![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
|
DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Cum poti sa faci asa ceva?
|
Oribil! Nu vreau sa cred ca e real! :)
|
Cred c-o are īnmatriculata pe psihiatria de prin Gataia sau Jebel ca un om normal care le mai are pe toate la cerebel nu face asa ceva :D :D :D
|
bai fratilor? voi credeti ca e adevarata? mi se pare prea urat adica prea urat extraordinar de urat ce om ar face una ca asta masinii sale? jur ca m-as impusca in cap in locul lui....
|
2 Attachment(s)
am mai gasit unu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cred ca a investit in aceasta masina vreo 20 -30 de mii de LEI :lol::lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
grabiti-va! e de vanzare pe ebay!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-...1%7C240%3A1309 |
un citat din descrierea masinii =)))))
"This car is an absolute eye catcher and cannot be seen anywhere in the world. This vehicle was designed by me and only me with one vision in mind, to take design and looks to whole new level. Below are details about the clean immaculate car and all the modifications and man hours put into it." |
Locatia masinii: Item location: Glendale, CA, United States :D :D :D
Asta precis e Romān ca īn Glendale CA sīnt "X" cartiere de Romāni :D :D :D Fiecare al 10-lea locuitor vorbeste Romāneste. |
hihih...pom de iarna...
ati vazut instalatia de pom...?:))) prea tare omu... a iesit un kitsch total din mainile lui:))) |
dati voi click aici ...
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=16 |
pacat ca e masina dintr-un club pe care-l stim, ar trebui ca membrii clubului sa-l sfatuiasca pe proprietar ce si cum sa faca, pentru ca din pacate isi merita pe deplin locul in rubrica asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning