Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

alex_77_marius 18-04-10 13:13

Re: My KYS !!

A fost o sedinta foto serioasa dupa cum vad.Felicitari ai o masina de nota 20:D

B-61-KYS 18-04-10 14:05

multumesc pentru impresii si sugestii : o sa urmeze un alt set de discuri pe fata( ventilate) si mai mari iar la bara se poate remedia treaba doar ca timp pentru asa ceva nu prea am avut :) A fost o sedinta foto bunicica, pacat ca nu ma ajuta aparatul , ochiul si mana :))
PS. maine mi-as fi cumparat reglabila daca nu era atat de greu de setat.....

andi_cimpean 18-04-10 20:26

Un autocolant negru lucios pe stâlpi (ca să aibă continuitate geamurile) şi poate dacă ai putea să vopseşti sau să colantezi şi butucul ăla de la uşi.

By Afs-Cot 18-04-10 21:04

6 Attachment(s)
putin tuning de la mine ..(pt comentarii pm)

B-61-KYS 18-04-10 22:28

Butucul cu siguranta se va colanta ( soon ) In legatura cu negru lucios peste culoare mata f multi mi-au zis ca nu e o combinatie tocmai fericita! ramane sa vedem.... :)
PS Ms cott ptr poze! uite asa imi schimb si eu poza de la semnatura :)

ynp_46 18-04-10 23:25

pune de proba intr-o zi cu soare autocolant de proba...dar parerea mea e ca o sa se vada cam nasol.iar in legatura cu suspenzia gandeste-te ca nu o hatani in fiecare zi, si te duci la o vulcanizare mai desteapta si o regleaza ei...adica gen 20 de lei pt 4 piulite...
PS: grabeste-te cu colantul pe oglinzi ca o sa vina caldura, se decoloreaza masina si or sa arata altfel oglinzile:sad:

B-61-KYS 18-04-10 23:29

ynp...subiectul asta m-a interesat f mult si am vb cu cei care au asa ceva...crede-ma ca nu e atat de usor precum pare..In plus, daca tot se modifica asa greu si o setez doar pe - 4.5 cm de ce nu as ramane cu suspensia actuala? Ub plus, mai castig putin si din confort. Consider ca suspensia air ride isi merita fiecare leutz, dar priviti raspuns : "Hello,

Yes, we can produce a kit for the Dacia Logan, but the price is very high for an extra production! The price will be arround 3500,-€ + tax + shipping.

Thanks! " :)
deci.......

ynp_46 18-04-10 23:32

da tata, dar daca esti tunangiu inrait banii nu`s o problema (asta daca castigi gen 2 mii pe luna:))(ce bine ar fi...)dar gandeste-te ai fi primul si ultimul cu o asemenea suspensie:)cu toate ca nu se merita.suspensia asta ar fi buna pt show-uri chestii dastea, sau cand pleci la munte:)).parere personala: nu prea isi merita banii...

La ce drumuri avem sa iti faci o masina low rider ar trebui sa schimbi cel putin scutul la baia de ulei de 2-3 ori pe luna...mai bine lasata putin gen"sa vada lumea ca ai bani de arcuri:lol:decat sa o faci low sa nu poti sa mai pleci din groapa de la universitate:lol:(asta fiind un spirit de gluma prost dar cu putin cam mult adevar...)

EviL?Skater 24-04-10 14:59

4 Attachment(s)
salutare ! superba masina sa o stapanesti sanatos....

app: m-am jucat si eu putin cu cateva poze sper sa nu te superi..

B-61-KYS 24-04-10 19:16

5 Attachment(s)
:) prea bine arata pozele! multumesc nespus! Pun si eu cateva poze de azi, cu masina curata si cu butucul de incuietoare colantat :)

NXdev 24-04-10 23:27

Felicitari pentru proiect..e unul din putinele logan-uri care imi plac ..majoritatea sunt kitch-uri.La motor o sa incerci o schimbare?Succes in continuare.

_Cox_ 25-04-10 22:01

Frumos tare "KYS-u`" se vede ca folia a fost lipita in graba pe faruri :).

B-61-KYS 25-04-10 22:57

asa e cox! folia de pe faruri va fi data jos si repusa cum trebuie:) a fost in graba ptr ca in 3 ore trebuia sa o bag la romexpo...si era si nespalata...

ynp_46 26-04-10 07:56

da urat logan ai....nici nu imi place:D.am gasit autocolant culoarea ta, o sa aduc la fulger sau la poli o mostra:Dpoate mai ai nevoie de mici bucatele

razvaneluu 28-04-10 07:39

un proiect care lam cam urmarit de cand a aparut pe forum , frumoasa masina !

Ingerasul99 30-04-10 14:28

Semnalizarile de pe aripile fata nu le pui inapoi? ca se vede urat urma lasata de colant in locul liber.

Danutz Bratosin 30-04-10 14:41

Nenea, vezi ca se cam puse prafu pe ea:lol: mai scoate-o si tu la o plimbare ca rugineste colantu pe ea:-P:lol:

ps: am vazut ca mai toata lumea intoarce capu dupa ea cand trece pe trotuar:D

B-61-KYS 30-04-10 15:25

Nu este loc liber ( l-am acoperit pe dedesupt ) iar pe partea stanga am cam dat chix cu finisajul. Semnalizarile nu le voi pune prea curand !
Danutz, aseara i-am tras o cheie ca prea luase rugina , discurile de frana !
Da, cam intoarce..pune mana pe ea..face poze ! mai frumos e cand se opresc masinile la semafor si ii vezi cum se uita ...
chiar nu-mi pare rau de culoarea aleasa : chiar atrage priviri..

Danutz Bratosin 30-04-10 16:27

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3323347)
Nu este loc liber ( l-am acoperit pe dedesupt ) iar pe partea stanga am cam dat chix cu finisajul. Semnalizarile nu le voi pune prea curand !
Danutz, aseara i-am tras o cheie ca prea luase rugina , discurile de frana !
Da, cam intoarce..pune mana pe ea..face poze ! mai frumos e cand se opresc masinile la semafor si ii vezi cum se uita ...
chiar nu-mi pare rau de culoarea aleasa : chiar atrage priviri..

Si eu tot de la semafor am privit-o:lol: culoarea e super...de fapt..toata masina e super:-P e agresiva din fata, jantele de toata frumusetea...:dribble:

B-61-KYS 30-04-10 19:23

4 Attachment(s)
updates :

- renuntat ( pentru moment ) de folia de pe faruri
- stoape full rosu
- baita...plin facut...rovigneta luata si masina pregatita ptr traseul : Bucuresti - Pitesti - RM Valcea - Tg-Jiu - Petrosani- Hateg - Deva - Hunedoara - Sibiu - Valea Oltului - Pitesti - Bucuresti

RIcKO 30-04-10 19:27

drum bun si distractie placuta!

Aaronnel^ 03-05-10 19:44

Salut

Ti-am vazut masina prin Valcea, pe varianta. Foarte frumoasa.

B-61-KYS 03-05-10 22:40

10 Attachment(s)
Mersi mult Aaronel ! Am incercat sa fac si eu ceva dintr-o banala autohtona. Acum ce sa zic..voi decideti daca a iesit bine sau rau! Asa cum am zis mai sus , am scos rosiatica la plimbare prin niste zone superbe...
Ricko - multumesc. ne-am intors cu bine cu amintiri f placute :)

VaLeX 03-05-10 22:49

Ce chitci ai :lol:

Da te plimbi nu gluma, bravo Cosmine , ii sta bine asa cu stopurile rosii , daca era neagra , pun pariu ca le faceai negre :D

Ps. revino la folia pe faruri , dadea prea bine :) (La drum lung , te inteleg , multa militie , multe necazuri)

Te salut

Tweety_rzw 03-05-10 23:14

2 Attachment(s)
Mai şti domne maşina asta?:lol::lol::lol:

Apropo la stopuri zic eu,nu ţi se pare cam mult roşu? Măcar colantează negru mat difusoru spate !;)

P.S. În rest e super ok , e ceva mai unic într-un fel , părerea mea şi ai grijă de ea !

B-61-KYS 05-05-10 20:53

2 Attachment(s)
ceva de genu la difuzor ?

catalin266 05-05-10 21:22

cand treci pe la tg-jiu ca eu sunt de acolo sa stiu sa ma uit dupa tine dar vezi ca puteai sa vii pitesti craiova -tg-jiu ca e drumul pista .

crysty.bobok 06-05-10 11:42

jante cu buza , shaved doors si e perfecta !!

andi_cimpean 06-05-10 12:06

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3338067)
jante cu buza , shaved doors si e perfecta !!

SF-uri :p...

Maşina asta îmbină utilul cu plăcutul. Aţi înnebunit toţi cu "shaved doors"!

Ce au jantele astea. Vin perfect, sunt şi pe 17".

Tweety_rzw 06-05-10 14:17

1 Attachment(s)
One ideea :lol:8)

GJ 64 GAB 06-05-10 16:05

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3338543)

Urât ! Maşina arată bine aşa cum este acum, CLEAN !

bogdy.ghetto 06-05-10 22:36

te apuci de tiganii iar?

Tweety_rzw 07-05-10 19:04

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3338855)
Urât ! Maşina arată bine aşa cum este acum, CLEAN !

I-a explică şi mie ce este "urât" în aceea poză?

Sincer nu ţi se pare că e prea ,MULT prea roşie maşina?Dacă îţi place vopsiţi-vă tată maşinile o culoare toată de preferat şi cauciucurile :-j

_Cox_ 08-05-10 10:03

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3338543)

Nu cred ca este stilul lui ;)

B-61-KYS 08-05-10 21:56

9 Attachment(s)
hutza - hutza prin padure...cu Duffy la cules de mure :)

- am renuntat la suportii de numere....

Paul89 08-05-10 22:08

chiar arata bine masina, felicitari pentru munca depusa

daffy duck™ 09-05-10 15:51

he he....pozele de la mine vor aparea in scurt timp..promit ca pana marti seara sa fie urcate aici pe topic!!!!!!!!!

GJ 64 GAB 09-05-10 17:19

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3342066)
I-a explică şi mie ce este "urât" în aceea poză?

Sincer nu ţi se pare că e prea ,MULT prea roşie maşina?Dacă îţi place vopsiţi-vă tată maşinile o culoare toată de preferat şi cauciucurile :-j

Şi ce ai vrea să facă ? Să o facă tricolor ?
O maşină arată foarte bine cu o singură culoare pe ea !

VaLeX 09-05-10 20:33

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3344601)

Esti talentat la poze Cosmine :)
Cum ai prins numerele, banda dubla-adeziva?

Alex_pitesti 09-05-10 22:01

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3344601)

ai o masina frumoasa foc!felicitari pt ce ai scos din acest logan,o singura sugestie as avea,stopurile alea..ar trb skimbate..sau inegrite..este prea mult rosu pe spate,daca aveau semnalizarea alba..dadeau mai bine,dar asa..e prea rosu!in rest frumoasa si bafta

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning