![]() |
|
Re: Live for Speed
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Eu am incercat sa te ajut, puteai macar sa zici multumesc in loc sa critici, dar stai linistit ca nu o sa se mai repete. Numai bine! |
A fost o gluma proasta stiu....si ce daca MI SE RUPE stiti ce?:) mi se rupe ce ridic eu pt mamele voastre alora 2 de comenteaza cu degetu!!!!
|
Chiar aşa pe ce servere mai jucaţi ?
Eu joc pe [UC]- Universal Cruise |
[UC] pentru demo s-a desfintat
|
1 Attachment(s)
Salutare !!!!
Multi dintre noi poate ca am vazut sariturile celor de pe Ebisu , astazi m-am tot gandit cum sa fac sa fie posibil si in lfs asa ceva. Mi-am amintit ca pe Blackwood -->Car Park exista multe "objects" de tot felul . Am gasit chiar ce ne trebuia , mai precis "Ramp" . Dupa descoperire , am inceput sa construiesc circuitul de la Ebisu . Eu zic ca mi-a iesit destul de bine . https://img9.imageshack.us/img9/2484/lfsebisu.jpg Cum sa il instalati : Extrageti arhiva in Lfs/Layouts , intrati in lfs selectati single player , Click pe Blackwood apoi Car park si o sa vedeti mai jos BL3_Ebisu ! In cateva zile pregatesc tot pe Blackwood-->Car Park , un fel de layout cu blocuri , iar printre ele sa fie sosea cu 4 benzi + cateva intersectii ! Din toate astea v-a rezulta un Street drifting ! |
Quote:
|
Astept-am layot-u si nissanu cu nerabdare:-P.Mersi
|
2 Attachment(s)
Umpic de distractie :) !
"Printre BLOCURI " :))! Layout-ul nu este facut de mine in totalitate ! Eu decat am dezvoltat ideea ! |
2 Attachment(s)
Ne plictiseam umpic pe server , ne dadeam pe un lyt mai vechi adus de robbie ...si m-am gandit ca ar fi mai distractiv sa mai schimbam si noi ruta din cand in cand !
Iata ce a iesit ! |
baieti pe ce sv jucati si voi?
|
Quote:
5554 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
|