![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
nu vreti sa incetati. s-au sters posturi dar degeaba. ultimele le-am sters eu. ca sa stiti.. daca nu stiti pe cine sa dati vina.
zorro a primit un avertisment si sper sa se linisteasca. iar restul care va certati cu el.. nu sunteti cu nimic mai presus .. atata timp cat va coborati si va puneti mintea cu el .. lasati-l in pace sa scrie ce-l duce mintea.. atata stie, atata face.. simplu. l.e. - pentru cei care doresc sa se bage in seama.. este un concurs la radio zu de unde se fac si bani cu bagarea in seama... go go go |
Este o tara libera :D
|
Daca e libera , poti sa te certi la telefon sau fata in fata :)
|
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- Daca e libera , poti sa te certi la telefon sau fata in fata Ochi pt ochi si dinte pt dinte !!! Asta-i democratia adevarată !!! Am spus o si mă repet..nu mă cert cu nimeni !!! Altii caută cearta cu mine ! asta-i altă treaba... baftă all, |
Se intampla ceva pe 18 iulie la ERA , de la FRT ?
|
Quote:
|
DACA E PE 18 CEVA LA ERA DE CE NU VA INTRECETI ACOLO .....
SAU DUCETIVA PE VALE SA VA DATI SA VA RACORITI .... NU VA MAI TACHINATI ATIT CE ROST ARE SI DE ASTA VIN ALTII DIN ALTE PARTI SI FAC LEGEA LA NOI ... CUM SA INTIMPLAT SI ALTE DATI scrie si tu normal, fara caps lock... |
cu regret va informez ca momentan am suspendat competitia FRT Cup si FRT Expo ... cred ca se stie deja de ce .... cand o voi/vom reactiva va vom anunta... va multumesc inca odata pentru participare si interesul aratat, 4tuning iasi - o comunitate de respectat ... nu exista familie fara certuri si in care sa se intelega chiar toti, asa ca va incadrati in limitelel normalulu. umila mea parere
pana una alta ne vedem pe copou, in trafis si la competitiile organizate de altii.. Ionut LNC Spartanul sau cum ma mai stiti :) FRT Iasi |
ca sa vada tot ochiu
|
Sper sa reveniti cat mai repede cu FRT Cup :p
|
Stie cumva cineva care sunt toti examinatorii la strada ?
|
cei imbracati in albastru si au scris pe ei "subcomisar, agent, inspector..etc" Cine dracu ii mai cunoaste !?
|
Am vazut azi un Agent Superior care dirija traficu .
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning