![]() |
|
Re: Club CIELO
Care stie cat costa o antena de cielo si niste proiectoare cielo
|
Ai raspuns PM!
|
La Multi Ani!
|
si din partea me LA MULTI ANI
|
La Multi Ani! Un an nou cat mai bun pt toti... si sa zicem cu cat mai multe modificari la masini ;)
|
Si din partea mea multa fericire si multa sanatate..e cea mai importanta! la multi ani tuturor..si sper ca anul care vine sa fie mai usor si placut pt toti !
|
LA MULTI ANI tuturor, sanatate ca-i mai buna decat toate si anul care vine sa fie mai banos si cu mai multe modificari la masinile noastre
|
LA MULTI ANI 2010!Si tuturor celor care poarta numele de Vasile...
|
un an bun la toti...scz daca este cam tarziu...LA MULTI ANI!!!:)
|
Am o rugaminte la voi! Care e siguranta pentru pozitii la Cielo, nu am capacul de la cutia de langa volan! Si mai are in alta parte sigurante cum e la Matiz la motor ca merge tot in afara de pozitii:???:
|
Salut pe anul nou!
Are careva dintre voi, sau poate sa faca rost de faruri si triple de cielo sparte? Ma intereseaza doar carcasele de plastic sa fie bune. Multumesc mult! |
Stiam ca aveam eu! sa ma uit. Triplele aveam geamurile sparte si farurile ceva prinderi.... Ma uit si iti trimit un PM!
|
Quote:
|
Quote:
proiectoare Cielo: 90 Ron perchea Magazin DAEWOO Craiova: 0251/439564. LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE CITESC ACEST FORUM SI MULTA SANATATE!!! |
cat o fi tamburii de cielo:( k cred k ma lasa k scartzaie:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning