![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
robicutz - asa mai merge , arata bine rau :>
crazy - eu sunt interesat de proiect pentru ca are un super potential , mi-ar placea sa te ajut dar habar n-am cum :)) oricum restu' sunt interesati si ei , dar toata lumea asteapta rezultatul final.. majoritatea suntem incantati de proiect asa ca n-are rost sa-l abandonezi. baga tare ! |
5 Attachment(s)
masinile mele seat ibiza si nissan 370 z
|
equinox- imi place relfexia acum, e perfecta. Sa mi-o dai si mie pe mess;);)
bobi_racers-nissanul e bun dar la ibiza ai facut o tampenie si anume culoarea jantelor nu se pupa cu culoarea masinii. Ele trb sa faca un contrast sau in caz ca merge sa fie de aceeasi culoare dar la tine nui nici alba nici neagra si mai rezolva ceva cu grafica aia. Bafta! |
Quote:
Crazzy! Ai vreo preferinta la texturi? Adica.. BackGroundul la buton.. Pana mea.. intelegi tu ce incerc sa zic |
2 Attachment(s)
Quote:
oricum jocu acum l-am sters ca m-am saturat cati draci imi face. ma apuc sa il fac o data cand am chef. si pun o ultima masina |
Quote:
Cine te'a suparat asa tare? Zambeste, esti tanar ;) e soare afara, iesi la o bere cu colegii de bordura |cum facem noi| :oops: PS: prima data cand am vazut'o in nfsu2 am evitat'o cat am putut eu de mult. a doua oara am inceput sa o pun la treaba. acum doar cu ea joc ;) |
Quote:
Quote:
@R.Equinox-in legatura cu golf-ul 5, care se plangeau toti de reflectie, nu e vina ta, masina este facuta de GSM(german slrr modders) care foloseau in 3ds max reflectie mare, deci masina e asa, nu e reflectia de vina :-P Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
:2gun: @Maryus_x90-Am observat si eu ca e de la masina dar tarziu...Deocamdata raman la asta care e acum...e buna si asta!... |
Quote:
Mariusica....de cand nu te-am mai vazut;) diego asta...nu a postat si el slrr-ul ala?:) il caut eu in seara asta...si daca il gasesc dau link la tot forumul. Crazy_kid-slrr asta o sa iasa calumea d.p.m.d.v BAFTA:) sa ii faci un background frumos si sa scrii 4tuning SLRR ROMANIA:) sau vezi tu;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Maryus_x90 - esti mandru , nu? Imi pare bine . imi place cand vin dastea ca tine si isi baga **** in munca altora. da sti ce este amuzant ? ei nici nu au inteles despre ce este vorba .
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva Ugly :)
|
1 Attachment(s)
Un sfat ?
Cu ce jante ii sta mai bine? |
4 Attachment(s)
Frumos Punto R.Equinox.
Honda Civic EG6 Drift Edition |
4 Attachment(s)
:oops: @bogdaN.13-Frumos..Mie imi place ..L-am si pus! @Tomas_SlrR-Urat..Foarte urat!:)) @PiTyK-Cu nici una...Nu imi place @ebone-SEX:shock:! |
3 Attachment(s)
Inca inceaptor......Fiti ingaduitori!
|
Quote:
|
Quote:
Dar se iarta pt ca tu mereu faci ce-i mai bun |
4 Attachment(s)
radule, sunt de acord cu tine la jante si la fum.. dar la unele masini de drift intercolerul iese in fata barii.. cum e la el, prin gaurile de la proiectoare:lol: in fine. nu o sa vezi niciodata un civic eg6 la drift. ca sa nu postez degeaba, un duster:D
|
Quote:
frumos |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si o matza.....
|
10 Attachment(s)
Shh..
Scooby si un Ratty Rabbit |
3 Attachment(s)
georgel- vezi ca controlul de ochi de ieri nu ti-a facut bine:))) daca ar fi sa enumar as adormi aici...pe scurt: jante, intercooler care iesi direct prin plastic ( la asta m-am referit is la ebone ca nu are niste orificii), poze, mai ales grafica...si vrei sa zici ca o dai in drift cu un duster. Fiecare cu gargaunii lui=)) Vezi ca avem tema la mate asa ca lasa SLRR ca de el ma ocup eu:P
Hai sa mai postez si eu aici ceva by radu_cainamisir:D si ca sa va santajez: daca nu comentati nu v-o dau=)) |
4 Attachment(s)
bogdaN.13 frumoase masini.
Mai vin cu un Nissan Sileighty. |
Quote:
Bravo ebone, r.quinox si radu restul mai munciti... |
bogdaN.13 - imi place cum arata . incearca il refaci si sa fie mai legat de joc. incearca niste culori mai serioase si niste masini din joc. :) imi place asta . dar nuprea merge.
radu_cainamisir - mi sa parut urata cu crengi la inceput. acum parca incepe sa imi placa din ce in ce mai mult :) All - imi plac toate masinile vazute pana acum |
@sorinsidesmokelfs- http://www.streetlegalmods.com/page....ilation-STAGE1
@radu_cainamisir- http://www.streetlegalmods.com/page....-parts-to-SLRR http://www.streetlegalmods.com/page....asic-scripting si la logan vezi ca ai o problema la usa dreapta fata, e diferita nuanta de culoare @CraZzy_K1D-ce munca ai facut mai exact tu? ma enerveaza ca vin persoane ca tine, care habar nu au cu ce se mananca slrr, si vor ei sa schimbe jocu asa dintr-o data....raxat lucreaza la versiunea2.3.1 de 3 ani sau mai mult si nu a reusit sa il termine, fm3 mod by Vstanced team e de un an si ceva in lucru si nu e terminat, rdm team lucreaza la flatout SLRR de vreo 6 luni..... |
Maryus_x90 - Asa si? te-am intrebat eu?
daca tu nu ai inteles ce vreau eu sa fac veziti de..... ce faci tu acolo si lasa-ma pe mine. bine ca sti tu si pentru noi toti . termina cu off topicul . ca tot din cauza ca esti tu cu nasu pe sus sa inchis si topicul celalalt . vrei tu sa te dai mare la dastea mici . |
Quote:
dar cum ai zis si tu, no more off topic....astept slrr de la tine :lol:....BTW, pt ce vrei tu sa faci, ar trebuii sa ceri niste aprobari la autorii modurilor:-P |
maryus- las-l ma in pace ca asa invata lumea. Mai intai sa vedem ce iesi si dupa te dai cu criticile. Pana una alta sa sti ca nu am inteleles nimic din poza aia. Am citit si tot ce face nenea ala este sa imi spuna ce face fiecare chestie de acolo dar asta stiam deja. Nu imi zice ce trb sa copiez si ce nu si cum sa fac.
Eu am nevoie de ex pt portbagaj. Am trunk unde am exportat pe cel stok si acum mai vreau unul pt un portbagaj clean. Nu il pot exporta ca alta piesa (masina are cate doua randuri din unele piese) pt ca nu mai exista al trunk si daca il pun ca RL_quarterpanel_2 sau asa ceva nu merge ca ar insemna sa dau jos RL_qarterpanel. Sper sa ma intelegi ce zic:D |
Decat sa va certati mai bine votati pentru ca a facut dary pool-ul https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...-370z-x14.html
|
2 Attachment(s)
Fratilor Gata cu Cearta Ca Aici Am Venit Sa Vorbim Despre Masinile Facute in Slrr
|
Quote:
Multumes pt interesul (sau dezinteresul) pt logan |
Quote:
loganul abea astept sa il vad finished ;) imi place modelu ala ;) |
Loganul arata bn mai e de lucrat dar e ok deocamdata:)
crazy-kid:totusi bafta...poate scoti si ceva din buguri...ceva mai multe ca jocul asta are destule:) Marius_x90-Sarumana pt link:) raman dator:) cand esti pe mess sa imi dai si mie un buzz cva ca nu am mai vorbit de ceva vreme;) Equinox-Impecabile. Ebone-si tu la fel ca Equinox;) si restul avansati;) |
2 Attachment(s)
C-am Pustiu Pe Aici ?::???:
|
2 Attachment(s)
da chiar pustiu...
BMW E36 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |