![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
Nu sunt multi cei care iti impartasesc parerile despre mine! Adevarat e ca ar fi trebuit sa nu-mi pese de rautatile unora, insa mi-e greu sa trec peste atat de usor! |
Quote:
|
Re: Cine o fi noul moderator?
Quote:
Noi doi ne stim intradevar foarte bine si cred ca esti deacord cu mine ca nu din vina mea s-a ajuns la aceasta situatie...in fine, nu e nimic personal...te respect la fel de mult cum ma respecti si tu! Cine ne opreste sa ne intalnim si sa stam impreuna la o masa? |
Quote:
|
Eu unul nu inteleg 2 chestii ...
1) de ce e asa mare secret cine e moderator ? 2) de ce va agitati asa sa aflati ? |
As fi ipocrit sa spun ca nu am fost si eu curios sa aflu cine e acest moderator , dar pana la urma mi-am spus ca nu prea mai conteaza .
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa o lasam asa cum e ...ce spuneti ? ;) LE: Pentru YLA si Rzt_ro : Daca aveti de lamurit probleme legate de serviciile firmei unuia sau a celuilalt ..va rog sa o faceti in privat / telefon / messenger sau cel mai indicat sa va intalniti la o cafea ...si sa discutati , nu cred ca ar da bine deloc pentru imaginea voastra sa va acuzati unul pe celalalt pe forum . Sper sa nu va suparati pe mine ...sau daca aveti sa-mi reprosati ca ma bag ... o puteti face in privat . Va multumesc ! |
Toti sunt curiosi cine e moderatorul,multi nu posteaza,dar vad ce se intampla aici(am primit cateva telefoane in seara asta in legatura cu treaba asta:) )
Asta e!inchideti topicul ca nu mai are rost...poate pana maine dimineata depasim nr de posturi de la cafenea:) P.S. de maine vand ciment!!!-cu toate ca e plina varianta,dar cred ca mai am si eu loc printre ei(sper sa nu aiba forum:) ) |
Quote:
Ma retrag si ma inclin! |
Quote:
CU CAT DAI SACUL?:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cine are de apreciat apreciaza ;) |
Felicitari pentru aparitie, Narcis.
|
Quote:
Nu mai are rost sa repet ceea ce am spus acum 2 zile...rezultatul e acelasi! daca ar fi fost oricare altul in locul meu, pariez ca apareau o mie de useri noi sau cu 25 posturi care sa-l laude...asta spune multe despre aceasta comunitate! Nu ca asta as fi urmarit, insa imi da de gandit...tie nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning