![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si din partea mea cate cv....:arrow:
|
alta culoare care sa dea mai bn nu ai gasit ? jantele...misto ;), bara...pe langa roata se vad selectiile...
|
Ce te freaca pe tine culoarea? mai bine ziceai ca ii ireala........pfai de capu` meu ....in fine
|
Barum ... ai facut nite umbre tare ciudate in plasa din spoiler si pe stalpii din gura centrala ... pe emblema toyota inca se vad reflexii rosiatice ... ai latit numai roata spate (la care se vede janta) ... pe cealalta nu ai latit-o ... eleronu l-ai indreptat ... dar prin geamuri tot rotunjit e ... prin geamuri se vede ink rosu ...
|
Si a mea e gata . Gabi nu fi asa de sigur ca nu o voi pune ... Si nu sunt DjVictor ... cine e ala ?
|
2 Attachment(s)
Una rapida si de la mine ... coments plz ...
|
e putin km blurry la toba de pe stanga...in rest e misto....
|
opaaaaaaaaaaaa il comentam pe patriotu ;) la sange pe el :lol: - BMW Z4 - tobele e cam blurry ;), in rest oki. am o intrebare la jante, de ce sunt asa parca taiate cu fierastraul, sau nu vad yo bine
|
la mr barum ar fi de zis cateva chestii:
1. culoarea parca trebuia inca nitzel prelucrata, da o leaca ireal 2.capota ar fi mers mai bine taiat drept la faruri nu rotunjita 3. spoilerul fata acolo la grila...e o mare enigma pt mine ce e acolo 4. mai ingusta janta pe spate man ca nu e tanc cu senile ;) dar asa ca idee e misto si apreciez ca face cat de cat brush |
Quote:
Quote:
|
patriotu fa si tu o lucrare mai slaba:)))) sa bagam acolo comm:))))
|
2 Attachment(s)
si la mine :oops: ......si cu ocazia asta va doresc si sarbatori fericite,sanatate si tot ce va doriti in noul an ;)
|
vlad_4tuning ... janta spate mi se pare cam stramba si blurry ... janta fata blurry si cu prea multa umbra pe ea ...
ps ... Sarbatori Fericite !!! ... |
:-) Patriutu90* La Z4 mi se pare ca evacuarea din prag e cam ireala si parerea mea nu isi avea rostu , tobele sunt blury putin ... in rest clean design
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning