![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Frantz are frati????
|
Quote:
In spatele cui faceai drafting la viteza aia? |
@bluey Nu se stie niciodata... oricum are ideeile din aceeasi perioada.
Ca posesor de tractor ce suna a stricat ma inclin in fata unui pilot/magnat caruia nu-i pasa de consum si e capabil sa struneasca un 1.4 aspirat ! Despre faza cu e46 de 150cp/240 si eu sunt sigur ca e imposibil cei 221 sigur ii atinge real , personal am atins 217 dar m-am plictisit sa tot incerc, dupa 200-205km/h accelereaza greu. |
Quote:
Poti face si altceva cu benzina....ca de exemplu sa iti dai foc. :twisted: |
Si in afara de asta, asa gunoi cum este el logan 1.5dci, am vazut ca multi taximetristi si-au cam scos banii de inca o masina noua folosind aceasta motorizare. Deci ce vrei mai mult? Duce 200mii km? e suficient.
|
2 Attachment(s)
Cine este interesat sa afle mai multe despre turbine si despre defectiunile lor...am pus mai jos 2 articole din autobild.(poate citesc si cei ca frantz)Ca tot dau vina pe turbocompresoare si se feresc de ele ca de drq
|
|
Adevarul este ca Mercedesul 220cdi (143 cp) fugea putin peste 230(225 pe GPS) cu motorina din Germania si ~222 (pe ceas si 217 pe GPS) cu cea romaneasca. Nu este imposibil sa ajunga la 240 km/h un BMW 320d de 150CP dar sunt sigur ca pe ceas, ceea ce ar insemna cam 230 km/h real. Mai conteaza enorm si daca are dimensiunea reotii/cauciucului ca-n carte, ca daca ai talon mai mic ajungi si la 250 km/h pe bord si real poti sa ai si 220km/h.
|
daca tot ai zis de roti...erau pe bmw cauciucuri 225/40/R18 fata si 255/40/R18 spate
|
320d E90 (163CP) ia blana ~240 km/h pe ceas (225 real in carte), un 320d E46 FL are 216 in carte (aproape 10 km/h mai putin), m-as mira sa ajunga si el la 240 pe ceas. Sau poate are eroarea mai mare.
|
Quote:
|
tare as vrea sa-l vad si eu pala care zice ce greseala am facut ca mi-am luat bmw...In romania daia se strica..ca multi sunt pe principiu "lasa ca merge si fara ulei si fara filtre si fara intretinere ca doar e bmw...ce are daca le schimb mai tarziu...nu se strica...masinile astea sunt rezistente"
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
|