![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Hora Lucian se joaca cu pedala de acceleratie , asa se pare
1.Horatiu Ionescu Cristea Ferrari 458 H 4 00:02:26.257 2.Ovidiu Zaberca Mitsubishi Lancer Evo 8.5 H 4 00:02:26.738 3.Paul Andronic Mitsubishi Lancer Evo IX H 4 00:02:29.176 4.Lucien Hora Lola B99/50 D 00:02:29.203 ????????? 5.Lucian Radut Mitsubishi Lancer Evo VIII H 4 00:02:31.147 6.Eduard Stan Subaru Impreza H 4 00:02:32.645 7.Marco Tempestini Ford Fiesta R5 N 4 00:02:32.841 |
a fost un accident pe traseu acum vin "balaurii"....nu stiu de unde ai timpii aia pt ca aia grei nu au urcat ???? poate din 2020 :))
|
acum sunt urcarile din concurs...sa asteptam timpii de acolo cu balauri si crocodili :) Lola este Lola oricum :D si in Italia am mers 2 minute pe una si a fost o treaba minunata....va tin la curent cu timpi reali sau pe site mai sus mentionat :)
|
Nu sunt īncă rezultate din concurs la Viteză īn Coastă Brașov?
Ce accident a fost? Cānd? Mugur Filipescu (Mitsubishi Lancer EVO IX) a lovit roata stanga a masinii sale, intrerupand prima mansa de concurs. Incidentul s-a petrecut in virajul de la Turnul Alb iar cursa a fost reluata dupa ce traseul a fost evacuat. Pana in momentul intreruperii, Simone Tempestini obtinuse cel mai bun timp, 02:35.276. |
Cornel, ce faci ai pierdut legătura cu John?
Autorally: Mare dezamagire pentru Horatiu Ionescu Cristea. Cel care de-a lungul weekend-ului a obtinut rezultate de top este nevoit sa abandoneze din cauza unor probleme electronice la cutia de viteze a Ferrari-ului 458 Challenge chiar inainte de startul in prima mansa de concurs. Prima treapta a cutiei nu a putut fi cuplata, asa ca Ionescu Cristea nu va mai face nicio urcare si, implicit, nu va obtine niciun punct in Marele Premiu al Orasului Brasov. In antrenamentele de ieri, pilotul bucurestean a obtinut al doilea timp, fiind favorit la podium. - See more at: http://www.autorally.ro/newsContent.....Ky09aduT.dpuf |
Autorally:
La volanul monopostului Lola si pe un traseu uscat, Lucien Hora obtine cel mai bun timp in prima mansa de concurs. Pilotul resitean a urcat pana la finish in 2 minute si 19.649 secunde. In absenta lui Horatiu Ionescu Cristea, lupta pentru locul 2 este una extrem de ascutita, trei piloti aflandu-se in mai putin de 3 sutimi. Pe doi il avem pe Lucian Radut, urmat de Ovidiu Zaberca si de Paul Andronic. Rezultatele LIVE pot fi accesate . Dan Terea Echipa Autorally |
Quote:
|
Si pe Ovidiu si pe Paul ii stiu de mici copii cand veneau si se uitau la noi...le tin pumnii la amandoi pt ca merita sa duca talentul parintilor mai departe...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cornele.eu vad normal ca Racer sa fie acolo,orice altceva mar fi pus pe ginduri,cursa si masini la el acasa si el sa nu fie acolo,eu sint bucuros caci primin mai multe informatzii,ce face fiecare cu ele,este problema personala a fiecaruia
|
Quote:
|
Excelent,transmitei lui John sa umple sacul cu virf,sit curios,cu toate ca sint putin dezamagit de regulament
|
Quote:
PS.Vodafone are un internet mobil de cacao pe aici , semnal prost , - ideea este ca nu scriu eu cu mana mea acum , scrie fiimea, eu ii spun doar ce sa scrie , am un pic de treburi pe aici eu ......... , un pic doar ....... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning