![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
6 Attachment(s)
Quote:
new subaru and the rolls :D in primele 2 poze e impreza normala...in 3 si 4 varianta WRX ... .. STIu apare la primavara din cate am inteles |
deja face furori rollsu cabrio :-) cu toate ca are mai mereu noroi pe cauciucuri :lol:
|
Quote:
si ma tot invirt pe linga ea,... acuma are interiorul scos, nus dece,... :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
columbeanu are un rolls-royce phantom de germania!cel din fata la rex!asta vad ca e cu nr de buc rosii!frumos!mai multe poze daca se poate cu el pls dak are cineva in cateva zile poate :):):)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Le am gasit pe un site de masini da numai stiu care si mi am zis sa le postez aci daca am gresit cu ceva penalizati-ma!
|
Escalade limuzina in craiova.....
|
8 Attachment(s)
ma primitzi si pe mine peaicea ? :???: ,k is nou ,de vreo 2-3 zile ,da nu prea am postat ink ,deacuma incep ,asa incet incet :D ia sa bag vreo 2 poze :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
:rolleyes2 |
Quote:
Am impresia ca aceasta este aceeasi masina care a fost prezentata la 4tuning day anul trecut, in partea midnight racers - maff tuning, avand in acel moment numarul CRA. Jantele nu stiu daca sunt aceleasi, atunci parca nu avea jante MTM bimoto |
2 Attachment(s)
impreza wrx sti (oldie but goldie)
si noul vw golf V variant(scuzati eram in maxi taxi) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
|