![]() |
Re: Club Renault 5
nemo inseamna ca nu ai timp de ea (pacat sa moara in fata blocului)
villytzah cred ca sunt firme care fac asha ceva dar cred ca sunt si destul de scumpi tu stii daca se merita sau nu (poti sa le fai tu da o sa iasa o tiganie de vitan cu urme de la jmirghel si vopsea care se exfoliaza) |
Pai tocmai asta e !!! Nu vreau sa le stric eu cu dar nici sa nu mearga sablate,mai bine le als asa si le dau daor o vopsea !!
|
Quote:
eeehh timp e:-P ..ca doar stau acasa..nu e bani..aci e buba :D |
pai atunci cauta un cuparator ... masina se duce mai rau daca sta decat daca ruleaza (sunt constient ca sti fraza :D ) si se bucura altcineva de ea si poate cu banii de pe ea o sa realizezi ceva ;)
|
E o idee tare de tot, ar trebuii facut asa un club !!!
|
Quote:
cam asta ar fi ideea...cu bani luati de pe ea..mi-as lua un motor ..alt microb al meu :P |
ce motor crezi ca iti iei cu banii pe un R5? un minsk de 125? :P
|
memo cam cat ai cere pe ea ?baietii zicetimi si mie unde gasesc jiglere ptr un solex 32 bis?
|
Quote:
habar n-am... nu stiu la ce preturi se mai dau, iar a mea e cam sifonata..presupun ca uni pe aci stiu cam la ce preturi merg.. |
Ma intereseaza pe mine bordul(cu tot cu ceasuri dak ai turometru)si fetele de usi,le dau la schimb cu ale mele plus diferenta dak esti de acord.Lasa-mi un ID de mess si nr de tel pe PM.......MS ....
|
ideea ar fi cam asa..
nu vreau sa ma apuc sa o dezmembrez..desi ..na..(struguri is cam acri :-P )...dar as prefera sa o dau toata.. |
piticul meu cam sufera :(( am nevoie de o turbo suflanta si de un carb urgent . . . cine ma poate ajuta . . . vb pe mess teo_danis
|
Club Renault 5
Vand Renault 5 Alpin 1981, 93 cp 1397cc, 147000 km, 850 kg (5,6 l la 90 km/h, 9 l urban si 10 l la 120 km/h, culoare neagra in stare foarte buna nemodificata exact ca din fabrica, jante gotti de tabla cu cauciucuri de iarna, jante aliaj originale gotti cu cauciucuri de vara. Cumparata cu 2000 de euro din bucuresti motorul pus la punct, electric, aprindere, garnituri, bucsaraie, articulatii,directie, antifonata si retusata la exterior. Inmatriculata, ITP pana in 2008 obtinut fara probleme
Pret fix 2500 Euro Mobil: 0728 102856 |
Club Renault 5
Daca va intrebati de ce atat
Cunoscatori de renault 5 stiu ca au fost produse in serie limitata si recensamantul lor mondial spune ca mai sunt vreo 2700 de bucati in lume. Piese gasiti pentru ea fara probleme si sh si noi Iar pe mobile.de nu gasiti un exemplar intro stare acceptabila mai jos de 3500 Euro( puteti verifica) |
Ultima masina vanduta de mine e un ford taunus fasback din 71 rosu intro stare exceptionala cu 4300 Euro
|
FYI
m-am apucat de treba ... in sfarsit :D https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/39228-renault-5-gt-turbo.html |
Quote:
|
ma uitam pe discovery, la aia de le tuneaza...cum le desfac tot de pe ele si construiesc din bucati, fac piese pe loc, inventeaza altele....asa mi-as fi dorit si eu un asa atelier, sa duc gandacelul si sa lucrez si eu la el....
n-aveti idee cat de mult iubesc aceasta masina..dar din pacate nu am banii necesari in o repara... nu ma plang de mila aici...insa as spera macar sa o dau cuiva si chiar daca ar desface-o si ar face alta cu ea...si tot as fi fericit ca mai alearga ceva din ea.. aveam idei intr-un timp sa merg la banca sa fac un credit...asta cand lucram...si sa ma apuc de ea...:sad: |
Salutare, la un Renault 5 GTR din 87' se potivesc piese de la alta marca?
|
pls ajutati`ma cu un carburator si o turbosuflanta...promit ca ma revansez
|
galerie evacuare r5 alpine
daca are cineva de vanzare o galerie de r5 alpine ,,,,a mea nu este originala este adaptata cu o flansa de la un opel
yahoo mess MANDAXCDD |
am un renault 5 tl 1.1 .intrebarea este urmatoarea...pot adapta pe el motorul de 1.4 turbo?ce modificari sunt necesare?merita transformarea?intampin greutati cu omologarea motorului (am inteles ca puterea motorului nou nu trebuie sa creasca cu mai mult de 40 la suta din puterea celui vechi..)?
|
si eu stiu la fel.dar regula parca este doar daca nu sunt modificate directia si franele....daca pui franele si puntea spate de pe turbo nu cred ca vei avea probleme.si nu cred ca sunt necesare adaptari prea mari pentru motorul de 1.4
|
cil75 de ce ai nevoie ca am eu unu din 91 si poate te ajut cu ceva ...
|
Quote:
|
Quote:
|
care ati vazut reclama aia la pepsi? nu vi se pare ca masina aia e o buburuza de Renault 5? :)
|
Sal,
Help cu un sfat o idee ... cu ce dau jos stikerele originale de pe portiere si aripi spate ?? Help PLS ????? |
Quote:
|
in mod normal da...
|
am si eu o intrebare : cum se da jos cablu de chilometraj? si cam cat e unu nou?
|
Soti ceasurile si il scoti din spate de acolo din ceas si apoi din cutie,e cam 350 unu nou.Am si eu o intrebare la voi merge pompa de benzina de dacie ca buburza mea are una tare ciudata si stiu sigur ca nu e cea originala plus de asta imi da si ulei pe acolo?????
|
merge,da mai bine iei de ren5 originala.alea de dacie n-au viata prea lunga si s-ar putea sa te trezesti ca ti se opreste in mers.
|
Quote:
|
desi stiu ca ridic o problema potential penibila , sunt curios daca se poate pune turbina pe motorul de 1108 cm3...cu modificarile de rigoare(care nu stiu care ar fi.....)?
|
am rezolvat singur pana la urma cu cablu de chilometraj, nu stiam cum sa-l, scot din cutie dar am vazut ca are o sigurantza. si am dat 280de mii nou. mersi oricum
|
are cineva 2 bascule de reno 5 ?
|
nu are nimeni... nu mai am nevoie.
|
Quote:
|
Salut baieti....de curand mi-am luat jante si acum vreau sa-mi pun cauciucuri,am nevoie de ceva sftauri de la voi .Modelul e Campus cu motor de 1,1 si vreau sa-i pun pe spate 175/65/13 - ce parere aveti e OK ?
Iar pe fata 155/65/13 ma gandesc k da-i pun 165 sau 175 trag mai greu de volan avand in vedere k nu am servo. Mentionez k in talon au marimea 145/70/13. Deci ce sa fac si ce sa pun spate-fata ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning