![]() |
|
Re: Club CIELO
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou mai bun!
|
Sarbatori fericite tuturor si tot ce va doriti
PS:m-am apucat si eu de scoala de soferi cel tarziu la sfarsitul lui ianuarie iau si eu carnetul (asta daca il iau din prima) :) |
CRACIUN FERICIT tuturor....
|
Sarbatori fericite si La multi ani!
PS: ce bec foloseste cielo? H cat? ma intereseaza si pt far si pt proiector :D multumesc :D |
Quote:
|
Cum se schimba becul la Cielo?Nu imi pot da seama ...
Am mai incercat acum o saptamana si nu am reusit...Se da grila jos? Eventual o poza |
1 Attachment(s)
Nu desfaci nici grila, nimic... doar deschizi capota.
Pe spatele farului o sa gasesti un capac mare, care se desface prin defiletare. In poza pusa de mine e cel unde se vede scotchul galben si de unde ies firele si mufa alba. In interior, pe mijloc e becul, prins in 2 cleme de metal din laterale. Desfaci clemele, scoti becul... si pui la loc in ordinea inversa. La ambele faruri e la fel. |
salut baieti!
am si eu o intrebare la voi... azi cand veneam de la munte am vazut un cielo in saftica parca nu mai stiu exact era portocaliu si avea numarul PH-...-EVE ... daca stie cineva daca are cont pe 4tuning sa imi spuna si mie ca am cautat dar nu am gasit nimic:rolleyes2 sarbatori fericite!:D |
Quote:
|
Care vrei o prelungire pt bara de fata cauta-ma la angel_of_nameless http://www.auto-styling.ro/index.php...image&pID=2624
Este nou nouta am cumparat-o dar nu am mai pus-o pe masina acum 1 saptamana pretul este 220 ron :) |
@adu merci pt info... o sa caut solutie pt radiator ... dar sa vedem cum se comporta k de vreo 2 sapt nu se mai vad pierderi in "borcan"... oricum merci
&@namelessmf - pune o poza cu prelungirea reala sa vedem in ce stadiu este nu poza cu ea montata si vopsita! sa aveti un revelion 2010 beton !!! |
|
Quote:
|
salut. intrebare (pt un prieten, n-are cont).
in bord la cielo, in stanga becului de la frana de mana, e un bec galben, care nu stiu de la ce e. si s-a aprins si nu stiu de ce. cielo e din 2004, cu A/C, 4 geamuri, servo (daca are vreuna din astea importanta). multumesc pt raspuns :) |
Primul din stg becului de frana mana este martorul "Check engine" care indica o defectiune a motorului.
al doilea (tot de culoare galben-potrocalie) este martorul care indica nivel scazut al lichidului de spalare parbriz. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning