![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Felicitari celor doua echipe pentru masinile foarte reusite!
|
iar ai scos o bomba dilio foarte tare!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@dilio - misto ideea, dar parca ii mai trebe ceva, nu stiu ce anume, dar parca ii mai trebe ceva :D. lucrat corect si curat!
@TEAM RO 2 - f misto realizarea, bravos! poate ar fi mers jantele pe negru sau argintiu nu verde, dar per total e superb :D @ TEAM RO 1 - la fel de misto realizata, bravo si voua! in fata la faruri ar fi mers puse alt gen de faruri nu ca cele cu ochiuri :D e f bine si asa dar asta e parerea mea ;) @ Gabi - imi dai idei:D poate o sa fac ceva de genu si pe masina mea adevarata :)...ce zici incerci un megane d-asta sedan (classic), foarte frumos facut, la fel ca si lor jantele le-as fi lasat pe argintiu sau nichel sau mai bine titanium replica! oricum e foarte fain Megane-ul! |
2 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 skoda
|
stopuri ireale..toony,spoileru` spate stramb...evacuarea din dreapta e mai mare decat cea din stanga..cand ai coborat`o ai facut selectii colturoase la aripi...yo cam atata vad greseli...in rest e ok..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:oops::oops::oops:
|
2 Attachment(s)
VW Bora Variant
|
Quote:
faina lucrata Gabi ! :) |
Quote:
|
Quote:
ps. am sa te rog intr-o zi , daca vrei sa imi faci si mie un VT :) insa mai dureaza un pic (2-3 saptamani). |
2 Attachment(s)
Comm-Sugestii
ps : mersi lui gabi pentru donorul dela aerisire ;) |
N-ai făcut prea multe, da' le-am făcut mai bine ca alte dăţi. Totuşi, carbonu' e ireal şi aburu', chiar dacă e verde, tot ireal e.
|
mersi pt. comm
|
Ala verde e lichid de parbriz? :P
|
nu ,dala de nitro ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
cine imi spune si mie niste programe in care pot sa tunez o masina :)
|
adobe photoshop.....ai postat de o gramada de ori...uite te si u pe forum nu mai posta aiurea
|
2 Attachment(s)
salut baietii ..o masina muncita putin tonny si bara fata putin off ..
brush: bara fata prag bara spate lateral c/p evazarile aripilor jentile in total 90% brush...niste comentarii ar fi frumos..stiu ca nu e perfecta da pt un aproape "total brush " io zic ca m-am descurcat |
2 Attachment(s)
am o mica greseala, m-am grabit un pic :) roata din fata e un pic ciobita, dar nu prea se observa :D
|
Quote:
foarte mijto dacia...desi e putin toony pe ici pe colo..e destul de bine lucrata |
Quote:
kMo. |
3 Attachment(s)
masina de la chalange ....prima varianta e cea postata ..update sunt doar niste idei care mi-au venit pe parcurs :(/...pareri comentarii )
se vede ce e c/p..restul modurilor sunt brush |
misto a doua idee doar ca culoarea e cam saturata si nu imi place bodykitul...
|
2 Attachment(s)
am incercat si din spate, aceeasi idee :)
|
Prea mare contrastu', atât la geamuri, cât şi la caroserie, şi la stopuri. Peretele casei l-ai făcut alb negru, da' reflexia de pe maşină tot bleu e, iar geamurile, pe lângă faptu' că au contrast mare, sunt şi ireale din cauza asta.
|
2 Attachment(s)
Hai si eu :D :lol:
|
1 Attachment(s)
mersi de coment :)
nici nu am fost atent la ce mi-ai enumerat tu acolo, in ultimu timp mai bag si ceva "efecte" sa zic asa, un pic de blur, contrast, si chestii de genu, sa arate imaginea mai bine :-P am retusat un pic. e mai bine? :) daca mai observi ceva greseli, te rog sa mi le spui, ca uite asa m-ai invat cate ceva :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai vin si yo cu ceva...nu prea are modificari asa ca am facuto lowrider :oops:
ps: crm aseaza mai bn roata din spate ca se vede cauciucu original |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Originalul il stiti...
Geamurile laterale au fost refacute total de mine(nu copiate cum spuneau altii:pissed:) Jantele si chestiile alea gri de pe Ford, si restul de pe celalalt ! Cine a zis sau a gandit ca am copiat toata masina, sa se gandeasca mai bine si sa faca si el una identica :evil: Plus ca implicat si un pic de brush ca unghiul nu este identic ! Comentati doar greselile nu aiureli ce au unii in cap ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning