![]() |
|
Re: Club CIELO
Tamburi 120ron, saboti 65ron.
|
@mihai_cosmin90: am rugamintea sa nu mai faci posturi consecutive si inutile. Ai optiunea "edit" in cazul in care vrei sa mai scri ceva in decurs de 5 min de la ultimul post.
|
mai se gasesc faruri cu lupa pt cielo???
|
NU se mai gasesc noi... si nici nu se vor mai aduce :???:
doar daca gasesti sh.. |
nasol m-am trezi si eu km tarziu...poate mai are cineva :)
|
1 Attachment(s)
siguranta pentru pozitie este pe randul de sus a doua din stanga
|
PT ROBERTMNW
siguranta pt pozitii la cielo e pe primul rand a 2 din stanga |
1 Attachment(s)
PT ROBERT MNW
uite si schema |
Parca ar fii dedicatii:)))) pentru RobertMNW, pentru RobertMNW.... etc!
|
O antena electrica de Cielo are idee cineva cat costa?Second, noua nu conteaza functionabila sa fie.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
cum ma sa dai frumusete de grila COSTOM MADE ... pe banalitatea aia de grila din plastic... ! (arata de 100de ori mai nasol)
|
imi puteti da si mie un sfat care e cea mai usoara metoda de a pune pozitia in semnalizari sau ceva de genu..ast rasp..ms.
|
Quote:
Alta idee dar nu stiu daca se potriveste, becul cu dublu filament din tripla ar merge facut pentru asa ceva, o pozitie a becului constant si una pentru semnalizare fara sa mai ai nevoie de diode. |
Vreau sa imi cumpar un Audi A4 sau un BMW 318 si am 6000 de Euro. Nu stiu ce anume sa imi iau si unde s apun intrebarea astfel incat sa-mi raspunda mai multi utilizatori.
Am cautat si tot nu am aflat. Ma adresez aici ca mandru posesor de Cielo ce ii va ramane sotiei :D, ca de trebuie sa isi faca ucenicia pe o masina buna, deh (poate raman eu cu Cielo, mai stii)?! Multumesc, vreun admin ceva poate o raspunde ca s ama luminez si eu ... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning