![]() |
Re: Discutii despre masini
si care e o masina de succes. oricum nu arata rau ferrari asta. iti dai seama cum s-ar vinde pe la arabi p desert? imi place ca a furat farurile cu led din grila fata, de la audi a5 :P
|
vezi ca aston martin au fost primii cu leduri in faruri. da porsche cayenne are succes, ce nu inteleg eu e moda cu suv-urile, de ce toata lumea vrea suv?!
in fine si la ferrari si la porsche e acelasi lucru, ca porsche, la fel ca ferrari, o marca cu traditie in productia exclusiva de cupeuri sportive a facut un suv. nu m-as mira ca si ferrari sa faca la fel calcand in picioare traditia care se pare ca paleste in fata intereselor comerciale... blasfemie i say! |
nu am zis leduri in faruri. vezi cum sunt amplasate la A5 si la ferrari asta...blasfemie.
|
in fine, e doar un cgi momentan, vom vedea cum va fi da daca va fi...
|
fery, ai devenit si tu vecin cu noi?
ca am avzut ca parcasei maisn avizavi de a mea... tot acolo e si tre parcat uneori si Dinu si Khalis ar trebui tot pe acolo... |
Nu sunt cu acte acolo :)...doar vizitator momentan
|
atunci ai grija la parcare :)
|
Asa e. Tzaranii de orash sunt periculoshi si razbunatori. :lol: :lol: :lol:
|
cred ca se refera la faptul ca nu am permis de parcare...si sa nu cumva sa imi iau amenda acolo sau si mai rau sa imi ridice masina :)
|
da exact fery.
|
|
caut un meserias in radiatoare;) acum cativa ani a curs si am pus prafuri americane in el....intre timp nu a mai curs dar s-a infundat.trebuie desfacut curatat si verificat.
daca stiti un meserias ....ar fi ok |
nu bag mana in foc ca ar cunoaste ...dar merita incercat...panaitescu ai id meu...
|
Quote:
Poate vede si Golanelul lui don padre o asa jucarie :D app:daca iti iei si tu jucarie din aia , sa ma plimbi si pe mine dupe :P |
deci daca ai intelege cum functioneaza powerboxuruile nu le-ai ecomanda nici dusmanilor !!
pe scurT: pacalesc niste senzori ai motorului si aceste emrge fortat rau..si nu vede avariile reale cand apar! |
Pai...ramane o simpla resoftare solutia cea mai la indemana pentru ceva caluti si Nm in plus ? Sau mai bine un cip ?
|
resoftare daca masina e dupa 2000-2001. daca nu, un cip..dar facut de o firma calumea, si cu simt de raspundere.
mai exact, uite un link care poate va face sa intelegiti ceva aici |
o masina care nu mi se pare deloc scumpa:
http://www.mtm-online.de/en/index.ph...subnav=2&id=48 sa fiti atenti si la detalii: power upgrade 510 hp with turbos/downpies/cats/exhaust, front brake 380x34mm 8-piston, lots of new parts: camshafts/turbos/lights |
|
puneti ma mana pe cartile de fizica sa vedeti care-i treaba cu cuplul si puterea! te pufneste rasul nu alta.
|
tu despre ce citesti TRE acolo?
|
despre cum sa produci orgasm multiplu cat mai multor femei.
|
si tu produci orgasm prin cuplu si putere! doar prin fizica...hmm...
|
nu, despre orgasmul multiplu citesc eu in cartile de fizica. voi daca vreti puteti aprofunda cum e treburile astia cu cuplu si putere.
|
si daca ne pricepem si la putere si cuplu (unii au avut TDI si mai stiu cate ceva) si la orgasm multiplu..atunci ce mai citim?
|
mmm, deci daca ai/avut tdi automat esti mai destept. sa-mi iau si eu unu' sa ma fac la fel de destept. si hai sa zic, treaba cu tdi-ul mai e cum mai e, dar orgasmul multiplu bate rocket science-ul.
|
automat neautomat (tiptronic..e cam greu sa intelegi vad..adica avea si manual) te-a alergat grav pe tine cu autobzuul si pe DNU...si avea cuplu cat sa te inghita si cu chinezaria :P
|
pai d-aia ziceam de manuale ca tot ii dai cu cuplul atata. un motor genereaza cuplu pe baza caruia se calculeaza puterea nominala, aceasta din urma fiind marimea relevanta!
autobuzul e cea mai fiara dintre fiare. bate q7 3.0 tdi plin fiind! :) |
tre, marimea conteaza..nu te mai amagi singur. si da..cred ca bate pe q7 la nr de locuri..
|
m-am uitat pe acest threand https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/56762-ford-consul-2-3-v6-consul-is-reborn.html si am impresia ca pe acea masina nu a fost pus aparatul de sudura..ci doar chit. uitativa la petecul din portbagaj si la aripa din spate.......vopseaua nu este arsa deloc
|
bine ma vag-erule, nici nu m-asteptam sa aprobi.
|
Quote:
|
Un lucru este clar .... atunci cand dai chitul tinichigiului inainte sa termine de sudat sigur nu va mai suda decat gaurile mari ...... iar sa puna peticul peste tabla ruginita?! oameni fara simt de raspundere
|
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=6994&page=80&highlight=discutii+d espre+masin
TT-ul ala care sufera de nefese :lol:
il vedem seara prin oras |
Re: Masini tari de pe la noi
Quote:
|
cand fac ambreajul, vreau sa dau de el :)
|
Da softu domne cat e softu? :lol:
|
300 euro, unu custom :))) plus benzina.
|
loganu ala e a lu un gabor .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning