![]() |
Re: Constanta - Accidente
da cu E-ul ala de pe lapusneanu aproape de bulevard ce s-a intamplat?? :shock: k nu eram in localitate...doar mi-a povestit taicamiu k s-a intamplat ziua in amiaza mare :rolleyes2
|
a intrat ala cu bmw-u direct in el ... si a mai facut ceva victime .. mergi la locul accidentului si e tot acolo e`ul
|
Psycho vecine... ce stii despre dacia aia bulita pe la calugareni cu IG Duca???
Eera azi o dacie crem busita rau in bot... A vazut si Ery ca era in spatele meu... |
4 Attachment(s)
a uite poze eram pe acolo:shock: :shock:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
nush de aia sau poate shtiu oricum am alta .. azi pe unirii ;)
|
crede ca am trecut imediat dupa tine ca terminasera cu masuratoriile..
|
un accident tare stupid in seara asta la aqua magic ( fara avarii mari ) un idiot cu un matiz venea din mamaia si indreptu la aqua magic cred ca dormea sau vorbea la telefon ca a uitat sa schimbe banda unde se ingusta strada si a intrat in pilonii aia de plastic a fost mortal :)) ca la popice a trecut prin ele :))
|
pe la 11-12 era in mamaia inainte de al doilea giratoriu un papuc rasturnat.. :D
|
ala cu papucu rasturnat era acolo de pe la 9-10 ...nush cum a ajuns ala asa ... dar chiar as vrea sa stiu
|
pe uniri cam in zona scolii3 e o dacie crem bulita... cei cu ea ca e de ceva zile acolo?
|
Quote:
|
joi pe la 21.30 in zona voiculescu un atv... a facut ravagii... victimele... 4 masini :D si ca sa fie tacamul complet a cazut si in cabina.. sa-si sparga botu ;)
|
pe varianta accident frumushel .. no pics .. cu victime ;)
|
ala cu atvu era azi la politite cu gura mare mai mai sal ia pe gabor la bataie
si tot dadea picioare in atv... cred ca el era inculaptu... |
tipu cu atv-ul il inchiriase... si nu avea actele la el... asigurare si alte prosti... avea botu praf si rupt peste tot :D
cel care dadea in atv banuiesc ca era tipul cu fabia albastra care a fost lovit...si care l-a prins :twisted: |
nush man... oricum era scandal mare in juru atv-ului...
apropo se mai pot inchiria atvuri acum iarna?si daca da de unde? |
10 Attachment(s)
revenim cu victime ;)
alt accident ;) |
Nasol...
azi la iesire din ct inspre eforie 2accidente... unu a vrut sa schimbe banda si cel de pe banda1 nu a avut nimic impotriva sau intalint la mijloc si au facut poc:) ira pe celelalt sens tot ceva de genu asta... |
3 Attachment(s)
si seria a 2`a de poze ...
|
repede si cainele lu gagicata acolo :) da cum au reusit aia fratele meu , sa nu-mi spui ca seat`u a intrat in spatele lu ala cu meganu si a reusit sa`l faca asa varza , ca nu mai are cur ala
|
habar nu am ... cum s-au trosnit oricum sunt urate ;)
|
bine ca am fost la munte si nu eram parcat pe acolo :)))))
|
pai la tine ma gandeam dar tu ai pus mashina acolo dupa ce ai venit .. aseara ;)
|
cind am ajuns eu erau deja bulitzi:)))))))))))))
apropo mulgi dimineatza cainele ala ???????:)))))))))))))))))))) |
daca te intereseaza nishte lapde DI COCOS ( daca shtii bancu ) negociem ;)
|
Super accident!!! Stau eu acu pe mess si deodata poc! Ies la geam ca sa nu imi fi lovit iara vreun dobitoc masina si c vad? La coltu strazii un taximetrist. Si un tigan cu o caruta. Nu mi-am dat seama cum s-a intamplat dar tiganu ia spart stopu taximetristului. Taximetristu ca intr-un film de karate ii arde un picior in gura tiganului, si apoi se ia la cearta cu clientul (un mos beat cu o sticla de 2 litri de bere) ca sa ii dea banii si acesta nu ca i-a dat. Pana la urma ia banii si continua sa se cearta cu tiganu. Dupa 5 minute de injuraturi taximetristu pleaca in injuraturile tiganului. Concluzia TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
|
accident foarte grav...
in fata la morgana pe Lapushneanu in dreptu` la statuia aia p`acolo.. :) 2 masini facute praf AMBELE parcate stie careva ceva? |
a intrat ala pe contrasens si a trosnit masinile din parcare .am un prieten care tot o parca acolo dar ca un facut atunci i-a venit in minte sa o traga pe cealalta parte.
|
ce masina era?
Spark cumva? victime ceva? |
a dat acum la tv dar nu prea am fost atent, oricum a fost ceva in sange 0,86/1000 alcool
|
inchisoare...
|
oamenii sunt mai inconstienti pe zi ce trece...
apropo, purtati centura ca azi statea politia in statie la 5 la billa si oprea lumea pt centura si alte chestii... informatoru statea intr-o masina alba imediat dupa pod si comunica prin statie... dupa ce s-a prins lumea ca sta ala la panda s-au mutat, probabil mai spre gara la biserica :| |
ptr ei nu e lege nene ,ptr ei nu exista regulament si atunci ne intrebam daca nu cumva merita linsati ei sau rudele lor .arabii aia nu sunt kamikaze degeaba cu bombele legate la brau
|
aseara pe la 8 mergem spre ovidiu si eram obor pe varinata in fata noastra la 200 m un om si nu copil incerca sa tranversese exact in fata la peco(petrom) cand vine unu cu un ford fiesta park era, la lovit pe saracau om de la aruncat vro 20 m,nuhs daca am mai trait, copilu a ajut noroc ca a apucat sa fuga. Ce imagini erau acolo..de nedescris nu am putut sa stau nici 3 minute..saracu copil a ramas socat nici nu cred ca mai respira statea pur si simplu si se uita de pe margine. Foarte socand...
cand vezi 2 masini lovite si nu sunt raniti zici..e bine ca a fost doar atata da odata ce moare cineva e tragic. |
pai si!?
ce vina are cel cu Fordu ? aia 2 sunt inconstienti... k presupun k nu era trecere p acolo nu? |
nu era trece...ca ti-e ti-ar veni usor sa zic ca calci pe cineva si moare?
|
normal k nu...nu vine nimanui usor, dar dak au trecut prin loc nepermis... :(
in fine....POZE are careva? |
nu am poze ca nu am putut sa stau...pacat...
|
accident la casa de cultura ... de la vant .. a cazut semaforul ... pe o masina .... mai bine zis pe parbrizul unei masini .. sorry ./.. .i don`t have pic ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning