![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
akum o sa fiu zilnikps il urmaream doar ala de pe site ...u ce mai zici ? ghici cine a venit in tara famu , tre sa il intreb de bani nu ......:lol: |
da, 300ron
|
Ce faceti copii ? :D Am auzit ca`s ia gge masina la sf verii !
@marian : da, sa ii dai tricou sa mi`l aduca cand vine si un parasolar sa pun pe golfutz :D Daca o sa dau de bani am sa vin in tara o sapt - doua sa imi iau alta masina si dup`aia ma intorc aici . Oricum o sa te anunt ca sa cauti cumparator pt golf :D @esna : ce faaaaaci ??? merge treaba ? cand vii in vacanta la madrid ? :) Salutari lu` zbuf ! Salutari la Buc. ! V`am pupat si aveti grija de voi ! |
@VLD: merge merge. zbuf e acasa, dar se intoarce la bristol. eu sunt la londra. o sa vin cand o sa ma inviti :lol: poate dau o fuga un weekend ca e aici aproape la un scuipat distanta :lol:
|
Deci sa`nteleg ca sunteti bine...
Zbuf e in ro ? Pai cand am vb ultima oara cu el a zis ca o sa se duca acasa pe la jumatatea verii sau asa am inteles eu. S`a dus cu prietena ? Pai cand esti libera, hai un weekend in Madrid, nu tre` sa te invit eu ... poti venii oricand, numai sa ma anunti :) Poate`l iei si pe zbuf :) Te`am pupat si ai grija de tine .. pa`pa |
cand o sa dau de el o sa-i transmit :)
|
Bai, e cam nasoala treaba pe aici ! Am auzit de la cineva de pe forum ca i`a ridicat politia masina si i`au dat amenda de 400 euro pt faptul ca era inmatriculata in Romania si circula in spania de mai mult timp.
Am inteles ca nu ai voie sa mergi cu masina aici decat o luna de zile dupa care trebuie sa o inmatriculezi aici. Intrebarea mea este : de unde stiu gaborii astia jegosi de cat timp sunt cu masina aici ? Te baga in vre-o baza de date la vama, cand intrii cu masina ? Daca da ... ce as putea sa fac ? Sa ies o data la o luna cu ea pana in franta si sa ma intorc ? Sau sa ii mint cumva ! Astept idei :D Numai bine :* |
Fanatik Constanta
20 Attachment(s)
Ce parere aveti despre hostess'u nostru de la Managalia ?
|
Nu cumva e sorta? sau vad eu aiurea?
|
Nu cumva e sorta? sau vad eu aiurea?[/QUOTE]
ba da :p |
Quote:
Ma tu ii faci reclama lu sorta :))) vrei so cuplezi cu un baiat si nu stii cum sa ne spui :)) |
vrea doar sa ne arate ca el e singurul urat din familie :p
|
Quote:
|
Lasati vrajeala ca vine vitantis in weekend miscati si voi ceva ?
|
sarputea sa nu se mai faca
|
Quote:
|
mie horia asa mi-a zis .... intreabal pe el detaliiii daca vrei plm
|
Quote:
|
Quote:
la chestii de genu nu ma bag sa faca ce vrea ....... e treaba ei |
Quote:
daca as fi in locul Danei si as citi ce scrii tu pe aici m-as apuca sa ma gandesc serios cum sa fac sa te linsez in somn :lol: |
Quote:
|
Quote:
ia sa vedem cateva poze cu inculpata! :D |
Quote:
|
inculpata aici :d Esna nu imi fac griji ka e fratimiu :-j si mie chiar nu-mi place sa apar pe aici :-@ :))) dak nu imi placea nu il lasam sa le puna ;)
|
"mie chiar nu-mi place sa apar pe aici ... dak nu imi placea nu il lasam sa le puna "
Pai ori iti place, ori nu-ti place, ca eu nu mai inteleg nimic, inculpato ! :D:D:D PS : myg-ule, daca o maritzi pe sor`ta, sa`mi trimiteti si mie o invitatie la nunta :):) |
Quote:
|
Pun anunt la matrimoniale ? :)
Apropo ... mi`a lasat claudiu LCF-u msg pe mess ca vine in spania acum la sfarsitu lunii, la munca ... incetc incet, se muta fanatik-u la madrid :D Poate facem o filiala aici :D:D:D:D:D |
hahhahahahah
pai ocupa-te |
Copii, nu mai ziceti nimic .. bate vantu pe la noi pe thread . ce se intampla cu voi ? :) Ce mai e prin Cta ? ce se mai intampla cu clubul ? "useri" noi, ceva ? activitate ... sau o bateti in cap :D
Eu tre sa schimb un rulment pe fata la Golf ca imi urla in cap de 2 luni dar nu gasesc nici un garaj pe aici si cineva care sa ma ajute ... am postat pe 4tuning, la sectiunea "Spania" , dar deocamdata nimic .... la service mi-au cerut 180 euro sa-l schimbe :))) Japca frate !!!! La romania se reolva cu 2 mil :D PS : Domnu` presedinte, mai traiti ? :lol: |
Ti-l schimb eu cu 50 ron pentru tine:-), dar asta inseamna sa vii in Romania, poate se mai anima peisajul prin ct.
|
ne-a promis ca vine in septembrie :shock:
|
Quote:
|
Daaaa... vin in septembrieeee !! Am cumparat biletul de avion dar nu pot sa postez data, ramane o surpriza :))
flipper, merci pt ajutor, dar la ce galagie face rulmentu sunt 100% convins ca nu apuc sa ies cu masina din Spania :D Am sa il schimb saptamana viitoare, ca am un amic din cta care este mecanic la Reanult aici, dar acum este in Romania, in vacanta :) Acum imi caut kit de Golf 4 R32 ( original ) dupa care vreau sa vopsesc capota si plafonul , sa schimb dvd-ul pt ca s-a stricat ( nu mai intra displayul decat daca il imping cu mana ) ... asta e, l-am desfacut sa incerc sa-l repar, dar din pacate cei de la Pioneer l-au facut in asa fel in cat sa nu ii pot da de cap ... cel putin eu! Am sa il iau cu mine in Ro cand vin sa-l duc unui prieten, poate mi-l repara dupa care il scot la vanzare :D PS : ce mai e prin cta ? activitate ceva , sau pierdeti timpu pe la sucuri ? :) Numai bine si aveti grija de voi :* |
Quote:
|
dap ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu recunosc nimic de fapt nici nu am ce! |
Quote:
|
Hehehehe, mai am 13 zile si vin in RO !!!!!!!!!!! :):):):)
Huhuuuu, abia astept :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning