Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Jink 22-04-12 22:14

Re: Street Legal Racing - Redline v2

robicutz - asa mai merge , arata bine rau :>
crazy - eu sunt interesat de proiect pentru ca are un super potential , mi-ar placea sa te ajut dar habar n-am cum :)) oricum restu' sunt interesati si ei , dar toata lumea asteapta rezultatul final.. majoritatea suntem incantati de proiect asa ca n-are rost sa-l abandonezi. baga tare !

bobi_racers 22-04-12 23:48

5 Attachment(s)
masinile mele seat ibiza si nissan 370 z

radu_cainamisir 23-04-12 09:27

equinox- imi place relfexia acum, e perfecta. Sa mi-o dai si mie pe mess;);)
bobi_racers-nissanul e bun dar la ibiza ai facut o tampenie si anume culoarea jantelor nu se pupa cu culoarea masinii. Ele trb sa faca un contrast sau in caz ca merge sa fie de aceeasi culoare dar la tine nui nici alba nici neagra si mai rezolva ceva cu grafica aia. Bafta!

bogdaN.13 23-04-12 11:59

Quote:

Originally Posted by Jink (Post 4993269)
robicutz - asa mai merge , arata bine rau :>
crazy - eu sunt interesat de proiect pentru ca are un super potential , mi-ar placea sa te ajut dar habar n-am cum :)) oricum restu' sunt interesati si ei , dar toata lumea asteapta rezultatul final.. majoritatea suntem incantati de proiect asa ca n-are rost sa-l abandonezi. baga tare !

Ai dreptate! eu o sa incerc sa fac butoanele.. dar mai tarziu, cam dupa ce termin flacutatea.
Crazzy! Ai vreo preferinta la texturi? Adica.. BackGroundul la buton.. Pana mea.. intelegi tu ce incerc sa zic

CraZzy_K1D 23-04-12 14:18

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bogdaN.13 (Post 4993970)
Ai dreptate! eu o sa incerc sa fac butoanele.. dar mai tarziu, cam dupa ce termin flacutatea.
Crazzy! Ai vreo preferinta la texturi? Adica.. BackGroundul la buton.. Pana mea.. intelegi tu ce incerc sa zic

cum vrei tu. numai sa arate bine
oricum jocu acum l-am sters ca m-am saturat cati draci imi face. ma apuc sa il fac o data cand am chef. si pun o ultima masina

bogdaN.13 23-04-12 14:22

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4994207)
oricum jocu acum l-am sters ca m-am saturat cati draci imi face. ma apuc sa il fac o data cand am chef. si pun o ultima masina

Da' ce'ai patit man??
Cine te'a suparat asa tare? Zambeste, esti tanar ;) e soare afara, iesi la o bere cu colegii de bordura |cum facem noi| :oops:
PS: prima data cand am vazut'o in nfsu2 am evitat'o cat am putut eu de mult. a doua oara am inceput sa o pun la treaba. acum doar cu ea joc ;)

Maryus_x90 25-04-12 01:33

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4992167)
am bagat 2 masini in joc . 206-le . care are un defect la sasiu dar cred ca este din cauza ca am schimbat env map si nisan 200sx vreau sa stiu daca preturile sunt adevarate. sau pe aproape . si mai vreau sa stiu cum fac sa ii pun jantele ei in loc de jantele alea. la 206 si multe alte piese la 200sx. daca stie cineva pe aici..

206 este facut de rdm team, si da are o problema la sasiu(are alta nuanta de culoare)este de la mapping, dar Karman(autorul masiniii) nu a rezolvat problema...si nu inteleg ce vrei sa faci cu slrr? tot ce am vazut in screen-urile de la tine, sunt moduri deja scoase de altii.....

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4989411)
Am instalat slrr-ul vruiam sa va arat ca tot zicea robicutu ca nu ma tin de cuvant. am sa incep cu un bmw nuj care model , nu va spun de unde am garajul chear daca o sa il gasiti. doar ca sa va maresc interesul . am depistat deja niste bug-uri la joc si cred ca mai intai ma ocup de bugurile alea dupa de masini. daca avem vrun photoshopist FOARTE BUN si nuprea are ce face . poate facem si un skin propriu :D
ce nume ziceti sa ii punem ? eu si username ne gandeam la united. voi ?

scriu cu rosu ca poate va dati interesul . ca nu doar eu o sa ma joc (daca iese ceva)

eu zic sa o lasi balta cu asta, Diego are o versiune de 221 mwm criminala, fara erori, si pariez ca nu poti sa o faci mai bine ca el, cat despre skin, asteapta noul pack de la meiskes :)

@R.Equinox-in legatura cu golf-ul 5, care se plangeau toti de reflectie, nu e vina ta, masina este facuta de GSM(german slrr modders) care foloseau in 3ds max reflectie mare, deci masina e asa, nu e reflectia de vina :-P

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4987692)
nu mi-a placut comentariul . da seatul nu l-am terminat pentru ca sunt foarte lenes ;;) dar experienta eu zic ca am destula si nu cred ca imi trebuie cine stie ce facultate pentru ce vreau eu sa fac :) . doar montez niste moduri , le modific preturile si micile detalii care sunt defecte sau nu au pozitia corecta .chear asa de greu este??

gandeste-te de 2 ori inainte sa mai zici prostii ;)

Quote:

Originally Posted by UserName615 (Post 4988400)
Ma ajuta cineva sa o termin??

mda...1st of all- iti trebuie 3ds max 5, nu 2010 pt slrr :-P si de aici pana sa o bagi in slrr e drum lung si cale batuta:D

R.Equinox 25-04-12 12:45

3 Attachment(s)
:2gun:

@Maryus_x90-Am observat si eu ca e de la masina dar tarziu...Deocamdata raman la asta care e acum...e buna si asta!...

sorinsidesmokelfs 25-04-12 12:48

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4997219)
:2gun:

@Maryus_x90-Am observat si eu ca e de la masina dar tarziu...Deocamdata raman la asta care e acum...e buna si asta!...

Excelenta arata foarte bine:)
Mariusica....de cand nu te-am mai vazut;) diego asta...nu a postat si el slrr-ul ala?:) il caut eu in seara asta...si daca il gasesc dau link la tot forumul.
Crazy_kid-slrr asta o sa iasa calumea d.p.m.d.v BAFTA:) sa ii faci un background frumos si sa scrii 4tuning SLRR ROMANIA:) sau vezi tu;)

radu_cainamisir 25-04-12 13:26

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 4996721)
206 este facut de rdm team, si da are o problema la sasiu(are alta nuanta de culoare)este de la mapping, dar Karman(autorul masiniii) nu a rezolvat problema...si nu inteleg ce vrei sa faci cu slrr? tot ce am vazut in screen-urile de la tine, sunt moduri deja scoase de altii.....

eu zic sa o lasi balta cu asta, Diego are o versiune de 221 mwm criminala, fara erori, si pariez ca nu poti sa o faci mai bine ca el, cat despre skin, asteapta noul pack de la meiskes :)

@R.Equinox-in legatura cu golf-ul 5, care se plangeau toti de reflectie, nu e vina ta, masina este facuta de GSM(german slrr modders) care foloseau in 3ds max reflectie mare, deci masina e asa, nu e reflectia de vina :-P

gandeste-te de 2 ori inainte sa mai zici prostii ;)

mda...1st of all- iti trebuie 3ds max 5, nu 2010 pt slrr :-P si de aici pana sa o bagi in slrr e drum lung si cale batuta:D

Ajuta-ma si pe mn te rog eu pt ca vreau sa bag scripturi noi pt mai multe piese la logan prestige. Vreau sa pun mai multe bare la ea si nu am scripturi. Cum fac???

CraZzy_K1D 25-04-12 13:38

1 Attachment(s)
Maryus_x90 - esti mandru , nu? Imi pare bine . imi place cand vin dastea ca tine si isi baga **** in munca altora. da sti ce este amuzant ? ei nici nu au inteles despre ce este vorba .

bogdaN.13 25-04-12 15:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4994207)

am facut un screen :lol: il redenumiti cu "Loading" si.l puneti in frontend

Tomas_SlrR 25-04-12 15:49

2 Attachment(s)
Ceva Ugly :)

PiTyK 25-04-12 18:33

1 Attachment(s)
Un sfat ?
Cu ce jante ii sta mai bine?

ebone 25-04-12 18:40

4 Attachment(s)
Frumos Punto R.Equinox.

Honda Civic EG6 Drift Edition

R.Equinox 25-04-12 18:44

4 Attachment(s)
:oops:

@bogdaN.13-Frumos..Mie imi place ..L-am si pus!
@Tomas_SlrR-Urat..Foarte urat!:))
@PiTyK-Cu nici una...Nu imi place
@ebone-SEX:shock:!

tabokubmw 25-04-12 19:32

3 Attachment(s)
Inca inceaptor......Fiti ingaduitori!

ebone 25-04-12 19:37

Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 4997873)
Inca inceaptor......Fiti ingaduitori!

e bine pentru un incepatar, fata de unii care sunt de ceva vreme pe forum si n`au invatat nimic. la grafica mai ai putin de tot de lucrat.

radu_cainamisir 25-04-12 19:47

Quote:

Originally Posted by ebone (Post 4997787)
Frumos Punto R.Equinox.

Honda Civic EG6 Drift Edition

aici ai incercat ceva dar nu prea ti-a iesit. jantele sunt bune dar prea mici, trebuia o marime mai mare putin si acel intercooler nu vezi pe unde iese? ultima chestie ar fi cu acel fum (cica)

Dar se iarta pt ca tu mereu faci ce-i mai bun

GeO_0pel 25-04-12 20:07

4 Attachment(s)
radule, sunt de acord cu tine la jante si la fum.. dar la unele masini de drift intercolerul iese in fata barii.. cum e la el, prin gaurile de la proiectoare:lol: in fine. nu o sa vezi niciodata un civic eg6 la drift. ca sa nu postez degeaba, un duster:D

Tomas_SlrR 25-04-12 20:52

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4997795)
:oops:

@bogdaN.13-Frumos..Mie imi place ..L-am si pus!
@Tomas_SlrR-Urat..Foarte urat!:))
@PiTyK-Cu nici una...Nu imi place
@ebone-SEX:shock:!

auzi mosule trimitel la mn ca vrea sormea mini cooper :)
frumos

ebone 25-04-12 21:10

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4997904)
aici ai incercat ceva dar nu prea ti-a iesit. jantele sunt bune dar prea mici, trebuia o marime mai mare putin si acel intercooler nu vezi pe unde iese? ultima chestie ar fi cu acel fum (cica)

Dar se iarta pt ca tu mereu faci ce-i mai bun

jantele pe 15", sunt perfecte, si e parerea mai multor baieti, jante mai mari arata nasol, intercooler`u asa este, face parte din bara, asa a facut masina.

tabokubmw 25-04-12 21:24

4 Attachment(s)
Si o matza.....

bogdaN.13 25-04-12 21:52

10 Attachment(s)
Shh..
Scooby si un Ratty Rabbit

radu_cainamisir 25-04-12 22:57

3 Attachment(s)
georgel- vezi ca controlul de ochi de ieri nu ti-a facut bine:))) daca ar fi sa enumar as adormi aici...pe scurt: jante, intercooler care iesi direct prin plastic ( la asta m-am referit is la ebone ca nu are niste orificii), poze, mai ales grafica...si vrei sa zici ca o dai in drift cu un duster. Fiecare cu gargaunii lui=)) Vezi ca avem tema la mate asa ca lasa SLRR ca de el ma ocup eu:P

Hai sa mai postez si eu aici ceva by radu_cainamisir:D

si ca sa va santajez: daca nu comentati nu v-o dau=))

ebone 25-04-12 23:05

4 Attachment(s)
bogdaN.13 frumoase masini.

Mai vin cu un Nissan Sileighty.

Robicutz 25-04-12 23:13

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 4997513)
Ceva Ugly :)

Masina nu e rea dar farurile in ce se tin?

Bravo ebone, r.quinox si radu restul mai munciti...

CraZzy_K1D 25-04-12 23:21

bogdaN.13 - imi place cum arata . incearca il refaci si sa fie mai legat de joc. incearca niste culori mai serioase si niste masini din joc. :) imi place asta . dar nuprea merge.
radu_cainamisir - mi sa parut urata cu crengi la inceput. acum parca incepe sa imi placa din ce in ce mai mult :)
All - imi plac toate masinile vazute pana acum

Maryus_x90 26-04-12 00:57

@sorinsidesmokelfs- http://www.streetlegalmods.com/page....ilation-STAGE1

@radu_cainamisir- http://www.streetlegalmods.com/page....-parts-to-SLRR http://www.streetlegalmods.com/page....asic-scripting si la logan vezi ca ai o problema la usa dreapta fata, e diferita nuanta de culoare

@CraZzy_K1D-ce munca ai facut mai exact tu? ma enerveaza ca vin persoane ca tine, care habar nu au cu ce se mananca slrr, si vor ei sa schimbe jocu asa dintr-o data....raxat lucreaza la versiunea2.3.1 de 3 ani sau mai mult si nu a reusit sa il termine, fm3 mod by Vstanced team e de un an si ceva in lucru si nu e terminat, rdm team lucreaza la flatout SLRR de vreo 6 luni.....

CraZzy_K1D 26-04-12 01:21

Maryus_x90 - Asa si? te-am intrebat eu?
daca tu nu ai inteles ce vreau eu sa fac veziti de..... ce faci tu acolo si lasa-ma pe mine. bine ca sti tu si pentru noi toti . termina cu off topicul . ca tot din cauza ca esti tu cu nasu pe sus sa inchis si topicul celalalt . vrei tu sa te dai mare la dastea mici .

Maryus_x90 26-04-12 01:34

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4998431)
Maryus_x90 - Asa si? te-am intrebat eu?
daca tu nu ai inteles ce vreau eu sa fac veziti de..... ce faci tu acolo si lasa-ma pe mine. bine ca sti tu si pentru noi toti . termina cu off topicul . ca tot din cauza ca esti tu cu nasu pe sus sa inchis si topicul celalalt . vrei tu sa te dai mare la dastea mici .

cool...inseamna ca o sa se inchida si asta :lol:....nu sunt cu nasul pe sus, niciodata nu am fost, doar ca nu suport oamenii astia ca tine care nu sunt in stare de nimic, si se lauda cu nimic 8)

dar cum ai zis si tu, no more off topic....astept slrr de la tine :lol:....BTW, pt ce vrei tu sa faci, ar trebuii sa ceri niste aprobari la autorii modurilor:-P

radu_cainamisir 26-04-12 10:05

maryus- las-l ma in pace ca asa invata lumea. Mai intai sa vedem ce iesi si dupa te dai cu criticile. Pana una alta sa sti ca nu am inteleles nimic din poza aia. Am citit si tot ce face nenea ala este sa imi spuna ce face fiecare chestie de acolo dar asta stiam deja. Nu imi zice ce trb sa copiez si ce nu si cum sa fac.

Eu am nevoie de ex pt portbagaj. Am trunk unde am exportat pe cel stok si acum mai vreau unul pt un portbagaj clean. Nu il pot exporta ca alta piesa (masina are cate doua randuri din unele piese) pt ca nu mai exista al trunk si daca il pun ca RL_quarterpanel_2 sau asa ceva nu merge ca ar insemna sa dau jos RL_qarterpanel. Sper sa ma intelegi ce zic:D

Robicutz 26-04-12 11:21

Decat sa va certati mai bine votati pentru ca a facut dary pool-ul https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...-370z-x14.html

Tomas_SlrR 26-04-12 13:19

2 Attachment(s)
Fratilor Gata cu Cearta Ca Aici Am Venit Sa Vorbim Despre Masinile Facute in Slrr

radu_cainamisir 26-04-12 15:20

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 4998967)
Fratilor Gata cu Cearta Ca Aici Am Venit Sa Vorbim Despre Masinile Facute in Slrr

Este draguta .. dc nu

Multumes pt interesul (sau dezinteresul) pt logan

Tomas_SlrR 26-04-12 16:32

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4999134)
Este draguta .. dc nu

Multumes pt interesul (sau dezinteresul) pt logan

loganul abea astept sa il vad finished ;)
imi place modelu ala ;)

sorinsidesmokelfs 26-04-12 18:32

Loganul arata bn mai e de lucrat dar e ok deocamdata:)
crazy-kid:totusi bafta...poate scoti si ceva din buguri...ceva mai multe ca jocul asta are destule:)
Marius_x90-Sarumana pt link:) raman dator:) cand esti pe mess sa imi dai si mie un buzz cva ca nu am mai vorbit de ceva vreme;)
Equinox-Impecabile.
Ebone-si tu la fel ca Equinox;)
si restul avansati;)

Tomas_SlrR 26-04-12 20:29

2 Attachment(s)
C-am Pustiu Pe Aici ?::???:

dms28 26-04-12 21:10

2 Attachment(s)
da chiar pustiu...

BMW E36

Tomas_SlrR 26-04-12 21:19

Quote:

Originally Posted by dms28 (Post 4999623)
da chiar pustiu...

BMW E36

pune evacuare cu o singura iesire ca aia cu 2 iesiri e prea mare ;) in rest frumos

All times are GMT +2. The time now is 23:34.

- Copyright 2026 4Tuning