Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

vladsacal 16-02-06 13:15

Nu are ce sa se intample... Cand o sa primesti impozitul va trebui sa platesti si amenzile cumulate pana ati=unci si neplatite. Bafta in continuare. :)

Pitu 16-02-06 16:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"atzone\"
azi am primit si eu diploma de participare si organizare de curse ilegale!!!
m-au luat de pe camerele de la carrefour cand eram parcat cu spatele la gard!
am o intrebare f mare: daca nu platesc amenda ce se intampla?

sa ne anunti dupa ce te duci la politie sa ne anunti care e treaba.ai grija ce declari.
Razvan a fost sunat acasa sa se duca maine la politie .

tng 16-02-06 16:39

Atzone
cand ai fost tu? erai cu noi? :?

MasterK 16-02-06 16:44

Altceva?

:arrow: Fuck Tha Police!

shantzu 16-02-06 17:03

atzone a venit cu TIC TAC gri :mrgreen: daca nu ma insel

atzone 16-02-06 18:02

Matiz alb cu Tic Tac verde pe usa din dreapta.
m-au chemat prin firma, m-am dus, am dat declaratie cum ca: ma sunat un tov sa ne intalnim la poligon, fara sa stiu de ce, am vazut lume la carrefour si m-am oprit un pic sa ma uit (circa 10 min) si am plecat dupa ce am vazut ce se petrecea acolo. m-au intrebat nume si nr de masini, dar le-am spus ca nu stiam pe nimeni de acolo si nu am memorie sa retin nr de masini :D Imi cer scuze daca am fost egoist si am incercat sa ma scot prin declaratia aia, dar stati fara grija, n-am dat nume,n-am dat nr de masini desi au incercat sa ma traga de limba.
vedeti ca are un catalog intreg cu poze facute cu camerele de supraveghere de acolo. amenzile cred ca vor continua :(
deja la mine la firma s-a dat in premiera filmuletul cu tot ce s-a petrecut la carrefour, nu stiu cum au intrat in posesia lui. cert e ca n-au cum sa ma dea afara, au facut-o acum 2 zile...

Vladz 16-02-06 18:05

Re:

Quote:

Matiz alb cu Tic Tac verde pe usa din dreapta.
m-au chemat prin firma, m-am dus, am dat declaratie cum ca: ma sunat un tov sa ne intalnim la poligon, fara sa stiu de ce, am vazut lume la carrefour si m-am oprit un pic sa ma uit (circa 10 min) si am plecat dupa ce am vazut ce se petrecea acolo. m-au intrebat nume si nr de masini, dar le-am spus ca nu stiam pe nimeni de acolo si nu am memorie sa retin nr de masini :D Imi cer scuze daca am fost egoist si am incercat sa ma scot prin declaratia aia, dar stati fara grija, n-am dat nume,n-am dat nr de masini desi au incercat sa ma traga de limba.
vedeti ca are un catalog intreg cu poze facute cu camerele de supraveghere de acolo. amenzile cred ca vor continua :(
deja la mine la firma s-a dat in premiera filmuletul cu tot ce s-a petrecut la carrefour, nu stiu cum au intrat in posesia lui. cert e ca n-au cum sa ma dea afara, au facut-o acum 2 zile...

Lucrezi la Aquila ? :roll:

atzone 16-02-06 18:07

prin acest post subliniez urmatoarele:
am incercat sa ma scot, prin faptul ca am ajuns acolo intamplator!!!
nu am bagat pe nimeni, nu am dat nr de masini, am dat doar numele prietenei nici ala complet!!! gaborita s-a uitat ciudat la mine cand i-am spus ca nu ii stiu numele de familie al prietenei :D din 4 nume ale ei am dat decat unu :D
sa fie de capu lor (al gaborilor)

Peace all!!!

atzone 16-02-06 18:09

Seca Distribution
lucram...
de pe 1 intru in preaviz

Vladz 16-02-06 18:10

Re:

Quote:

Seca Distribution
lucram...
de pe 1 intru in preaviz

Asa seca mi s pare ca te stiu din vedere de la sediu de la xenia de acolo :)

atzone 16-02-06 18:31

pai tu unde lucrezi?

Pitu 16-02-06 19:12

asta e trecem noi si peste asta .ti a zis ceva ca o sa ti dea amenda acasa?
apropo :la carrefour am primit aprobare de la paznici sa ramanem acolo in data de 14;acum ce treaba mai au ei cu ziua de 14?dc . Politia a zis pai ce ma voi va luati dupa paznici ?pai da ne luam dupa paznici ca ei dadeau ordine acolo, ei isi pazeau obiectivul.Daca nu ma iau dupa paznici dupa tine domnu politist ,de ce sa ma iau ?dc sa vin la matale la sectie?eu ma iau dupa tine ?nu vezi ca nu gandesti .
E prea de tot ce se intalpla .Are cineva pile la Carrefour?

Vladz 16-02-06 20:14

Re:

Quote:

pai tu unde lucrezi?

Io am aproape 17 ani :lol: dar stiu cand veneam cu fratemiu acolo :D

nu mai pune astfel de intrebari (unde sta,unde lucreaza....zic asa in general) - tng

CobraArt 16-02-06 22:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"twwety\"
asta e trecem noi si peste asta .ti a zis ceva ca o sa ti dea amenda acasa?
apropo :la carrefour am primit aprobare de la paznici sa ramanem acolo in data de 14;acum ce treaba mai au ei cu ziua de 14?dc . Politia a zis pai ce ma voi va luati dupa paznici ?pai da ne luam dupa paznici ca ei dadeau ordine acolo, ei isi pazeau obiectivul.Daca nu ma iau dupa paznici dupa tine domnu politist ,de ce sa ma iau ?dc sa vin la matale la sectie?eu ma iau dupa tine ?nu vezi ca nu gandesti .
E prea de tot ce se intalpla .Are cineva pile la Carrefour?

Haideti sa incercam sa nu mai vorbim chestia asta pe forum :roll: nu se stie cine intra,se uite pe forum!

inny 17-02-06 11:57

cine intra aici pe forum deja si-a dat seama, daca e destept, ca era vorba doar despre niste intalniri pasnice atunci cand au venit cu amenziile si cu toate porcariile!!! ei nu sunt in stare sa gaseasca vinovatii care pleaca de la locul accidentului cand omoara pe cineva...si mare lucru ce au facut ei: s-au legat de niste oameni care nu deranjau pe nimeni, doar asa ca sa aiba si ei de lucru! eu am patit-o rau la bucuresti cu un bmw de la o ilegala care mi-a taiat fata si era sa zbor peste el!!! nici macar nu s-a oprit sa vada daca mai sunt in masina, ala da merita amenzi si merita sa ramana fara acte,dar e prea greu pt domnii ....

inny 17-02-06 12:01

si inca ceva: folositi-va de paznici pt ca sunt martori cheie, in favoarea voastra

tng 17-02-06 12:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"inny\"
si inca ceva: folositi-va de paznici pt ca sunt martori cheie, in favoarea voastra

ei vor nega treaba asta
in fine...... hai sa nu mai discutam problema asta .. cel putzin nu aici

DRooPY 17-02-06 12:40

are dreptate tngu`

momo 17-02-06 12:55

s-a facut prea mare tam-tam pe chestia asta. nu-si are rostul. deja se finalizeaza...

CobraArt 17-02-06 12:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
s-a facut prea mare tam-tam pe chestia asta. nu-si are rostul. deja se finalizeaza...

Vorbim cu amanuntit diseara

shantzu 17-02-06 14:02

cobra cred ca maine seara :mrgreen:

kraven_4_all 17-02-06 17:53

poate ei se intalnesc in seara asta!! poate se duc la femei!! ce tb ai u cu ei??? :lol:

CobraArt 17-02-06 18:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
cobra cred ca maine seara :mrgreen:

Maine ma :oops:

tng 18-02-06 14:05

Dragii mei, va rog sa nu-mi mai spuneti sa inchid/sterg topicuri ... sau ceva de genu asta.

Am stabilit asta seara intalnirea la sala la ora 18.00 !!
Unii nici macar nu stiau.Nu mai vorbiti si schimbati ora aiurea !!!

Si inca ceva .... mai spuneti-mi si mie , in caz de se mai hotaraste ceva intre timp, mai puneti-ma si pe mine in tema !
:evil: :evil:

MasterK 18-02-06 16:37

E ok !

atzone 18-02-06 16:41

eu nu pot sa vin. oricum veneam degeaba... am termintat-o cu astfel de intalniri! am alte probleme pe cap...

CobraArt 19-02-06 01:58

SUNT OK :D :D Ba spre uimirea mea nu a avut nimic motoru si s a invartit ca un titirez :cry: Taz stie :P i am facut si ambreaju
Multumesc tuturor pt sprijin 8)

Flo 19-02-06 02:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CobraArt\"
SUNT OK :D :D Ba spre uimirea mea nu a avut nimic motoru si s a invartit ca un titirez :cry: Taz stie :P i am facut si ambreaju

imi pare bine ca n-ai patzit nimic...si cat despre motor ma gandeam cu groaza ca d-abia l-ai vopsit si deja l-ai trantit....ai si tu grija pe viitor :D...iarna asta e handicapata..pfoaa d-abia astept vara...

CobraArt 19-02-06 03:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flo\"
Quote:

Originally Posted by \"CobraArt\"

imi pare bine ca n-ai patzit nimic...si cat despre motor ma gandeam cu groaza ca d-abia l-ai vopsit si deja l-ai trantit....ai si tu grija pe viitor :D...iarna asta e handicapata..pfoaa d-abia astept vara...

Motoru nu este zgariat deloc decat schimbatorul ala a fost strambat putin dar l am indreptat :wink:

MasterK 19-02-06 05:20

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

FRumos meeting ! NO MORE WORDS :| =)))))))))))))))))))))))

inny 19-02-06 12:19

am primit un mail cu o problema de clasa a4a, trebuie sa recunosc, nu am putut sa ii dau de cap!!! o impart si cu voi (sper sa nu va streseze pre tare)! suna cam asa:
se dau numerele 1, 3, 4. 6, si se pot folosi oricare dintre semnele -, +, x, /! numerele si semnele se pot folosi fiecare o singura data pentru ca rezultatul sa fie 24! bafta!
:wink:

inny 19-02-06 12:30

se pot folosi 2,3, sau toate semnele dar sa nu se repete

T@zMania 19-02-06 18:48

imi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista olimpici printre noi......daca daeai o pb legata de motoare,o rezolvam noi intr-un fel sau altul :lol: :wink:

shantzu 19-02-06 18:56

ea cu o colega se chinuie de ieri dimineata sa o rezolve :wink: si credea ca gaseste pe aici rezolvarea :mrgreen: eu i-am spus ca nu are sanse 8)

tre 19-02-06 19:56

eu am fost pe-aproape...cu 23
:D

momo 19-02-06 20:36

parerea me este ca nu se poate rezolva...
eu am obtinut 23 si 25...

MasterK 19-02-06 21:35

Beau si fumez ma dixtrez nu stau............. ce e aia scoala? LOL !

Asta chiar m`a facut sa rad cu lacrimi! Uite aici un sait adevarat:

www.dutein.iad.ro special creat de mine pt profi ;) ENJOY

tng 19-02-06 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
ea cu o colega se chinuie de ieri dimineata sa o rezolve :wink: si credea ca gaseste pe aici rezolvarea :mrgreen: eu i-am spus ca nu are sanse 8)

adica ce vrei sa zici ? ca suntem cu totii niste prosti, a? :x :evil:

Quote:

Originally Posted by \"T@zMania\"
mi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista olimpici printre noi......daca daeai o pb legata de motoare,o rezolvam noi intr-un fel sau altul

Poate ca daca era o problema legata de masini sau de rezolvat vreo femeie .... starnea mai mult interesu :P , nu? :lol:

Flo 19-02-06 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"inny\"
am primit un mail cu o problema de clasa a4a, trebuie sa recunosc, nu am putut sa ii dau de cap!!! o impart si cu voi (sper sa nu va streseze pre tare)! suna cam asa:
se dau numerele 1, 3, 4. 6, si se pot folosi oricare dintre semnele -, +, x, /! numerele si semnele se pot folosi fiecare o singura data pentru ca rezultatul sa fie 24! bafta!
:wink:

din ce am reusit eu sa calculez mi-a dat 23 si 25 nu are cum sa fie rezolvata problema...e gresita in carte sigur.....nu are cum ....:D da si vb lu t@z daca ne dadeai o problema cu motoare ne iesea sigur :D

cc13 20-02-06 11:30

(14-6)*3=24

foarte mare atentie la enunt :D :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 05:53.

- Copyright 2026 4Tuning