![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Muta-te aici: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5798-challenges/page-153.html |
da da battle ... nu am gasit ... uplodeaza una sau link .... facem battle dar nu acu ca am bulit pcu aseara ... te provoc io .... 8)
|
Quote:
|
penibil ... ca sa faci poll iti trebuie o mashina care sa o lucrati aman2 dupa ce e gata se face un poll in care noi vom vota lucrarea mai buna :) penibil...
|
2 Attachment(s)
un S din partea mea; ) scuze de rezolutie...
|
1.reme----->belea poza...no comment
2.sandrin--->scuze k nu ti am comentat lucrarea, dar iti multumesc pt jante... 3.Leul------>pe zxi ce trece devi mai ne*****t, ceea ce nu e bine... 4.Gabi------>dc trebuie sa te superi aiurea din cauza lui...l-ai avertyizat de mai julte ori ..gata urmeaza un ban de 1 zi sau cat se hotareaste dupa care care permanent...park au mai fost cazut pe forum.... 5.LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU NUMELE DE STEFAN!!!!! |
Reme ... mamaaa ... ce e rez asta :D ... vezi k prin jante se vede un alt background ...
|
OffTopic... cand a zis ''scuze de rezolutie''... si patriotu ''mamaaa ... ce e rez asta'' ma asteptam sa fie o poza foarte foarte mare ca dimensiuni... si cand a deschis-o asa mica... m-am speriat... :)))
SUCCES GABI LA BATTLE!!! |
stiu ca sunt offtopic.....dar gabi...da un ochi pe aici poate nu ai aflat....vezi postul 536...
ps: "lupul isi schimba blana , dar naravul ba" :lol: |
Ce caterinca de om. Merci Vlad ! :wink:
|
vai .. dar vreau si eu sa vad... k nu pot intra p topicul ala... sry de off-topic
|
Quote:
|
Quote:
|
Astepti mult si bine! Nu cred ca o sa puna masina vineri la 20:00 cum i-am zis... Oricum... a mea e gata :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning