![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
1 Attachment(s)
salut mar interesa si pe mine daca imi poti face o bara la fel ca asta pentru un asta h in 5 usi si cat ar costa toata afacerea
|
Ahhh daca veneam de pe 1 martie :))) si se termina fix cand ajung eu :)))
Spor la treaba! |
salut ... dupa ce am citit si vizionat cele 78 de pag, lucrii al naibi de fain ...imi plac in special csl-urile si difuzoarele cu iti ies :x, spor la munca in continuare dar totousi am o nedumerire cum de nu se arde/topeste spuma cand pui fibra si rasina pe ea???
|
Daca Harry Houdini si-ar fi dezvaluit metodele de evadare din anumite situatii, atunci ar mai fi fost unul din marii iluzionisti, magicieni etc ? Asa e si el, magicianul Ghetto :lol:
|
1 Attachment(s)
Salut,
Un pret pentru o grila clean si transformarea in grile a locaselor pentru proiectoare (in genul celor din poza atasata). - Pret? - Cand le putem face? - Cat dureaza? Multumesc, Iulian |
4 Attachment(s)
salut,
ma intereseaza daca poti sa-mi faci si mie un difuser de aer(fustita de la bara spate) ptr o bara stock bmw seria 1,iti atasez poze cu masina mea si ceva model. astept un raspuns cat ma costa si cand se poate face. merci daniel |
17 Attachment(s)
aveti pm.
saptamana asta s-a spart conducta cu bad boy-uri: - bad boy dacia logan + bara fata custom - bad boy peugeot 4007 + clean emblema - bad boy dacia logan + eleron integrat - bad boy peugeot 206 si o lucrare mai veche, in sfarsit finalizata si vopsita (mai trebuie doar jantele si toba puse) |
2 Attachment(s)
Golf Mk5 :arrow:
|
poți sa-mi lași un PM cu un număr de telefon și eventual o adresa unde sa vin sa vezi mașina și sa-mi spui dacă ii poți face: evazări aripi, restilizare bad-boy existent, reparații și restilizări bare?
|
3 Attachment(s)
salut
am o alfa 156 si vreau sa anulez bandourile de pe bara fata iar la bara spate vreau sa anulez bandourile si sa pun urmatorul de deflector . cat ma costa si cat dureaza ? |
Salutare. Pentru un Polo 6N2 cat costa un badboy, haion clean ( fara stema si incuietoare ) si vopsit in laterale de la bandouri in jos + indreptat. Ca a mai fost atins de tevi, lovituri in parcare....stima
|
16 Attachment(s)
aveti pm.
promotia din perioada 1-10 martie s-a incheiat, cu succes as putea spune, sunt destule masini care au beneficiat de tunificare la pret redus. o parte din ele in pozele de mai jos: cat de curand voi anunta periodic promotii pe anumite elemente (gen suport de ceasuri, bandouri pe usi, eleroane tip csl etc), la fel cu timp limitat. va fi mai clar la momentul respectiv. - bad boy-uri la foc automat: dacia logan x 2 + dacia solenza - opel astra h bad boy + haion drept + bara spate custom - golf 4 cu bad boy + haion clean + montat kit 25th aniversary - mici reparatii barca de pescuit |
Salut,
Un bad boy look pt masina mea? un pret te rog... Singura meu "moft" ar fi ca sa raman cu grila actuala si daca se poate ca prelungirea sa nu acopere sigla. Poza: https://img12.imageshack.us/img12/7947/dscf1440j.th.jpg Multumesc |
1 Attachment(s)
Sar'na Mihai!
Una din capotele de Logan la foc automat, spoita putin. O sa revin cu poze pentru cealalta si pentru capota spate de la cealalta. Multumim! |
8 Attachment(s)
cu placere iamagi, te mai astept si cu alte modificari.
M@riusG ti-am raspuns. - haion putin modificat pejo 206 - reparatie bara mitsubishi lancer - golf 4 haion custom + montat eleron + praguri - bara fata + spate clean avensis |
4 Attachment(s)
Multumesc Mihai pentru lucrare ! Ca de fiecare data, ma declar multumit.
Cateva poze in faza finala.. |
e bine ca-i rosie sa nu te deoache lumea pe strada :D
|
un BadBoy pt un golf 3 dar din tabla se poate face?sau lucrati decat cu fibra?astept PM si cu pret daca e.
|
4 Attachment(s)
Opel astra H bad boy, haion drept si bara spate custom.
Ms mihai inca odata pt lucrare! Stiam ca nu fac greseala sa bat 450 Km degeaba. Spor la treaba! |
ohooo...ce repede te-ai miscat mister UEC :)
F frumos a iesit! bafta multa!!! |
Quote:
|
Foarte bine a iesit Astra :D Misto si roatele!
|
2 Attachment(s)
Multumesc frumos Mihai pentru lucrarea facuta , imi place foarte mult cum a iesit...data viitoare apelez tot la tine cu cea mai mare placere:D
:arrow: |
1 Attachment(s)
salut iti las pm cu ce vreau sa fac
|
2 Attachment(s)
sall bro..poti sa mi faci si mie o la bara mea o prelungire ceva de genu..?ca imi iese intercooleru afara:)
|
27 Attachment(s)
bine ca a mai pus lumea poze cu unele lucrari, ca eu am avut probleme cu aparatu si tot ce-am reusit sa scot din el au fost niste poze model "timbru" (cred ca prafu si-a lasat amprenta si pe aparatu asta, al 2-lea deja)
se pot distinge niste evazari de golf 2 (9J spatele cu 8.5J fata), o bara fata de astra H din kitul de la pam scurtata de-a lungul cu aprox 5 cm, diverse reparatii, un pejo 307 cu barile fata + spate clean, cateva modificari la un golf 4 (bad boy, evazari si bara spate custom) si in final o imagine de ansamblu cu haosul de la garaj din ultima saptamana. |
2 Attachment(s)
s-au vopsit barile la Avensis! poze...
|
1 Attachment(s)
Salut
Cat costa sa vopsesc grila asta neagra? Se prinde vopseaua pe grila daca e asa lucioasa? Ms mult |
6 Attachment(s)
recomand calduros pentru calitate si seriozitate. Am dat masina pe mana lui Mihai si uite ce ai iesit.....Si asta nu e totul; GHETTO isi va mai lasa amprenta asupra masinii mele, in viitorul apropiat :D
|
10 Attachment(s)
ma bucur sorine ca esti multumit, sper s-o rezolvam cat mai curand si cu bara spate... poate sapt asta, ramane de vazut. e bine ca ai pus si poze cu masina ta, mai adaug si eu cateva cu alte lucrari:
- suport tweetere golf 2 - bara fata custom golf 4 (finalul maine) - evazari spate e46 (vor intra ceva jante gen 9,5j - 10j) |
salut scuze ca nu sunt la subiect da as vrea sa intreb cu ce se poate lipi o prelungire de capota pe un golf 3 adik cu ce ii recomandat sa o lipesc
|
este recomandat sa apelati la cineva de specialitate si sa nu mai faceti modificari pe balcon.
|
2 Attachment(s)
Salutare. S-au vopsit capota si haionul la Peugeot 206
|
Au iesit foarte bine...;)
|
Salut!
Cat ma consta sa imi faci si mie un badboy pentru o Fabia2 modelul din 2009? Si cam cat ar dura toata treaba? |
1 Attachment(s)
salut...poti sa faci o pleoapa luneta logan ca cea din imagine si sa o trimiti la Pitesti...daca da la ce pret..multumesc!!!
|
14 Attachment(s)
aveti pm
niste lucrari din ultima vreme: - bara de golf 4 de mai sus, incheiata - un eleron custom pe solenza - capota bad boy pt astra H - inca una de golf 4 - idem pentru golf 3 mai multe poze maine. |
19 Attachment(s)
alte poze, din nou cu aparatul care a luat-o razna, deci unele sunt la rezolutie mica:
continuarea cu suspensia.... ramane in suspans pana pe 13 mai la romexpo sarbatori fericite! |
Salut! Cat ma costa pentru o Skoda Octavia 1:
-bad-boy -astupat bandouri -buza bara fata -buza bara spate -evazare aripi -astupat emblema spate -micsorat grila frontala -modificat grile bara -suspensie pneumatica ca cea de mai sus |
Da-mi si mie un PM te rog cu pretul modificarilor de mai sus, dar pt un Golf IV.
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning