![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
pai omu v-a spus, 5 lei bucata. daca el a platit pentru ele de ce sa le dea de pomana, si apoi 5 lei dai pe o sticla de cola de 2 l pe care apoi o pisi..... :D
|
Salutare , am eu citeva stickere 4tuning daca la ele te referi.
Sunt cu sigla 4 tuning. valabil ptr toata lumea am 6 bucati , le dau cu placere , gratis |
nu va tot milogiti pentru niste stickere, luati o poza, puneti'o pe stick, mergeti la o firma de publicitate, va costa maxim 2 lei bucata.
|
Cu ce va incanta stikerul ala pe luneta??Daca masina e tot stock:-)
|
nu ma milogesc la nimeni si nici nu stau in 5 lei...vreau doar sa demonstrez ca nu-ti da nime nimic de gratis...
|
[QUOTE=cipricipri;3498076]
Quote:
https://www.trilulilu.ro/wwwluckyro/60316cdde6f94f |
|
asta a fost f tare :
1. "nokia 6310 i made finlandia.... telefonu merge foarte bine+ ca bateria tine in jur de 5 zile lejer 250 ron " ne miram ca au luat note mari la BAC ... P.S. : daca telu e MADE I FINLANDIA, tine-l tu, ca e un fake. Bogo, fi amabil si da o corectura ca ne facem de ras ... P.P.S. : daca FINLANDIA e tara, care o fi capitala ??????????? duma numarul 2 : "vand nokia n95 8G are ecranu fisurat pret 250 ron arata foarte bine, e intro stare ireprosabila accept combinatii YM: [email protected]" cum naiba e intr-o stare ireprosabila daca e ecranul fisurat ?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??! |
Finland...era o greseala :P oricum si asta conteaza..... dar de BAC nu mai vb plzz
multi care scriu corect 10/10 si nu au luat bac`u dece oare? |
Quote:
pe forumuri, cum scrii, asa esti caracterizat. End of story ! |
Ce'mi place cand va certati, Cristi, ia scrie tu corect vreo 4-5 zile pe forum si'atunci nu se va mai lua nimeni de tine ca nu stii sa scrii sau mai stiu eu ce. Dar tre sa sa scrii fara greseala sa demonstrezi :)
V'am salutat :D |
Quote:
fii mai atent:lol::lol::lol: |
Corect
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
|