![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Depinde de model. Culmea cele la preturi decente sunt mult mai bine realizate decat cele foarte scumpe.
|
Quote:
Pe langa faptul ca sunt modele care alti producatori nu le-au scos, sunt de parere ca unele modele OTTO, bat din orice pozitie ceilalti producatori. |
Quote:
Ai citit ce ti-a convenit tie. Si diecast are destule probleme. Eu sunt multumit de rasinoasele din vitrina. Vopseaua e aplicata perfect. Interiorul e realizat foarte bine. Ca nu deschide nimic e una, dar si pretul e mai acceptabil. Si cate machete tii in vitrina cu usele, capota, usa portbagaj deschis? |
Putem sa avem o discutie aici despre rasina vs metal pana saptamana viitoare. Trebuie luat in calcul ca majoritatea colectionarilor vor detalii si aici modelele din rasina pica. Tocmai din cauza asta, procesul de fabricare a unei machete din rasina este mult mai simplu si rapid. Singurul avantaj este ca scot modele, pe care nimeni nu le-ar fi facut vreodata si la un pret accesibil, asta fiind un motiv pt care multora le plac modelele Otto sau GT Spirit.
In schimb MR, BBR sunt niste hotii pe fata, am vazut una sparta, recent si este indecenta in interior pt preturile la care se gasesc |
Eu sunt categoric impotriva rasinoaselor, nu am sa dau niciodata bani pe asa ceva!
La capitolul detalii sunt net inferioare celor din metal! Mult mai usor poti vedea detaliile la motor, interior, portbagaj! Avantajul lor este ca sunt relativ ieftine, desi la cat de usor sunt de facut ar trebui sa coste pana in 50 euro! |
Quote:
Are si minichamps niste rasinoase frumoase, dar cam scumpe. Am vazut cateva modele de ferrari de la bbr, din rasina si sincer, arata extraordinar. Nu as da 1500-2000 ron ... sau cat costa, dar 7-800 cred ca ar merita. Sunt unele cu detalii superbe, dar si cateva ce au scapat la quality controll ... |
Cum si rasinoasele au probleme, sunt si unele diecast o dau in balarii. Si cer mai nou niste preturi de te sperii si calitate e aceasi. Tu ai ceva impotriva lor si esti subiectiv. Dar iti zic: o sa fii impresionat de detalii.
|
Buna sunt nou pe aici si as avea o intrebare la dvs. De unde va cumparati machetele? Din tara sau din afara? Ceva site-uri bune de unde cumparati as dori si eu.
|
|
3 Attachment(s)
Cateva machete din Roma.
BMW-ul era fantastic, insa dioramele aveau un pret exagerat (200E). Scala dioramelor era mai mica decat 1:43 cred. |
Preturile in general la machete la magazinele din Italia sunt enorme. BMW-ul este deja redus pe multe site-uri, sare putin de 100 de euro.
|
de curiozitate: exista macheta de M3 E46, M3 GTR sau 318 la scara 1:24? ma refer la modelele dintre 2000 si 2003.
|
M3 E46 este kit de montat de la Dragon, iar GTR-ul a fost facut si de Bburago
|
M3 E46 este de la Superior/Sunnyside (vezi ca il am eu prezentat).
M3 GTR E46 era ceva jucarie jenanta de la Kentoys. Daca nu ma insel este si kit din plastic. 318 E46 nu este. Gasesti coupe-ul 328Ci Motormax si sedanul 328i Welly (le am prezentate si pe astea). |
Multumesc amadurora :)
|
Salut!
A cumparat cineva de aici? Sunt seriosi? http://www.carmodel.com/autoart/7540...der-2012/79256 Multumesc anticipat! |
Dar nu e cam scump ?
|
Quote:
|
Quote:
Uite lista mea must have pe anul asta: 1.Ferrari LaFerrari - H.W. Elite 2.Lamborghini Veneno - AUTOart 3.Hennessey Venom GT - AUTOart 4.Mc Laren P1.....un producator diecast cu elemente mobile, deja este o rasina de la T.S.M. 5. Porsche 918 - daca apare ceva coupe, astea decapotabile nu imi plac. Primele 2 sunt achizitionate, urmeaza celelalte 3, prin urmare sunt obligat sa o cumpar si aproape ca nu mai conteaza pretul! Quote:
|
1 Attachment(s)
Careva piese in Palas , Iași.
|
Se anunta in curand :) o reeditare : http://www.autoartmodels.com/web/pro...c_location=ufi
|
PERFECT!
Este o macheta care imi lipseste! Multumesc pentru informatie!:D |
Ar fi bine, dar cred ca ar avea si un pret pe masura ...
|
Quote:
|
Dintre posesorii de 1:18 BMW e46 M3 CSL, kyosho sau Aa, îmi poate spune cineva, daca au probleme cu vopseaua, de orice natura.
Multumesc. |
Eu, la Aa nu am probleme si nu am vazut pana acum pe cineva sa se planga.
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut!
Stie cineva cand apare McLaren P1 de la AUTOart? Momentan este numai de la TSM si Minichamps!:x |
1 Attachment(s)
Poza nu imi apartine, dar e o idee interesanta :
|
Salutare colectionari. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu evaluarea unor machete? Ma intereseaza cam cu cat se pot vinde urmatoarele: BMW M635 CSI, M3 EVO si M3 CECOTTO (rosii) AUTOart, si Porsche 901 CMC. Toate in conditii foarte bune. Multumesc.
|
Quote:
Autoart-urile nu se mai produc si sunt destul de căutate. Totuși, in țara nu cred vei obține prețurile de pe eBay ... de 190-200€ |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning