Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 14-03-07 13:48

Re: Diverse discutii

Stai tu linistit ca in vectra s-au intamplat deja chestiile astea.
Si blowjob... tu cu Kraven?
Problema voastra, dar in mashina mea nu se mai urca nici unul!
Orientarile voastre sexuale nu ma intereseaza!
:lol: :lol: :lol:

Skma 14-03-07 14:44

Deci chiar vreti sa vb despre cum se petrece timpul la serviciu ?:lol:

DONU' 14-03-07 14:51

Aoleooo, daca incepi si tu s-a terminat cu shmekeria.
Tataee SKAMA care se duce la munca numai la orele 13-14.

Skma 14-03-07 15:17

Te rog frumos ! Sa nu incepem totusi cu detalieri !;) Atat va spun ca la capitolu asta nu cred ca ma intrece cineva !:lol:

kraven_4_all 14-03-07 15:43

aici km asha....e...bobby nu te mai oftik pt job`u lu` skma:D

Skma 14-03-07 15:45

Mah asa e da si cand e de munca pai munca e tata !;)

bogdan_wrc 14-03-07 17:05

atunci hai sa vedem care castiga mai bine... :D

Vladz 14-03-07 20:38

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1173900734

tommy_VDF 14-03-07 20:39

eu cred k..........................fratilor..........jobul ni-l facem singur :d

riv_gms 14-03-07 23:04

Quote:

hai gata mah q prezenta ......cine e absent? )))) Donule treci la tabla......azi batalia de la Rovinari.......si da si definitia VR6-ului....
Platon deja ai 4 cori_ente .... ia treci u la tabla .... Motorul pe injectie .... carcateristici

platon911 14-03-07 23:16

n-am inv dom' profesor ptr azi.........macar ptr 5 acolo sa trec si eu po sa zic ce e Burnoutu!!!!!!??

riv_gms 14-03-07 23:22

Quote:

n-am inv dom' profesor ptr azi.........macar ptr 5 acolo sa trec si eu po sa zic ce e Burnoutu!!!!!!??
Dragul meu elev .... poti sa spui ... : Definitie , cum se fc , si ex ... sa iei si tu 5 sa pleci acasik ... :P

platon911 14-03-07 23:28

poi Burnoutu se intampla atunci knd ai kef sa dai in masina...adik mai pe larg....esti cu tovarasii si vrei sa faci o "frigaruie".......tragi frana de mana din mers k sa prinda bine ,(asa spunea mentoru meu Bobby),ii dai nijte spritane serioase k sa stie motoru k urmeaza sa il forjezi dai nijte turatie mijto si salti cu brutalitate ambreiaju si incepe fumigena......incet incet urmaresti evolutia temperaturii motorului a turatiei si in final dai drumu la frana ....cauciucurile sunt rascoapte......ai facut fum de i-ai intoxikt pe toti si pe tine,iar in masina o sa-ti puta vreo 2-3 zile filtru de polen........e bn domn profesor?

riv_gms 14-03-07 23:47

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 798718)
poi Burnoutu se intampla atunci knd ai kef sa dai in masina...adik mai pe larg....esti cu tovarasii si vrei sa faci o "frigaruie".......tragi frana de mana din mers k sa prinda bine ,(asa spunea mentoru meu Bobby),ii dai nijte spritane serioase k sa stie motoru k urmeaza sa il forjezi dai nijte turatie mijto si salti cu brutalitate ambreiaju si incepe fumigena......incet incet urmaresti evolutia temperaturii motorului a turatiei si in final dai drumu la frana ....cauciucurile sunt rascoapte......ai facut fum de i-ai intoxikt pe toti si pe tine,iar in masina o sa-ti puta vreo 2-3 zile filtru de polen........e bn domn profesor?

Hai k ai trecut si la materia asta .... sa-i multumesesti bunului profesor Bobby pt orele suplementare cu tine facute .. si mai ai ink 3 cori_ente ...

Drifteru' 14-03-07 23:48

domnule profesor..mie ...mi a zis tata..ca la liniute...se ambaleaza motoru mult,inainte de plecare...nu ptr impresii...ci ca se se consume benzina si sa fie masina mai usoara...da..in cazul in care il ai full de 70 d litri..tre sa te pregatesti cu vreo ora inainte...

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning