![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
"am reusit in proportie de 50 %, dar pentru ca nu am acel sprijin din partea voastra a cam cazut treaba si nu sunt eu de vina aici." Vina e a noastra si ne-o asumam ;)
"din pacate necunostintele de cauza sunt din partea mea, nu din a mea" Te scoti apoi de bagi? Hai sa incetam, pace tie si tuturor, daca nu ar fi fost tot felul de oameni, nu ar mai fi viata atat de interesanta si amuzanta :)) |
2 Attachment(s)
Drag Hauler's Duty motor v12 4000+ HP ma bag la toate 4 grupe :D
(daca aveti indoieli, o sa dau savegame la organizator) |
Daca erai destul de inteligent, pe cat presupui tu ca esti (de ai inventat mersul pe jos), ti'ai fi dat singur seama ca am gresit ca tot omul si ca defapt era..."din partea ta, nu din a mea" in fine
|
Bina mai ati gresit amandoi treminati odata.
|
Quote:
|
Quote:
ah..nu merge, m'am uitat acuma si cred ca e un transfer tot catre site'ul de care ziceai tu :P numai daca sta cineva sa ti'l urce aici, daca nu...mai cauta poate vei da de aur pana la urma :P |
1 Attachment(s)
Si masina mea pentru concurs.Doar atat am putut sa scot.
|
1 Attachment(s)
am gasit pana la urma,am luat forumul la bani marunti,si am gasit.Am urcat-o poate sunt si alti doritori :D
|
1 Attachment(s)
Scuze de dublu post,dar nu mai pot edita :( Rezultatul meu pe 1/4 mile cu Opel Calibra,Motor V6 DTM,cu mici ajustari facute de mine :D
|
cine imi poate da si mie crack pt vers 2.2.1?? adika am ajuns la vers 2.2.1 si am adaugat 2.2.1LE2MWM ce crack imi trebe? si cine imi poate da?
|
se mai pot face inscrieri pentru drag ?
baietii cum se numea siteul acela ? kista... ?? va rog am nevoie |
3 Attachment(s)
Si pt celelalte 3 categorii :D
|
Quote:
|
oo da mersi oricum !
|
Quote:
cum fac sa ajung la 221 LE2MWM imi spune si mie cineva in ce ordine sa fac update |
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning