace centrale ascutite+ cele originale pret 15 mil |
4 Attachment(s)
Vand jante RH CUP 7,5j x 16" 4x100.
Gume 205/50/16 si 205/55/16 in stare buna pret: 300e urgent usor negociabil proaspat vopsite si polishate relatii: 0763991631 |
pe mine m-ar interesa o masca cu faruri patrate.suna-ma te rog la 0749277933
|
1 Attachment(s)
A venit mosul cu intarziere si la ''broasca'' mea:lol:
Are cineva la un pret decent fusta fata bbs,alpina,zender, etc..? rog pm;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vand volanul de pe e21 300ron
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning