![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
sageata cu 1.4 lui "amarat"...:rolleyes2
noroc ca e ascutit si trec repede pe lange el baietii rai...:-) |
Quote:
|
matza blanda zgarie rau ;) deci nu-l subestima ca isi mai pune vreo 1000 de cmc si vreo 17 turbine
|
inteleg ca sunt niste bravi aia cu bmw -urile daca nu sunt singurul care am patit asta
chestia e ca am gasit unul cel cu albastru era la o sueta cu tip cu renault 18 sau asa ceva mai vechi de prin 80 ,m-am facut ca derapez in el dar am observat ca erau cam multi ....erau 9 in 2 masini deci se distrau si ei ... Poate aflati cine sunt sau poate ii cunosteti ...iar daca vor intreceri plsss nu pe centru unde oricand unul traverseaza trecerea fara sa se uite stanga dreapta ...si sa nu uitati suntem si noi aia mai prosti fara bani,pile si masini noi in TRAFIC si acum sincer cand e urmatoarea intalnire vreau sa apar si eu asta daca ma primiti :) |
Quote:
pana ajunge el la nivelul meu, sa aiba masina macar, mai trece apa multa pe bistrita. intai sa vina sa faca scoala cu mine, sa-si ia si el carnet, asta peste vreo trei ani dupa majorat, dupa care sa mai parcurga vreo cateva zeci de mii de km sa capete experienta, dupa care sa se intreaca cu copilasii mei si eu o sa-i dau nota ca pana face el toate astea eu ies la pensie.:lol::lol::twisted::lol: |
ce va mai place viteza :)) parca ma bucur ca am dat de alunecari.. riscul e mai mic... mai rau e ca se consuma mai mult din cauciucuri decat din rezervor :))
|
Quote:
ps. cu opelul ala alb "faci" ore ? |
|
Quote:
Sper ca pe viitor politia sa ia atitudine si sa vdem si PASAT-uri de pol tunate sau de ce nu parciu de logan. Numai bine. |
cine are sa imi dea si mie o lipitoare de aceea cu 4tuning??
Quote:
|
oare cand o sa vedem si la noi asa ceva ?
o masina de politie aranjata :) fie el logan sau passat |
am vazut 2 loganuri tunate...nu stiu ce bumpere aveau,da erau model de ala infundat cu farurile trase pe capota,si nu invers cum eram obisnuiti,grila fara semn,semnu fiind undeva pe jos...ceva finutz!!!
|
Quote:
|
Quote:
totusi are cineva o lipitoare de aia? dau o bere fara alcool...soferii stiu de ce:)) |
1 Attachment(s)
daca nu reusesti sa faci rost poti sa te duci la firma TRANSART (Str.Oituz 32) acolo au cutter-ploter si ar putea sa iti scoata niste stickere autocolante...ar fi bine sa suni intai sa fii sigur ca se poate si sa aflii alte detalii... nr si alte detalii aici http://www.pagini-nationale.ro/dets....RU199932273854
ps. te duci cu asta la ei pe un CD/flash |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning