![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
3 Attachment(s)
Daciuca la garaj..tot ea este regina, ea sta la caldurica pe cand ursul lupta din greu cu nametii:rolleyes2
Poate reusesc pana in iarna urmatoare sa lungesc garajul ca sa le bag pe amandoua, ca mi se rupe sufletul si de ursache:-) |
Frumoasa regina :) putin cam prafuita dar frumoasa :shock::shock:
|
Hai ma Bogdane chiar nu te mila de ea ? Da jos prafu dupa ea :D
|
Quote:
La noi este zapada f mare si nu se topeste neam...tot vine una peste cealalta:rolleyes2 Lalyus, ca sa dau jos praful trebuie sa o spal si nu prea este momentul oportun pentru asa ceva:idea: P.S: scrie si tu mai atent:-) Multumesc CataCJ:-) |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG
Domnu` Bogdan, sa dati jos zapada de pe garaj ca mai stiu eu pe cineva care tot asa i-a cazut garajul pe masina din cauza zapezii:sad:
|
Quote:
|
Nu ai gusturi rele:-)
|
Quote:
|
Ce mai face baba:-)?
|
Am vazut de unde s-a plecat si produsul finit.... toata stima ! Spre rusinea mea, nu am parcurs tot topicul (sunt totusi 300pag), ai salvat o masina si s-a nascut o legenda. Cat despre jante , da e perfecta combinatia auriu-polish, mi-ar place sa vad si eu bijuteria cand ajung pe la Braila (am rude acolo). Multa bafta !
|
Quote:
CyPz, baba e bine, sta cuminte in garaj la adapost si asteapta sa-i vina randul la bagare in seama:-)...deocamdata, pana in vara am sa tot bag in seama ursul, pe el il pregatesc pentru BMW E30 FEST din Iunie:idea: Oricum, cum termin multa treaba la urs ma apuc usor usor de facut treaba si la Dacioara...am deja planul facut, numai timp sa am. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Noi daca ne dadeam, ne puneam gaj masinile si casele..de aceea imi este frica sa ma dau cu tine:lol:;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning