![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
se pune praful garantat.. daca face asa.. da stii si tu cum e... fiecare cu ale lui :P
|
eee...are el secretul lui...merge printre particulele de praf...si asa nu se aseaza pe ea...:rolleyes2
|
merge sageata :)))
|
stie cineva cam cand e bine de dus masina in targ sa nu fie full si sa gasesc un loc decent? sambata seara sau ???...ca duminica la 3 tot full era...:???:
|
daca te duci la 3 mergi pe partea stanga.. dai ceva in plus si intri.. eu asa am facut.. si culmea :)) am dat o din prima :P.. iti urez bafta
|
cel mai bine mergi de sambata seara,lasi masina acolo...si apoi te duci dimineata...:D
|
eu tot la 3 am fost..."coada" era de la pod...dupa ce am "mers" pana la poarta...mi_am dat seama ca se putea merge inainte spre letea veche apoi intoarce..si as fi incercat sa imi fac loc in coada chiar chiar pe drumul dinspre poarta...:rolleyes2
Fram: ms pentru urare...sper sa "patesc" si eu ca tine...:rolleyes2:-) TheFasterMan: cred ca asa voi face deoarece e si mai comod...decat trezitul duminica "dimineata" la 3...si taraitul prin coada de 1 km...(saracul ambreiaj) :???: |
ai tinut tu ambreaju doryne????:lol::lol:
multe glume are lumea pe aici, mortala faza cu samponu si cafeaua vicule =)) |
Quote:
|
marianbc69vic, scrie te rog in limba romana (e valabila rugamintea si pentru cei care se mai simt cu musca pe caciula).
da click pe linkul din semnatura mea, referitor la regulile de scriere, pentru detalii suplimentare. multumesc |
noi vrut la tine romania daca se poate.....
|
da da :)) asa da limba romana.. si te ma lauzi cu 9.50 vic :))
|
:)) corect!!!
|
Quote:
ce masina ai la vanzare ? |
duminica voi fi si eu in targ. al3xxx opreste-mi si mie un loc langa tine pls.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning