Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

fezzzatu 23-11-09 16:24

Re: Club MATIZ

crezi k niste pleoape negre ar ajuta?

Robert_MNW 23-11-09 16:58

Daca aveai barile vopsite poate arata mai bine, dar asa mie unu nu imi place!In plus trece de 30% si trebuie trecuta in certificat culoarea! Eu prefer autocolantul, daca nu da bine sau ma satur de el il dau jos, tu daca le-ai vopsit e mai greu!

B-72-RZD 23-11-09 19:11

Capota matizului nu are o forma placuta, care sa continue linia barii sau a farurilor, care sa permita vopsirea ei negre.. astfel incat sa aiba si un aspect placut.
Plafonul arata bine negru, in general arata bine pe orice masina.
Incearca sa faci si barile in culoarea caroseriei (argintiu) si sa vezi cum arata. Poate.. poate, o schimbare.
Si.. parerea mea coincide cu cea a colegilor: nu arata bine "aerisirea" aia de pe plafon.

nick_nasta 24-11-09 07:54

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2814107)
Ma care aveti GPL pe Matiz, vreau si eu o poza cu motorul sa imi fac o idee unde as putea sa o montez:-)ca ma dau pe GPL:lol:

:lol: da cum ai ajuns la ideea asta?

Robert_MNW 24-11-09 15:49

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 2831746)
:lol: da cum ai ajuns la ideea asta?

Foarte simplu...:-) Daca am ocazia sa pun GPL aproape gratis de ce sa nu profit;)

topser 26-11-09 16:58

strici motorul cu gpl...pacat de el...

ptr mai multe detalii ia leg. cu userul renatremo...

Robert_MNW 26-11-09 17:23

Atata timp cat nu merg doar pe GPL nu vad care ar fi problema. Ia zi si mie ce se distruge daca tot ai adus vorba?

TheEnZo 26-11-09 18:47

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2839026)
Atata timp cat nu merg doar pe GPL nu vad care ar fi problema. Ia zi si mie ce se distruge daca tot ai adus vorba?

In principiu supapele ... alea cam sunt primele afectate de gaz , problema e in general calitatea extrem de proasta a GPL din romania.

Robert_MNW 27-11-09 10:16

Intrebam oarecum ironic, mai am o masina cu GPL in curte, o Leganza care nu are nici o problema. Consider ca daca mergi corect nu vei avea dureri de cap. Oricum va multumesc pentru atentionare daca aveti cunostinte cu GPL pe Matiz inca studiez problema:-)

nfscgc 04-12-09 19:03

2 Attachment(s)
pentru mai multe detalii despre gpl pe matiz.
http://www.gmclub.ro/forum/index.php...pic=232&st=240
si eu vreau sa-mi pun din informatiile care le-am aflat eu zic ca se merita

TZN 85 BUB 17-12-09 21:51

prieteni am nevoie de o baterie de matiz... nu ma intereseaza sa fie noua !
PS : spre sa bagati pret de criza !

t3ofil 06-01-10 21:06

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2901298)
prieteni am nevoie de o baterie de matiz... nu ma intereseaza sa fie noua !
PS : spre sa bagati pret de criza !

Daca nu ti-ai luat baterie inca....gasesti la popescu in parcare noua la 120 de lei parca era rombat...eu am dat in noiembrie pe o baterie noua bosch 160 de lei.PS:40 Ah

05rgr 08-01-10 13:08

Salut!Sunt nou pe aici.Unde gasesc o pereche de proiectoare de ceata.Are cineve vre-o informatie?

gabi boldeanu 08-01-10 22:12

poti gasai in Targul Vitan

05rgr 09-01-10 01:28

Multumesc!O sa incerc duminica sa vad ce gasesc.

05rgr 09-01-10 10:41

Quote:

Originally Posted by bigbughy (Post 1517498)
asa, sa fie! Go Go Matiz! :D

Si asa de inceput, poate ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti ce adancime maxima pot avea difuzoarele pe usa din fata ca sa incapa peste fetele de usi fara probleme.

Eu am SE cu tot cu distantiere si merg foarte bine difuzoarele care tocmai le-am schimbat(cu altele de aceiasi dametru dar mai adanci:lol:)

t3ofil 09-01-10 10:56

cine imi spune si mie un tinichigiu bun in galati.?...vreau capota badboy:D...sau macar de unde sa iau nispte pleoape pt faruri...app saptamana viitoare vin bixenoanele:D

TheEnZo 10-01-10 12:45

Nu inteleg cum uni simt nevoia de xenon la matiz ... cred ca este singura masina de la daewoo care cu halogene , noaptea vezi exceptional .... dupa ce matizul noaptea il vezi pe soasea de la 2km daca ii mai pui si xenon , mi'e mila de cei care te intalnesc.

05rgr 10-01-10 17:45

Quote:

Originally Posted by t3ofil (Post 2959871)
cine imi spune si mie un tinichigiu bun in galati.?...vreau capota badboy:D...sau macar de unde sa iau nispte pleoape pt faruri...app saptamana viitoare vin bixenoanele:D

http://www.autozr1.net/shop/products...far-Matiz.html

t3ofil 11-01-10 05:21

Quote:

Originally Posted by 05rgr (Post 2963687)

merci mult...dar mai astept si alte variante:D

05rgr 11-01-10 17:25

http://www.matiz.sitepro.ro/produse.html

t3ofil 11-01-10 20:06

Quote:

Originally Posted by 05rgr (Post 2966955)

mc mult omule...mi-ai fost de mare ajutor...inca o data multumesc:D

TZN 85 BUB 11-01-10 20:14

Quote:

Originally Posted by t3ofil (Post 2967584)
mc mult omule...mi-ai fost de mare ajutor...inca o data multumesc:D

sa nu iti faci din masina ceva care sa arate lumea cu degetul. daca ai bani du-te si fa-ti un badboy direct ... da mult mai bine ( chiar daca e mai scump ) .

t3ofil 14-01-10 17:51

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2967606)
sa nu iti faci din masina ceva care sa arate lumea cu degetul. daca ai bani du-te si fa-ti un badboy direct ... da mult mai bine ( chiar daca e mai scump ) .

nu dispun de foarte multe fonduri...cum adik badboy direct??nu e ilegal??cum pot sa fac sa pun niste poze cu masina sa iti arat despre ce e vb??

banzay 14-01-10 23:27

Daca e sa o luam asa, si pleoapele sunt ilegale :) Dar badboy-ul se observa nitzel mai greu fiinda e capota dintr-o bucata...

t3ofil 15-01-10 01:22

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2978470)
Daca e sa o luam asa, si pleoapele sunt ilegale :) Dar badboy-ul se observa nitzel mai greu fiinda e capota dintr-o bucata...

cred ca am sa bag pleoape pana la urma ca daca ma prinde politia cu capota badboy ma trimite la rar si acolo trebuie sa fiu cu capota normala...si nu-mi place sa ma complic....daca ma prinde cu pleoape le dau jos pe loc si mai am sanse sa scap de amenda:D....oricum iti multumesc pentru sfat:D

t3ofil 15-01-10 01:23

o intrunire pe galati cand se mai organizeaza??

banzay 15-01-10 09:06

Quote:

Originally Posted by t3ofil (Post 2978639)
cred ca am sa bag pleoape pana la urma ca daca ma prinde politia cu capota badboy ma trimite la rar si acolo trebuie sa fiu cu capota normala...si nu-mi place sa ma complic....daca ma prinde cu pleoape le dau jos pe loc si mai am sanse sa scap de amenda:D....oricum iti multumesc pentru sfat:D

atunci nu ii mai face nimic si sigur nu te prinde politia :rolleyes2

Robert_MNW 15-01-10 16:26

Quote:

Originally Posted by t3ofil (Post 2959871)
...app saptamana viitoare vin bixenoanele:D

Mai bine investesti banii in altceva, eu am avut bi-xenon pe Matiz si nu am fost multumit! In afara de lumina simpatica sunt mult sub halogen:rolleyes2
Si in caz ca nu stii...bi-xenonul e ilegal, se ia certificatul :-) si cu ala te ia la ochi mai repede decat cu o capota modificata sau niste pleoape;)

t3ofil 15-01-10 23:52

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2980103)
Mai bine investesti banii in altceva, eu am avut bi-xenon pe Matiz si nu am fost multumit! In afara de lumina simpatica sunt mult sub halogen:rolleyes2
Si in caz ca nu stii...bi-xenonul e ilegal, se ia certificatul :-) si cu ala te ia la ochi mai repede decat cu o capota modificata sau niste pleoape;)

stiu ca e ilegal dar nu cred ca ma ia la ochi politia ca doar nu merg cu faza lunga prin orash...nu?iar xenonul normal nu e ilegal...cel putin asa stiu eu!!!

RD-Woo 16-01-10 09:23

Quote:

Originally Posted by t3ofil (Post 2981752)
iar xenonul normal nu e ilegal...cel putin asa stiu eu!!!

Montarea oricaror dispozitive de iluminare sau avertizare sonora
pe masina, altele decat cele prevazute din fabrica este interzisa!

PS: il alta ordine de idei, luminile xenon sunt interzise in multe tari din
Comunitatea Europena daca masina nu are prevazute din
fabrica o serie de elemente: autoleveling, spalator de faruri, etc... :x
ca sa va convingeti mergeti in Austria sau Elvetia cu instalatie xenon
fara aceste dotari, si veti lua amenda inainte de a intra pe autostrazi... :rolleyes2
PS: insa noi nu suntem in C.E. decat cu numele, asa ca... puteti monta fara grija... 8)

Robert_MNW 17-01-10 15:13

Quote:

Originally Posted by t3ofil (Post 2981752)
stiu ca e ilegal dar nu cred ca ma ia la ochi politia ca doar nu merg cu faza lunga prin orash...nu?..

Tu ai vazut vreun Matiz cu xenon vreodata?! Se observa de la o posta ca nu mai e halogen...ma bine spune ca e mai ieftin xenonul decat sa modifici capota si gata;)

t3ofil 17-01-10 23:02

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2986123)
Tu ai vazut vreun Matiz cu xenon vreodata?! Se observa de la o posta ca nu mai e halogen...ma bine spune ca e mai ieftin xenonul decat sa modifici capota si gata;)

din cate stiu eu xenonul nu e mai ieftin decat halogenul....asa stiu eu!!...oricum nu mai modific capota...pun pleoape direct...

TZN 85 BUB 18-01-10 07:11

stiu ca la matiz exista ca la orice masina, o carte service, unde iti spune.. la 10 000 km, schimbi uleiul, dupa primii 10 000 schimbi uleiul in cuita de viteze, dupa xx xxx km schimbi directia, dupa.......

problema este ca eu am pierdut cartea respectiva, si voiam sa stiu ce mai scrie prin ea , ce mai trebuie facut in urmatorii km... am 43 000 km(2 ani), ulei , filtre abia schimbate.

multumesc,

Robert_MNW 18-01-10 12:20

TZN ai PM!;)

t3ofil 18-01-10 17:32

o intrunire pe galati cand se mai face....sau haideti sa ne adunam cativa:D

pustiu_FUG 28-01-10 15:39

t3ofil: poti sa iti pui linistit badboy, nu iti va spune nimic nimeni doar nu suntem in vestul salbatic. Multi au nu pe matiz neaparat si pe nici unu nu l-am auzit sa ii fi oprit pentru asta ci doar pentru cauciucuri mari 2 culori ,toba care scula si morti:)) chesti de genul...
si in legatura cu xenonul, nu trebui sa dea ceva la mana cand se monteaza xenonul sau cand se cumpara? ma refer la alea de 6000k si 8000k. Eu stiam ca astea sunt permise...

pustiu_FUG 28-01-10 15:39

t3ofil: poti sa iti pui linistit badboy, nu iti va spune nimic nimeni doar nu suntem in vestul salbatic. Multi au nu pe matiz neaparat si pe nici unu nu l-am auzit sa ii fi oprit pentru asta ci doar pentru cauciucuri mari 2 culori ,toba care scula si morti:)) chesti de genul...
si in legatura cu xenonul, nu trebui sa dea ceva la mana cand se monteaza xenonul sau cand se cumpara? ma refer la alea de 6000k si 8000k. Eu stiam ca astea sunt permise...

banzay 29-01-10 09:17

Legat de xenon, e exact cum a zis RD-woo... pe mine chiar m-a atentionat la ITP, dar a zis ca le trece cu vederea (stiam pe cineva la serviceul respectiv)...

Legat de badboy, din nou, te inseli. E la fel ca la pleoape. Am auzit de talon luat din cauza asta(badboy) :) Pt ca vine peste faruri si obtureaza fascicolul de lumina, asta chiar daca farurile respective bat bine si pleoapele/bad-boyul nu afecteaza deloc lumina.

pustiu_FUG 29-01-10 09:39

acum cateva zile la itp a fost in fata mea un golf 4, cu badboy si xenon...
si nu i-a spus absolut nimic si nu a vorbit cu nimeni nimic, a luat ipt-ul curat fara bani fara nimic, a intrat la verificat si a plecat nu i-a spus nici de xenon nici de capota. Unele lucruri eu chiar nu le inteleg...

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning