![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
@criminales: pe pagina dinainte nu ti-au fost sterse post-urile, doar au fost unite primele 3 posturi intr-unul singur. Cred ca poti sa scrii totul intr-un singur replay, nu-i cu limita de caractere.
|
andrei... bravo tie ca ai reusit sa faci rost de motor, cat despre campionat, poate reusesti totusi sa mai prinzi o etapa, 2 macar....
eu cu masinuta incep sa ma descurc mai bine, mi-am montat in sfarsit softul pt turbina asta.. si am mai scapat de lag, nu de tot, dar e mai bine....o sa trebuiasca totusi sa imi iau alte injectoare mai mari, un alt debitmetru si apoi o sa ii ac un soft custom pt drift, care sa nu imi dea multa putere, dar sa am cuplu mai de jos... sper sa reusesc...plus alte mici setari de suspensie....ne vedem la Dorna era sa uit.... criminales, tread-ul tau cu dog style custom e la zona bazar...ca acolo se prezinta niste servicii... |
|
cum e aia? banu' la ban trage.. :lol: asa cred ca si cu fieru vechi :lol:
daca tot apar filmulete si poze cu membri comunitatii .. n-ar fi mai fain sa facem o sectiune separata numai cu asa ceva? :D macar sa prezentam si noi masinile si astea.. ca sunt cateva masinute care chiar merita sa fie prezentate.. deci? ne bagam? |
Quote:
" La ultimul termen , desigur nu s-a prezentat martorul militiei, iar Presedinta a fost nevoita ( probabil de rusine,ca nu a bagat-o nimeni in seama ( nici politia Iasi nici cea din Vs ) sa hotarasca anularea acelui Proces Verbal de contraventie pentru lumini neomologate ( neoane under car ). Deci cum spuneam, NU renuntati la lupta , prezentati/va la fiecare termen , pregatiti-va cu articole din lege , cautati ajutor si informatii pe net ( sigur gasiti ) si castigati garantat . Drumuri cat mai bune si conduceti preventiv !!! " Multumesc moderatorilor pt intelegere.... succes tuturor !!!! P.s. Acest post se autodistruge in 12 ore !!! :twisted: |
Foarte inspirat logo-ul de la OSMS. Mi-au placut si filmuletele.
|
Quote:
|
Quote:
|
e.. pozaru e bun in domeniul lui.. :D sigla am facut-o la altcineva .. meserias in design.
ti-a placut aia cu competitia? :))))) |
Quote:
|
Quote:
ms slip si eu te iubesc :X :):peace: din fericire sper ca golful meu nu va ajunge chiar asa curand la fier vechi...de asta l-am dus acolo...sa vada cum ajunge daca se mai strica :):chainsaw::pistoles: |
Toti stati pe cafenea, nimeni nu se prezinta? Nu aveti poze? (Contactati-ma :lol:)
|
|
Quote:
nu iam pocit denumirea clubului tau (doggy) te rog hai ar fi bine sa nu ne luam asa aiurea ok am mai avut noi niste discutii mai incinse |
da ma plictisesc am tras ceva pe nas si vorbesc din cer direct ce frumos e aici :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
sun spart spart |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning