![]() |
|
Re: Diverse discutii
Stai tu linistit ca in vectra s-au intamplat deja chestiile astea.
Si blowjob... tu cu Kraven? Problema voastra, dar in mashina mea nu se mai urca nici unul! Orientarile voastre sexuale nu ma intereseaza! :lol: :lol: :lol: |
Deci chiar vreti sa vb despre cum se petrece timpul la serviciu ?:lol:
|
Aoleooo, daca incepi si tu s-a terminat cu shmekeria.
Tataee SKAMA care se duce la munca numai la orele 13-14. |
Te rog frumos ! Sa nu incepem totusi cu detalieri !;) Atat va spun ca la capitolu asta nu cred ca ma intrece cineva !:lol:
|
aici km asha....e...bobby nu te mai oftik pt job`u lu` skma:D
|
Mah asa e da si cand e de munca pai munca e tata !;)
|
atunci hai sa vedem care castiga mai bine... :D
|
|
eu cred k..........................fratilor..........jobul ni-l facem singur :d
|
Quote:
|
n-am inv dom' profesor ptr azi.........macar ptr 5 acolo sa trec si eu po sa zic ce e Burnoutu!!!!!!??
|
Quote:
|
poi Burnoutu se intampla atunci knd ai kef sa dai in masina...adik mai pe larg....esti cu tovarasii si vrei sa faci o "frigaruie".......tragi frana de mana din mers k sa prinda bine ,(asa spunea mentoru meu Bobby),ii dai nijte spritane serioase k sa stie motoru k urmeaza sa il forjezi dai nijte turatie mijto si salti cu brutalitate ambreiaju si incepe fumigena......incet incet urmaresti evolutia temperaturii motorului a turatiei si in final dai drumu la frana ....cauciucurile sunt rascoapte......ai facut fum de i-ai intoxikt pe toti si pe tine,iar in masina o sa-ti puta vreo 2-3 zile filtru de polen........e bn domn profesor?
|
Quote:
|
domnule profesor..mie ...mi a zis tata..ca la liniute...se ambaleaza motoru mult,inainte de plecare...nu ptr impresii...ci ca se se consume benzina si sa fie masina mai usoara...da..in cazul in care il ai full de 70 d litri..tre sa te pregatesti cu vreo ora inainte...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning