![]() |
|
Re: Diverse discutii
Nush cat conteaza soferul dar au mai mers si altii cu coupe-ul si au zis ca se inmoaie si sucitu da chiar a fost la inaltime aseara ! Calitatea a fost 100%!Respekt insa si pentru bimeri ! Nu cred ca vor ramane in urma !:twisted:
|
don, si esti tu sigur ca vei cunoaste masina lui tre sa poti scoate ce e mai bun din ea? omu' o tine mai cu mila, ca poate nu vrea sa o dea doar la curse...a costa destul, si stii ca are ambreajul de hartie... :D
|
Intreaba-l pe Tre cand i-am aratat cum trebuie sa plece si cum trebuie sa schimbe treptele si a vazut si el ca se cunoaste ca trage altfel la mine.
Ca sa nu mai zic de burnout! ;) :lol: Ambreiaj de hartie !!! |
Macelareeeeeeeeeeeee!:lol:
|
Quote:
|
Cinzeci da ron, breee!
|
am inteles breee !!
dar i-am raspuns lu gms ms inca o data DONU |
Am acasa un sticker cu NSL d-ala mai mare.
Se supara cineva daca imi inscriu si frigiderul in NSL? :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Bai baiatule, are compressor.
Lumina alba in interior..., e full options. Il forjez eu cu ai mei si il golim repede. Ii fac plinul odata pe saptamana asa... Scuze de off topic, dar ma cam plictisesc pe-aici... |
Quote:
|
bon`ule....dami`l mie mha...k u ai mashina inscrisa in NSL...da sa`mi inscriu yo frig`u..:D...
|
voi vreti sa ma lasati fara ambreiaj. masina trage, nu-i bai, adica e masina buna doar ca nu are motorasul pe care-l merita. oricum de cand am reglat-o gata cu forjele prin oras si prin gropi. :D
|
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34433-dj66mis.html intrati aici,ce martalog,auzi u,k are motor de m3 pe dacie si prinde cu ea 240 =)),cand el are suspensie normala si capace la roti,multi prosti pe lumea asta!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning