![]() |
|
Re: Diverse discutii
deci no comment...am avut rabdarea necesara sa citesc tot topicul`...si sincer..m`am abtzinut sa nu postez...si ink ma abtzin...nush pana cand:D
|
Quote:
manele existau din strabuni...dak ai asculta muzik de mahala din ani 60-70-80 o sa obs k sunt identice k cele din ziua de azi ... sunt sofersi viata`mi place am o patima si`un dor sa iubesc femei frumose sa ascult sunetul de la motor la oricare dintre noi ne`ar fi putut lua carnetul pt 110km si un politist k vrea sa fie jmecher i l`am luat lu guta\si asa mai departe ... Romani suntem pana knd nu ne punem .... in cap nu ne simntim bine |
corect era "am mai scapat de un jmecher de pe strazi". :)
|
Quote:
|
deci eu cred k ala ori si a facut cont la panarama,ori a jucat prea mult Nfs si a ramas cu sechele,cum sa prinda el cu aia 240 cand el se roaga sa o gaseasca dimineatza in fata blocului (nu ca o ridik primaria,ci ca nu o mai gaseste k o devoreaza rugina :D)
|
nu ai vazut ce nick avea? ala a intrat sa faca panarama :))
|
Dacie cu motor de m3 si tractiune pe fatza !:lol:
|
Quote:
|
bai deja acordati prea multa importanta lu ala :))
|
sa il lasam pe baiatu cu M1310...
am si eu o intrebare. are cineva idee daca incap jante pe 17''cu cauciucuri de 225x45x17 pe un clio symbol... a mai incercat cineva de aici? |
Quote:
era un site parca unde masurai daca intra .... ceva de genu asta.. nu mai stiu :cry: |
e un site in care pot sa imi calculez erarea de km in bord...am vazut ca daca pun asa ceva cand in bord imi arata 100 eu am defapt 110km/h
si garda la sol scade cu 2,5 cm...dar asta e tot cu ce ma ajuta situl respectiv |
eu vroiam sa aflu probabil de la cei care au mai incercat sa schimbe jenti si cauciucuri cu unele mai mare...
daca de la 175x65x14 la 225x45x17 e vreo problema de atunsi fieraraie de sub masina sau chestii de genu asta |
EU zic ca un 215/40/17 ti-ar fi optim;)
|
treaba e ca asa am gasit pachetu...vin cu totu...SH
daca ar fi sa le iau noi si sa aleg eu ce cauciucuri vreau pretu ar fi prea piperat |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning