Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Resurse foto (https://forum.4tuning.ro/626-resurse-foto.html)
-   -   Fotografii interesante facute de voi (https://forum.4tuning.ro/626-resurse-foto/8584-fotografii-interesante-facute.html)

EvLSant0S 26-06-06 20:52

Re: Fotografii .. care bat inspre artistic facute de voi !

smechera rau, am da o fuga pana la cj sa-i facem niste poze.....

pe parbriz scrie , sau e o reflexie care noua cel putin se seamana a anonymous, poate nu scrie ,dar seamana, sa fie un semn de la zei ? ?

bodyspeed 26-06-06 21:57

1 Attachment(s)
:arrow: o poza .....veche dar artistica.....ce ziceti ;)

RA_2fast4u 27-06-06 20:51

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
smechera rau, am da o fuga pana la cj sa-i facem niste poze.....

pe parbriz scrie , sau e o reflexie care noua cel putin se seamana a anonymous, poate nu scrie ,dar seamana, sa fie un semn de la zei ? ?

nu cred... pe parbriz scrie un site sau ceva ... dar anonymous-u nu cred ca a ajuns in ca in cj :) a da si nu prea avea ce sa caute pt ca a fost practic lansarea oficiala csr ... 8-|

minirally 28-06-06 01:33

nu vreau sa fiu rea,sunt frumoase pozele..dar..voi considerati,o poza "adobe-ita" artistica?!?!?!.......

EvLSant0S 28-06-06 05:34

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by minirally
nu vreau sa fiu rea,sunt frumoase pozele..dar..voi considerati,o poza "adobe-ita" artistica?!?!?!.......

Asa e mai baieti .. daca aveti un golf 3 .. 1.8 16v ...
si langa masina .. mai aveti un motor vr6 .. pe langa asta, mai aveti si 2 mecanici care-s dispusi sa faca tot swap`u ..

terminati-va.. nu faceti prostia asta.. ;)

RA_2fast4u 28-06-06 13:47

ai prea intunecat-o si nu se mai vede faza cu driftul :|

GolfuletzS 28-06-06 14:09

2 Attachment(s)
2 pzoe facute de sor`mea :D

Skillzu 28-06-06 15:36

2 Attachment(s)
Quote:

hai sa vedem.......

mdeah...exact cum ma gandeam....

cica...

DA!

wtf?

Bmwaldo 28-06-06 15:45

oh da prea belea aman2 pozele ... in prima iar erai cu genunchii la piept ? :lol: :lol: :lol:

Piry 28-06-06 15:46

degeaba ca minirally are dreptate :) am mai spus si inainte

SpeedeR 28-06-06 15:55

Quote:

Originally Posted by Piry

degeaba iti bati capul :) lasa asa...noi sa fim sanatosi :D

EvLSant0S 28-06-06 19:05

Quote:

Originally Posted by Piry

artistic , artistic = orice chestie facuta, modificata,mestesugita, k.kt , deci orice chestie poate fi artistica , mai departe tine de gusturi , topicul spune , poze care bat inspre artistic, nu vad care e problema voastra ...
o poza poate fi frumoasa pana la un moment dat, de acolo , o bagi in photoshop , daca cineva-mi spune ca prima poza, nemodificata e mai ok decat cea modificata, perfect , inseamna ca le are , mie-mi place sa iau pozele facute de mine , si ma joc cu ele. . si-mi pun wallpaper nou la 3 zile , probleme ?
hai ... ....

EvLSant0S 28-06-06 19:15

2 Attachment(s)
dar.... asa e, aveti dreptate.....

prima poza e ... mult mai tare decat a doua...

---------------------------------------------------------

pe un site.. smechere, unde se vand poze .. va spuneam mai dvreme cu 750 de euro , un kk.t de 40 de ani , poza Intercontinentalu` noaptea , cu timp de expunere, si deci obtinea , linii de stopuri-faruri , marfa poza, apoi punea pe alt layer, o fatza d copchil ... peste inter , taiata apoi cu guma , urat, urat rau , si totusi , era luata drept artistica , apoi vanduta, ori dak ***u ala se cheama artistic, vreau sa cred ca porcariile astea macar bat inspre ...

GolfuletzS 28-06-06 23:12

artistice ne artistice.... facute cu telefonu facute cu aparatu facute... cu pl..... fiecare face ce ii place... face poze ca ii place ca il relaxeaza... ca , castiga bani .....le modifica ca ii place cum iese... ca arata frumos si asa mai departe... nu asta ... conteaza....

urmariti topicul dl pagina 1 pana la aceasta pagina sa vedeti cum s`au schimbat lucrurile pot sa spun ca in rau... in 10 pagini in primele 10 pagini s`au pus .... muuuulte poze dl diferiti useri... acum mai sunt 5.... ! max care posteaza.... !

concluzie: faceti c vreti... e o tara ... libera nu ?!

MaTzA 28-06-06 23:21

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
urmariti topicul dl pagina 1 pana la aceasta pagina sa vedeti cum s`au schimbat lucrurile pot sa spun ca in rau... in 10 pagini in primele 10 pagini s`au pus .... muuuulte poze dl diferiti useri... acum mai sunt 5.... ! max care posteaza.... !

pt k din 100% care au pus poze la inceput 10% puneau poze f bune si 90% puneau poze bune-bunicele si datorita comentariilor,(lipsa) la 90% din poze, s-a facut simtita descurajarea...si au ramas doar cei care au fost "laudati" acum nu acuz pe nimeni doar zik ce s-a intamplat(asta e parerea mea)

minirally 29-06-06 15:56

Quote:

dar.... asa e, aveti dreptate.....

prima poza e ... mult mai tare decat a doua...

---------------------------------------------------------

pe un site.. smechere, unde se vand poze .. va spuneam mai dvreme cu 750 de euro , un kk.t de 40 de ani , poza Intercontinentalu` noaptea , cu timp de expunere, si deci obtinea , linii de stopuri-faruri , marfa poza, apoi punea pe alt layer, o fatza d copchil ... peste inter , taiata apoi cu guma , urat, urat rau , si totusi , era luata drept artistica , apoi vanduta, ori dak ***u ala se cheama artistic, vreau sa cred ca porcariile astea macar bat inspre ...

1:comparatie intre cele doua poze puse mai este total PROASTA.de ce?pt ca prima poza nu a avut nici o intentie spre artistic,nici nu avea cum,avand in vedere ca a fost facuta in graba pt ca plecam,nici nu mam uitat la ce era in jur,doar mia placut cum se vedea apusul pe folie,si a fost facuta cu un telefon.
2:nu inteleg de ce iei atata foc,pt ca nam zis nimic de rau de pozele voastre modificate,sunt frumoase!doar ca mi se par niste poze ``artistice false``.
3:e parerea mea,si voi ramane la ea.

needBrain 29-06-06 16:32

4 Attachment(s)
pozele astea nu au pic de photoshop in ele sunt "pure" 100%.
va rog sa scuzati calitatea proasta dar sunt facute cu telefonu
in fine..astept pareri si,de ce nu,chiar si modificari in photoshop

Skillzu 29-06-06 16:54

Quote:

1:comparatie intre cele doua poze puse mai este total PROASTA.de ce?pt ca prima poza nu a avut nici o intentie spre artistic,nici nu avea cum,avand in vedere ca a fost facuta in graba pt ca plecam,nici nu mam uitat la ce era in jur,doar mia placut cum se vedea apusul pe folie,si a fost facuta cu un telefon.
2:nu inteleg de ce iei atata foc,pt ca nam zis nimic de rau de pozele voastre modificate,sunt frumoase!doar ca mi se par niste poze ``artistice false``.

dar tu? de ce sari asa?

hai sa incheiem toata chestia asta.....

EvLSant0S 29-06-06 20:06

Quote:

Cand o sa intelegi ca nu tre sa te duci pe everest sa faci poze ca sa iasa ceva artistic, si ma f in artistic , sa placa ochiului, atat , si e ok , e parerea ta, ramai cu ea , felicitari :)

si nush cat de proasta e comparatie, poate n-ai inteles-o ..
tocmai asta am vrut sa-ti arat, ca si dintr-o poza facuta in graba ... poate sa iasa o chestie frumoasa , pe care sincer, eu mi-as pune-o in rama , si as pune-o pe un perete in camera

BULLDOG 29-06-06 20:12

mda...si eu is de parere ca o poza "artistica" nu ii una facuta in photoshop, nu zic ca pozele voastre nu sunt mijto, sunt chiar f mijto, dar eu cred k o poza, ca sa o poti numi artistica trebuie sa fie ceva mai mult decat o simpla imagine..imaginea aia ar trebui sa iti exprime ceva...mai mult decat obiectu' (peisajul) prezent in ea, si nu trebuie sa mergi neaparat pe everest sa faci o poza artistica. Conteaza CUM o faci nu UNDE o faci .. felicitari celor cu photshopu...klumea pozele;)

Cristi T 29-06-06 21:48

1 Attachment(s)
pun si eu o poza putin photoshopata,sunt la inceput,e prima facuta :oops: dar criticile nu fac decat sa ma ajute:oops:

MaTzA 29-06-06 21:59

hmm...interesanta...(altcv nush c sa zik)

ra2 29-06-06 22:13

in primu rand aici sunt poza care bat spre artistic NU care sunt artistice:rolleyes2 :twisted: ....ca sa faci poze cu adevarat artistice tre sa fii si fotograf de meserie si sa ai un super aparat
si cum a zis si santos....sa placa ochiului....ca dk nu place la ochii te p*s*pe ea de poza indiferent cat de artistica e sau neartistica e...parerea mea...si oricum majoritatea pozele de pe topicu asta sunt superbe;) :rolleyes2

Skillzu 29-06-06 23:20

Quote:

pe care sincer, eu mi-as pune-o in rama , si as pune-o pe un perete in camera

serios? :rolleyes2 ce mandru sunt~! :D 8)

u kno'...some people just don't get it....

GolfuletzS 29-06-06 23:24

Hai inchideti subiectu si puneti poze

SpeedeR 29-06-06 23:54

hahahaha :)
alt topic de pustiulici de 16-17 ani :D
no offence gtuning :p

GolfuletzS 30-06-06 09:09

???????????
whatever.... hai gata cu off-topicul

asta e topic de pustiulici din astia de 16-17 ani... da pustulicii astia cam stiu ce fac nu speeder? ;) :D

needBrain 30-06-06 15:08

:)))))))))))bai sa mor io,va certati ca orbii-n cinematograf pt niste poze....ca aluia ii plac altuia nu......mare mehlen si cu pozele astea....aici e vb de o expunere,nu de o galerie de arta,va bateti toti cu pumnii in piept de parca va asteapta premiu pulitzer pt poza anului...mie cand nu-mi place o poza,ma uit la urmatoarea si tot asa.pai ce ar fi sa banam tot ceea ce nu ne place?mie spre ex nu-mi place verdele,asta inseamna ca am dreptul de a ma lega de vecinu meu ca poarta verde?NU.e treaba lui,pe timpu,pe banii lui.

hai ma,calmati-va ce draq ;)

minirally 30-06-06 15:56

Quote:

Originally Posted by needBrain
:)))))))))))bai sa mor io,va certati ca orbii-n cinematograf pt niste poze....ca aluia ii plac altuia nu......mare mehlen si cu pozele astea....aici e vb de o expunere,nu de o galerie de arta,va bateti toti cu pumnii in piept de parca va asteapta premiu pulitzer pt poza anului...mie cand nu-mi place o poza,ma uit la urmatoarea si tot asa.pai ce ar fi sa banam tot ceea ce nu ne place?mie spre ex nu-mi place verdele,asta inseamna ca am dreptul de a ma lega de vecinu meu ca poarta verde?NU.e treaba lui,pe timpu,pe banii lui.

hai ma,calmati-va ce draq ;)

nu se cearta nimeni sebi.si n-am zis in nici un caz ca pozele-s urate,ci altceva.n-are leg cu verdele tau :lol:

needBrain 30-06-06 16:11

da mai raliu dar v-ati certat pt ca unele poze erau prelucrate si altele nu...de parca asta ar conta...daca-s frumoase sunt frumoase.unele pot iesi mai bine in pgotoshop,altele nu,depinde ;)

Bmwaldo 02-07-06 03:43

1 Attachment(s)
o mica poza " artistica " :D

Bmwaldo 02-07-06 04:08

1 Attachment(s)
inca una ... :D

sil4tuning 02-07-06 06:26

frumos >>>!!!!:rolleyes2

EvLSant0S 02-07-06 07:45

ma intreb dac-o sa va bata vreodata gandu sa va duceti pe-o cladire cu adevarat inalta , si sa faceti de acolo poze la rasarit / apus , nu doar la soare.. :)

GolfuletzS 02-07-06 09:12

Quote:

ma intreb dac-o sa va bata vreodata gandu sa va duceti pe-o cladire cu adevarat inalta , si sa faceti de acolo poze la rasarit / apus , nu doar la soare.. :)

uite aici 2 exemple https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1148911097
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1148794075

sil4tuning 02-07-06 09:20

bloc cu 8 etaje :))) tie ti se pare o cladire cu adevarat inalta :)))))))

GolfuletzS 02-07-06 09:25

are 10 >:P si eram.... mai sus de zece... ca eram pe o terasa.... deci pl 11 asa ... nu conteaza inlatimea :D pozele au iesit bine ?! :D

EvLSant0S 02-07-06 10:38

nu....
n-ai inteles nik din ce-am vrut sa zic

DyZ 04-07-06 22:02

1 Attachment(s)
portu tomis cta :D

DyZ 04-07-06 22:06

2 Attachment(s)
asta e din eforie :D

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning