![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Quote:
|
nu-i adevarat. sunt unii mai cu motz care o baga pe al 2 lea sau al 3 lea rand. dacii din '85. oricum indicat este sa o lasi cum intri in targ pe dreapta. pe acolo sunt dacii si este o zona buna ;)
|
ce sector ovine ma ???
daciile stau in spate si lateral stanga |
nu e nici o suparare...:-) e fosila ce sa mai...saptamana trecuta am stat pe penultimul rand...adica nu primul de langa dig...urmatorul...si am plecat la 3 de acasa...coada era de la pod...si am intrat cam pe la 4 fara un sfert in targ...:rolleyes2
|
cel mai bine e sa duceti masinile in targ de sambata pe la 12:00 pana in 14:00 ca vin astia de au cate 5 ,6 bucati si la 17:00 nu mai ai un loc bun neparcat de baieti . eu am mai dus la baieti masini si cam asa am procedat. pererea mea !!!
|
eu zic ca o duci de pe acu...ca a plouat e urat!!! sta luma in casa,nu iesa sa isi duca masinile la targ!!!hai...imbracarea si go go go !!!
|
sau mai bine stai linistit acasa..dormi pana la 12 ca na e duminica dupa care te duci la un gratarel cu amici,te intorci seara frumos o pui frumos pe net si astepti...(sfat pt puturosi si grasi);):lol:
|
cine iese in seara asta pe centru mana sus!!!eu ies la relax ca maine am romana scris:))
|
pai de aia esti tu nicule asa de gras :lol: cel mai bine e cum a zis TYBYSTC. al3xxx nu uita sa opresti un loc si pt vita mea :-P
|
masina de politie tunata :) http://piatra-neamt.info/index.php/P...si-altfel.html
|
Quote:
|
ploua.............
|
ce intuneric era...parca era ora 22 nu 15...:rolleyes2
|
ce nori erau, ma asteptam la o grindina di naia grava, ma bucur ca a fost asa subtire... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning