Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

[email protected] 20-01-08 20:35

Re: Club Cielo

am si eu o intrebare.... mi-a zis cineva si am ramas mut....

cielo are filtru de polen ?
NU ARE FRATE DACA CERI LA MAG SE UITA LA TINE CA LA URS

D o n n 20-01-08 20:36

Quote:

Originally Posted by Man3l3 (Post 1304040)
eu zic sa vb si de neveste inafara de a 2 doua nevasta aia sa fim mai intimi:-P
ca prima se stie cine e :idea:

prima nevasta e aia cu 4 roti...a2a e ia in 2 picioare...akm depinde d efiecare pe ce loc le plaseaza...eu si manele....in ordinea de mai sus:)))

ranek 20-01-08 22:55

exista clubul cielo runners , mai multe detalii ?!

diesel_IQ 20-01-08 23:07

salut
inca sntem mai mult o gasca, dar suntem pe drumul cel bun.
incercam si noi....

kamikaze69 21-01-08 00:07

da este omule sa speram ca avem un viitor :)

nucu_as 21-01-08 08:00

2 Attachment(s)
poze sticker...se vede super pe alb...l-am lipit in weekend

Soryn_No2 21-01-08 08:05

3 Attachment(s)
Hai ca pun si eu poze cu masina mea lovita, asa sa se vada ce poate face o Dacie

B-53-S R L 21-01-08 09:16

Sal baietii...scz din nou k n-am putut ajunge, am fost pe fuga weekend-ul asta + k a fost si ziua de nastere a tatalui meu ieri si chiar n-aveam cum sa lipsesc :-) multumesc pt intelegere si poate weekend-ul asta o punem de o intalnire la care sa pot ajunge si eu. bafta tuturor!:peace:

PS : ms pt private message KTL !

BGD_NNE 21-01-08 09:38

Quote:

Originally Posted by Soryn_No2 (Post 1304649)
Hai ca pun si eu poze cu masina mea lovita, asa sa se vada ce poate face o Dacie

WTF cum ???:shock:

diesel_IQ 21-01-08 12:10

noroc ca ie pe fata !!!! daca iera pe spate iera mai najpa . sper ca schimbi aripa nu ?

D o n n 21-01-08 16:59

soryn nu mai posteaza k e prea suparat...orikm ii urez bafta si rezolve cat mai repede cu masina....de ar da dumnezeu sa imi loveasca si mie unu ...makar bara si farurile sa mi le sparga.....:D:D

kamikaze69 21-01-08 17:19

soory soryn pt masina sper sa o rezolvi cat mai repede bafta :)

B-64-KTL 21-01-08 17:20

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1305624)
soryn nu mai posteaza k e prea suparat...orikm ii urez bafta si rezolve cat mai repede cu masina....de ar da dumnezeu sa imi loveasca si mie unu ...makar bara si farurile sa mi le sparga.....:D:D

Nu mai zi tu asa ca asa ziceam si eu si din pacate s-a intamplat.Si cu toate ca el af ost de vina, din lipsa de martori si lovitura din spate, am iesit culpa comuna si ne-am facut masinile fiecare pe banii nostri. Asa ca mai bine doamne fereste.

PS: Soryn lasa ca sunt fiare si se repara...bine ca nu patit cineva ceva.Oricum e naspa.

D o n n 21-01-08 17:29

poi la mine...kand e parcata sa dea in ea....si in fatza si in spate...atat vreau...sami skimbe barile,si farurile...:)))kand ma gandesc...k trebe sa cumpar faruri,sa vopsesc barile,sa cumpar proiectoare,..sa vopsesc portbagaju:))

B-64-KTL 21-01-08 17:31

Pai mai bine nu o vopsesti tu pe toata?Eu unu asa o sa fac....pe la inceputul lui februarie o bag si la vopsitorie.Ma gandesc ca daca nu este vopsitorul meserias s-ar putea sa nu mai iasa la nuanta.

D o n n 21-01-08 17:38

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1305682)
Pai mai bine nu o vopsesti tu pe toata?Eu unu asa o sa fac....pe la inceputul lui februarie o bag si la vopsitorie.Ma gandesc ca daca nu este vopsitorul meserias s-ar putea sa nu mai iasa la nuanta.

deci am asa ..in ordine : scoala de soferi-100ron motorul ...aprox 2000 ron.faruri300ron.deci pana akm 1000euro...si vopsitul kat este?si am pus doar ce este principal...

B-64-KTL 21-01-08 17:43

Un vopsit profesional este in jur de 1000 euro.Eu am gasit la cineva priceput cu vreo 30 de mil cu materialele lor.

BGD_NNE 21-01-08 17:52

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1305624)

Te lovesc eu dar imi platesti tu reparatia si amenda ??:lol: :lol:

Snapy_xxl 21-01-08 17:58

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1305742)
Te lovesc eu dar imi platesti tu reparatia si amenda ??:lol: :lol:

Ma esti nebun...te-ai gandit mult? :lol: Donn, nu prea cred ca ai vrea sa te loveasca cineva... Gandeste-te la timpul pierdut la politie si altele...

D o n n 21-01-08 18:03

snapy.in 3 luni mio repara:)pana iau eu permisul...poi deci sincer....vad k eu mai am de bagat pe putin 2000 euro...in ea...bgd_nne puteni 2profile in fatza bari..:))si un bull bar...si iti e de juns sa ma sifonezi:))

kamikaze69 21-01-08 18:09

da un vopsit profesional se ridica la 1000 de euro dar daca vrei o vopsea super tare care sa si tina e cea de la standox si pretul se ridica :) :P

D o n n 21-01-08 18:26

dao draq k doi ani asa merg cu ea...poi daca o vopsesc si cum sunt eu incepator,o ating undeva ii dau foc.sincer..imi fac decat barilesi atata...k e plesnita vopseaua pe ea...din cm in cm....si e de ajuns,nu?:D eu motorul sal am bun,farurile skimbate cu clare,si interiorul aranjat si e de ajuns:D apropo....o trapa.....cum ar da?

Snapy_xxl 21-01-08 19:04

mai bine lasa trapa ca s-au vazut atatea cazuri in care nu a fost pusa bine si ploua in masina.

D o n n 21-01-08 19:04

sa luam cazul fericit in care e pusa bine ,si nu ploua in ea..ce efecte are?ce aspect are?de probleme implica?:D

B-64-KTL 21-01-08 19:10

Vazusem o poza cu un cielo de Giurgiu care avea trapa...intr-adevar dadea bine la aspect dar asa cum a zis si Snapy mai bine las-o asa, plus ca trebuie taiat plafonul si facut cum trebuie + vopsit inca o parte a masinii.

Snapy_xxl 21-01-08 19:28

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1305945)
sa luam cazul fericit in care e pusa bine ,si nu ploua in ea..ce efecte are?ce aspect are?de probleme implica?:D

Ce efecte poate sa aibe omule o trapa? Lumina si aer cand vrei! A, si o fereastra mai usoara pt hoti :lol: (asta-i un efect secundar). Cum zicea si KTL, numa cand te gandesti ca trebuie sa tai plafonul...Sunt atatea Dacii pe strazile noastre cu trape izolate cu silicon.

D o n n 21-01-08 19:33

ok ok...am inteles renunt:)) atunci intreb inca o data,pt ultima data...imi cer scuze daca am mai intrebat aici dar nu mai retin :sa fac stalpi+oglinzi+manere usi exterioare negre?(o sa pun folie pe geamuri)

B-64-KTL 21-01-08 19:40

1 Attachment(s)
Haideti sa va intreb pe voi inainte sa ma decid.Vreu sa-mi schjimb muzica, adica cass+boxe fata+boxe spate.Am vazut niste boxe dar nu stiu daca sunt foarte ok.Adica vreau sa-mi spuneti daca isi merita banii,Ele sunt in jur de 300 RON.Au specificatiile urmatoare:
* sistem de difuzoare pe 2 cai
* diametru: 16,5 cm
* putere nominala: 100W
* putere maxima: 500W
* raspuns in frecventa: 56Hz-25kHz
* tweetere cu magnet de Neodymium, tip dome, 12mm diametru
* selector nivel tweeter 0dB / -3dB / +3dB
O mica problema ar fi ca nu gasesc din aceeasi serie de 10 cm pentru fata.Dar se va rezolva.
Ce ziceti?

LE: Astept propuneri de boxe fata + HU.

Snapy_xxl 21-01-08 19:46

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1306037)
Haideti sa va intreb pe voi inainte sa ma decid.Vreu sa-mi schjimb muzica, adica cass+boxe fata+boxe spate.Am vazut niste boxe dar nu stiu daca sunt foarte ok.Adica vreau sa-mi spuneti daca isi merita banii,Ele sunt in jur de 300 RON.Au specificatiile urmatoare:
O mica problema ar fi ca nu gasesc din aceeasi serie de 10 cm pentru fata.Dar se va rezolva.
Ce ziceti?

Eu as opta pt ceva cu raspuns in fregventa mai mica decat 56 hz pt ceva bass ;) Astea par super bune pt spate mai ales ca au si filtre si sunt pe 16.5 cm. Sa le porti sanatos (daca le cumperi)

[email protected] 21-01-08 20:32

fratilor ceva ulei bun si ieftin stiti si voi?
kata zi tu

BGD_NNE 21-01-08 20:41

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1306037)
Ce ziceti?

LE: Astept propuneri de boxe fata + HU.

Pentru fata iti recomand Coustic ca raport calitate pret , iar pt spate nu vad rostu unui sistem ca cel din poza pe care ai atasat-o acolo.. Vezi ca incap si de 17 cm diametru in cutia originala...Iar un HU bun Pioneer DEH-P40MP

Snapy_xxl 21-01-08 20:47

Incearca MTX pt fata...

marius_grn 21-01-08 21:01

KTL incearca MTX XT803 dar sunt de 20 de cm....

Snapy_xxl 21-01-08 21:04

Pt spate ai o mare varietate de difuzoare. Problema e cu alea de 10 cm...

Fast_wheels 21-01-08 21:33

Imi pare rau pt Soryn...oricum este fier se repara.Bine k nu ai patit nimic.Ai patit ceva ? :)) La muzica nu ma bag pt k nu prea stiu f bine.Si apropos de trapa pe cielo.Am la mine in oras un cielo cu trapa.Este culoarea BLEOU (un fel de metalizat) sa ii trag nishte poze cnd oi apuca.Sincer si mie mi-ar place o trapa p masina . :D

D o n n 21-01-08 21:41

Quote:

Originally Posted by Fast_wheels (Post 1306326)
Imi pare rau pt Soryn...oricum este fier se repara.Bine k nu ai patit nimic.Ai patit ceva ? :)) La muzica nu ma bag pt k nu prea stiu f bine.Si apropos de trapa pe cielo.Am la mine in oras un cielo cu trapa.Este culoarea BLEOU (un fel de metalizat) sa ii trag nishte poze cnd oi apuca.Sincer si mie mi-ar place o trapa p masina . :D

si mie....mult nu mar costa ..kam 3-4 milioane facuta klumea...;)adika fara sa intre apa si dastea...dar akm...daca nu apar probleme la masina...imi pun...ma refer daca nu afecteaza la caroserie:D

Fast_wheels 21-01-08 21:56

Oricum...inainte de trapa (daca mi-as pune) ar fi altele...cum ar fi pleoapa de luneta,o aerisire de evo 9 si unca un eleron tip m ,etc.Oricum...nu e topic pt masina mea aici.

B 58 MAL 21-01-08 22:02

Salut sunt Boby din Bucuresti am si eu un cielo din '96...deocamdata nu am nimic pe el ma refer la tunning .dar vreau sa ma apuc de ea in viitoru apropiat este tare topicu asta pt k putem sa ne intrebam diverse probleme de masina...ma rog eu nu cunosc prea mult mecanica.:D

B 58 MAL 21-01-08 22:03

aa aporpo poze nu am o sa pun maine :) maine fac rost de poze

Fast_wheels 21-01-08 22:05

Are cineva de aici filtru de aer cu tubulatura de "metal" ma intreb daca difera sunetul fata de tubulatura standard.Si de fapt cine are filtru de aer sport de aici ?Asteptam si pozele :D !!

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning